palesz77 írta:.....
Én elolvastam
Pep is látja amit én látok, nekem ez elég bizonyosság!
Mind szakmai, mind taktikai szempontból egyenlőre többet jelent Keita!
Biztos vagyok benne, hogy ha eljön az idő Thiago játszani fog, de még nem jött el, véleményem szerint!Jó játékos, nem is lehet a két embert összehasonlítani, s nem is azt írtam, hogy labdajáratásban lenne elmaradva, sőt kreatívabb mint Keita, de instabilnak érzem!Keita ellen kb ennyi az érv, hogy nem elég „penge”, de mint írtad is jobb fizikumú, több labdát szerez, s azért a labdával sincs gondban!Nem érzem megalapozottnak azt, hogy jóval körülményesebb lenne a labdajáratásunk, vagy fásultabb!Pont hogy egy ilyen ember játéka 2-3 gólos előnynél abszolút indokolt!Mikor már nem kell kockáztatni le kell csorgatni a meccseket!Persze értem, akkor miért nem jön Thiago 10 percre?Fokozatosan kell beépíteni!Én szeretem Keita játékát, s hiba lenne elküldeni, mert fejjátékára lehet alapozni, párharcokat nyer, s rengeteget segít ki Xaviéknak, nem klasszikus irányító, kevesebbet kockáztat, s ez sokszor kifizetődő!Cesc érkezése biztos, hogy felkavarja az állóvizet, s ahogy írtad is ez Thiagonak lesz nagyobb probléma!De meglátjuk majd Pep hogy dönt, az biztos rengetegszer elhangzik hosszú az idény, pont emiatt Keitára szükség van, ő benne van olyan ami a több apró kp-unkban nincsen, s ha pályán van sem lóg ki!Majd elkezdődik az idény, s minden eldől, de Pep játszatni fogja a mali játékost, s nem azért, mert Thiago ellenes, s Keitába szerelmes, hanem mert INDOKOLT!
Leírtuk már, teljesen máshogy fogjuk fel az egészet, szurkolóként lehet látványosabb mind Sanchez, mind jelen esetben Thiago, de taktikailag nézve hasznosabb Rossi, s Keita!Nem fogunk közös nevezőre jutni, én mindig is az agilis megbízható, konstans teljesítményt nyújtó játékosokat szere(t)tem!Csapatjátékról beszélünk, ahol kell legyen 11 puzzle darabod a pályán s a „munkások” a legtöbbször többet érnek, mint a „zsonglőrök”!
Mostani csapatból is tényleg Messi előtt le a kalappal, de Xavi nélkül fele ilyen erősek se lennénk, ő az abszolút ész, akinek nem annyira látványos a játéka, de csupán 95%-kal passzol, s olyan játékintelligenciája van, amit Zidane óta nem láttam!Ezt a rsézt csak megjegyeztem, mert lemerem fogadni, hogy neked meg pont Messi a kedvenced, én meg kitépem a hajam, mikor látom elindul a falba, s elveszti a labdát, mikor 10szer lehetne passszolni vagy visszafordulni!
De azért Peace, majd lesz olyan játékos, akiben teljesen egyetértünk
szerk: Thiagot meg kell tartani ez nem lehet kérdés, de türelemmel kell egyenlőre még kezelni, s nem követelni azonnal a csapatba!Van még ideje 20 éves, előtte a jövő, de rengeteget kell még tanuljon!