Romero
Burdisso-Garay-Milito-Zanetti
Banega-Mascherano-Cambiasso
Milito-Messi-Tévez
Legalábbis én ezt a 11-et küldeném pályára

EnnyiLionel85 írta:Lo haré, señor!S.Agüero írta:Én Argentínának.
VAMOS ALBICELESTE!!!
Én sem tudom biztosan, de szerintem egyik sem.Enjoy írta:Holnap 23:45-kor vagy 21:45-kor kezdődik az Argentína-Bolívia meccs?
Én első soron Messinek drukkolok, hogy a válogatottban is úgy domináljon, mint a Barcában. (jó lenne befogni a kritikusok száját..)Lionel85 írta:Lo haré, señor!S.Agüero írta:Én Argentínának.
VAMOS ALBICELESTE!!!
02:45korEnjoy írta:Holnap 23:45-kor vagy 21:45-kor kezdődik az Argentína-Bolívia meccs?
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.aspOrdog írta:Valaki nem tudja esetleg, hogy lehet e nézni valahol a Fradi Európa liga selejtező meccsét?? Tudom h a tv nem adja, de valahol neten vki nem találta meg??
én pedig a tevez,agüero,messi sorral. a kp-s védekezést a brazilok kivételével megoldja cambi és mas,ha pedig a brazilok jönnek,akkor mehet dm,hadd futkosson,hátha...S.Agüero írta:Én a DM-Tévez/Agü-Messi támadósorral állnék fel.
+ ott lenne cserének : Tevez/Agü, lavezzi, higuaín, milito.
am tényleg sok ennyi csatár. minimum 2-vel kevesebb lenne a jó.![]()
Hát én Argentínának, de bárki más ellen a braziloknakS.Agüero írta:Én a DM-Tévez/Agü-Messi támadósorral állnék fel.
+ ott lenne cserének : Tevez/Agü, lavezzi, higuaín, milito.
am tényleg sok ennyi csatár. minimum 2-vel kevesebb lenne a jó.![]()
szerk.: amúgy ki kinek szurkol majd Copán?
Én Argentínának.
Felesleges ennyi, sztem Messi, DM+Lavezzi kezd, Milito-Higuain epizódszerep.Varatrix írta:Most nézem Argentína nem kis támadó névsorral indul a CA-n.
Messi, Agüero, Milito, Tévez, Lavezzi, Higuaín, Di Mária
Na ez sztárparádé elöl.
Védelem inkább.daffy írta:sokra nem mennek vele,ha a védelmük ilyen ratyi,illetve a kp sem a legjobb
sokra nem mennek vele,ha a védelmük ilyen ratyi,illetve a kp sem a legjobbVaratrix írta:Most nézem Argentína nem kis támadó névsorral indul a CA-n.
Messi, Agüero, Milito, Tévez, Lavezzi, Higuaín, Di Mária
Na ez sztárparádé elöl.
Én is túlzónak tartom az ítéletet. Viszont Jonathan ezzel sem növelte a Barcában az esélyeit, az biztos.messideco írta:Jobb, mintha férfiakat fogadtak volna
Szerintem szigorú ítélet ez. Látszik, hogy Mexikó magasról tesz a Copára, megnyerték az Arany kupát és az nekik elég bőségesen. Chicharito sem lesz ott pl... Szerintem ez lehet ennek az intézkedésnek a hátterében is.
A Youtube élőben adja az összes meccsetchonggy írta:Bazz,csak az?Mert nekem nincs... Na mindegy,akkor majd csak a fontosabb meccseket nézem,neten...
Ha kell tudok adni linket amin lehet majd nézni a meccseket akár a sport tv-n is.De csak a meccsek napján.chonggy írta:Bazz,csak az?Mert nekem nincs... Na mindegy,akkor majd csak a fontosabb meccseket nézem,neten...