Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
daffy
Madridista

2011.06.28. 10:30:38

Deeperintodark írta:Sziasztok!
Csak olvasgattam a fórumot, most gondoltam leírom mit gondolok :) most a jelen pillanatban. Nani kijelentette, hogy el akarja hagyni a Man UTD-et. Ahogy látom le is mondtunk Sanchezről, valószínűsítem Nani <-> "?"M Euró + Thiago csere lesz. Fabregas biztos, hogy jön.
akkor parasztlázadás lenne katalóniában. thiago a csapat egyik ikonja lehet a jövőben,míg nani sosem. kizárt,hogy thiago elmenjen. nani pedig nem érkezne padozni
Deeperintodark
Barça B

2011.06.28. 10:27:16

Sziasztok!
Csak olvasgattam a fórumot, most gondoltam leírom mit gondolok :) most a jelen pillanatban. Nani kijelentette, hogy el akarja hagyni a Man UTD-et. Ahogy látom le is mondtunk Sanchezről, valószínűsítem Nani <-> "?"M Euró + Thiago csere lesz. Fabregas biztos, hogy jön.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.06.28. 09:56:51

Bob_Marley írta:Olvasgatva meg kell védenem Keitát, s nem is hiszem, hogy eladnák, esetleg jövőre!
Szépen teljesített Thiago, le a kalappal előtte, de még mindig elég labilis játékos, sokat kell még fejlődjön, kis izmot is pakolhatnak még rá, s a védekezésén is kellene csiszolni!
Nem hiszem, hogy előrébb lenne a sorban a mali játékosnál, aki szakmailag, s taktikailag is egyenlőre többet ad a csapatnak!Fabregas érkezésével nagyon érdekes szituáció áll fell, s véleményem szerint nem Mascherrano, hanem Busquets fog egyre többször feltűnni Pique párjaként!Meglesz a variációs lehetőség bőven, Afellay meg nem kp hanem szélsőt játszat vele Pep, több-kevesebb sikerrel!
Egy szó mint száz, növekedne a repertoár, de Keitának ebben a csapatban van helye, s nem azért mert Pep kedvence, hanem iszonyat kiegyensúlyozott játékot mutat be, s ez aranyat ér!
Komolyan teli szájjal mosolyogtam ahogy olvastam... :lol: Félre ne értse senki, nem a tartalma miatt, hanem a Keitás rész nézőpontja miatt. És nem is azért mert "hülyeség", hanem mert emlékszem, hogy a Rossi-Sanchez összehasonlításban is teljesen máshogy láttuk a dolgokat, hát úgy tűnik itt is... Kicsit csodálkoztam is volna őszintén megmondom ha ebben egyetértünk... :twisted:

Szóval én úgy vagyok vele, hogy ha jön Cesc, akkor Keitának mennie kéne. Amikor Keita beáll, olyan szinten esik vissza a labdajáratás minősége, hogy azt számomra fájdalmas nézni. Idén amikor Thiago beállt jobban fel tudta venni a ritmust és járatni a labdát mint a Mali. És az elszórt labdákhoz annyit, hogy Keitának is van meccsenként legalább 4-5 elszórt labdája... Thiago se ad el 4-5-nél többet egy meccsen. Szóval ebben se rosszabb mint Keita. És én direkt néztem a védekezését is, nagyon agresszív, ha nem is közvetlenül szerez labdát, de sokszor annyira az embere nyakán van, hogy az eladja, vagy rossz embernek passzolja, akin van játékosunk, ezért el is vesztik... Szóval védekezésben sem gyenge Thiago. Persze abba jobb Keita, de hát ilyen fizikummal még jó hogy...

De ami a legfontosabb, hogy Keita ennél többet nem fog tudni adni a játékunkhoz, míg Thiago rendszeres lehetőséggel kezdő irányítóvá nőheti ki magát. És ha harmadik számú csere lesz Keita mögött, azzal nagyobb hibát követünk el mint Cesccel. Ő "legalább" nem az első csapat kapujában ment el, hanem még ifiként. De ha Thiagot elengedjük azok után amit már mutatott a felnőttben csak azért, hogy Keita megadja a "stabilitást" 3-0-ás állásnál a csapatnak... Mert a 3. számú csere egyenlő lenne szerintem a következő idényben való távozással - amit meg is értenék, kb a kupában játszana csak, még kevesebbet mint Bojan idén...

