pont erről dumálok. Hogy nem azzal dobálózunk, hogy kit vettünk meg, hanem azzal, hogy "lehet" "talán", ha "isten és a párt is úgy akarja "cikkekből van elegem...Capon írta:Így is van. Annyi marhaságot összehordanak nap mint nap, hogy ha ezeket ténylegesen elolvassa az ember már azt sem tudja hogy fiú-e vagy lány.Stalkyard írta:Szerintem pont hogy a pletykalapok dobálják az ilyesfajta híreket, nem pedig a klub. Nem tudom ezt honnan vetted, tudomásom szerint a klub még egyszer sem dobálódzott olyan kijelentésekkel, hogy "megvettük xy-t, holnap tuti aláír". Ez mind a sajtó szüleménye, és ez a világ legjobb csapatánál elkerülhetetlen. Ha zavar a felhajtás, javaslom, hogy az Eurobarcán és a klub hivatalos honlapján kívül ne menj más oldalra.Galen írta:
még ezt is értem, de akkor legalább maradjanak csendben...
Mert komolyan fárasztó ez a sok "szinte megvettük" hír...
ne pletykalap szintekre süllyedjünk már...
Éppen ezért tűnik úgy mintha nap mint nap változna a helyzet igazolások terén közben pedig nem történik semmi (max. a színfalak mögött amikről mi meg úgy sem fogunk tudomást szerezni). Egyre zavarosabb lesz minden és egyre türelmetlenebb lesz az ember mert kavarog az agyában a sok hazugság és féligazság.
Marad a klub hivatalos oldala meg az eurobarca azt ennyi. Ha pedig ez nem elég és kíváncsiságból mégis nekiállsz olvasgatni mindenféle kitalációt, akkor pedig ne lepődj meg hogy mindennap mást olvasol.
Meg az állítólagokból.