Szóval én 2 változatot szeretnék látni:
1: Jön Cesc, Keita megy, és Thiago a második számú csere, néha kezdő a könnyebb ellenfelek ellen, kupában végig megkapja a lehetőséget.
2: Nem jön Cesc, Keita marad, de Thiago átveszi az első számú csere szerepét tőle, és szinte minden meccsen beáll a végére, pár meccsenként kezdő is.
Thiago szempontjából a második lenne a jobb szerintem, de ha a csapat érdekeit nézem, akkor az első. És ha az első lesz - remélem - akkor is lesz esélye berobbanni, csak nem annyira gyorsan, hanem mint Iniesta kb. Pár év a tökéletes csere szerepében, kellő rutint gyűjteni, és aztán megváltani a világot... 8)

Bocs hogy hosszú lett, remélem azért valaki elolvasta...
Léfe
Entrenador del Barça

2011.06.28. 09:15:27

Nem rossz a felsorolt 2 csapatnyi játékos, vagyis maga a 2 csapat. De nem
csak arról van szó, hogy az állandóság maga a kudarc melegágya és hogy mindig van 1-1 posztra jobb. Az a lényeg hogy évente 2-4 uj játékos kell ahhoz, hogy élénkülés és frissités legyen. Uj játékelemek és harc is kell a
posztokért. Az uj játékos mindig jobban akar, mert még nincsen érme és talán a jobb pénz is hajtóerő. És igen, a menöket is válltani kell néha / Roni, Deco, Etoo stb./ sőt edzőt is. Megujulás a lényeg.
Fecó
hau30
Capitá del Barça

2011.06.28. 09:02:41

Talán nem lesz OFF,de ha megnézitek a kisfilmet elég sokan hiányoznak róla,különösképpen a csapatkapitányuk.Háttérben már sok minden eldőlt,csak Thiagot ne áldozzák be. Pár nap,és bejelentik szerintem.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9I5ADVu5yw
van Bommel
Capitá del Barça

2011.06.28. 06:58:18

Mr Elit írta:Szerintem jó a capatunk

Valdes/Pinto-->Tökéletes

Alves-Pique-Puyol-Abidal --1. sor

Adriano-Mascherano-Fonás/Busquets-Maxwel--2. sor

Iniesta-Xavi-Busquets--1.sor

Affelay-Thiago-Mascherano ---2 sor

Pedro-Mesi--Villa --1 sor

Affelay- Villa --Jeffren.--2 sor

Minden szinten kiválóak vagyunk! Ha igazolunk egy csatárt még kompletteb lesz a csapat de már így is kiváló!

Jövőre: Thiago., Affelay., Fontás., Jeffren., Adriano., ...Mind kiváló játékos jövőre világ klasszis lehet!!

Nem kell több játékos elég ha a meglévő keretünkben levők fognak jobban beépülni szerintem!

Szurkoló társaim nektek is ez a véleményetek??
Nem rossz, de egy középső védő és egy támadó -olyan támadó, aki beleillik Pedro,Messi és Villa triójába, és alkalomadtán tehermentesíteni tudja őket- akkor is kell, ha madrid drukkerek potyognak az égből
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Mr Elit
Barça B

2011.06.27. 23:41:21

Szerintem jó a capatunk

Valdes/Pinto-->Tökéletes

Alves-Pique-Puyol-Abidal --1. sor

Adriano-Mascherano-Fonás/Busquets-Maxwel--2. sor

Iniesta-Xavi-Busquets--1.sor

Affelay-Thiago-Mascherano ---2 sor

Pedro-Mesi--Villa --1 sor

Affelay- Villa --Jeffren.--2 sor

Minden szinten kiválóak vagyunk! Ha igazolunk egy csatárt még kompletteb lesz a csapat de már így is kiváló!

Jövőre: Thiago., Affelay., Fontás., Jeffren., Adriano., ...Mind kiváló játékos jövőre világ klasszis lehet!!

Nem kell több játékos elég ha a meglévő keretünkben levők fognak jobban beépülni szerintem!

Szurkoló társaim nektek is ez a véleményetek??
d
Entrenador del Barça

2011.06.27. 23:24:31

3 nap múlva rajtol a Copa, valószínűtlen, hogy valami történni fog Sanchezzel kapcsolatban a közeljövőben.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.27. 22:56:22

Áhh feleslegesnek tartom azon törni az agyunkat, hogy hogy fog felállni a csapat amíg még senki sem jött. Ha pedig jön Fabre, akkor valakinek mindenképp mennie kell és Keita nem hinném, bár nem lehet biztosra tudni.
Az a helyzet, hogy mindenképp valahogy meg fogják oldani a középpályát és biztos vagyok benne, hogy Cescel erősebb lenne a csapat mind játékban, mind... hogy is mondjam.. "lelkileg"... Mivel egy olyan érkezne akit régóta ismernek és barátok, így az öltöző hangulata is változna ami eddig sem rossz ,de így pláne. Bár ez engem annyira nem érdekel, csak játszanak :D

Szóval ha érkezik Fabregas, akkor biztosan meg lesz oldva a helye, viszont Sánchez szeretne jönni a Barcába és kell is szvsz.
Ehhez pedig túl kell adnia a Barcának Jeffrenen, Bojanon, Militon és talán még Maxwellen. Ez így kb 20-25 millió.. De mint mondtam, felesleges törni az agyunkat mert még semmi sem történt... :D
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.27. 22:44:10

Szerintem sikerülhet Cesc-t és AS-t is megszerezni egyszerre.
Így:
Ugye 45 millánk van.
AS-ért most adnánk 30-at(a plusszokat később), Cesc-ért 40-et, ez 70.
25 milla kell eladásokból ami így nézne ki: 10 - Bojan, 8 - Jeffren, 7 - Keita/Soriano.
Ez így össze is jöhetne sztem.

Ha Cesc-et megszerezzük akkor szerintem az adott, h Keitát továbbadjuk, mert ha Thiago-t be akarjuk építeni a csapatba akkor minimum 2. számú cserének kell lennie, és szerintem Keita nem örülne ha csak kupákon játszana. :roll:
40 milla az szerintem reális ár érte, ha azt nem nézzük, h saját nevelés. :roll:
Most 90 %-ra azt mondom, h megvesszük, ahogy mondta Daffy itt a lehetőség, h megvegyük és ezt nem fogják kiengeni a kezükből Rosselék.

AS körül pedig tényleg nagy a csend. Ez lehet pozitív és negatív is, remélem utóbbi. :) Viszont én nem adnék érte többet 30-nál, úgy h egyből fizetve.

Nem semmi lenne ha sikerülne mindkettőjüket megszerezni, fullos kis kezdő/keret lenne.
:wink:
Kezdő így nézhetne ki:
VV(Pinto)-Alves(Adriano)-Piqué(Fontas)-Puyol(Abi/Fontás)-Abi(Maxwell)-Sergio(Masch)-Xavi(Cesc)-Ini(Thiago)-Pedro/AS-Messi(AS)-Villa/AS(Afellay)
Keret pedig egy meccsre:
kezdő:vv-alves-piqué-puyol-abi-sergio-xavi-ini-pedro-messi-villa
pad:pinto,adriano,masch,cesc,thiago,as,afellay
Bocsi ha sok lett így egyben :!: :oops:
kristop
Entrenador del Barça

2011.06.27. 22:36:17

keita ezt a marha stabil, jó játékát tényleg hozta az évben párszor (pl real ellen, bilbao ellen), de legtöbbször azért mindig csak fogtuk a fejünket, hogy mennyire visszaesik a középpálya amikor bejön (akár egy sima la liga ellenfél ellen is). ez nálam nem az igazi stabilitást jelenti, maximum egy stabil középgyenge teljesítményt, amit tényleg mindig tud és mindig hozza.

nyilván, ha fabregas ismét londonban marad, akkor nem szabad eladni, de ha mégis elhozzuk (nem szeretném), akkor egyszerűen semmi értelme itt maradnia és tőlem bármilyen öt millió fölötti ajánlat esetén mehetne.

már csak azt nem tudom, hogy melyiket szeretném kevésbé.. hogy fabregas idejöjjön, vagy hogy keita ismét elsőszámú csere legyen a középpályán. valamelyik be fog következni :(
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.27. 22:26:03

Bob_Marley írta:
FCB_gábor írta:
Fizikálisan nincs gond vele, pl. elvesztett fejpárbajt még nem láttam tőle. Olyat se láttam, hogy elnyomták volna. Lehetne gyorsabb, de szerintem ő olyan Deco és Xavi féle játékos, aki villámléptek nélkül oldja meg a dolgokat.
Néha elszór 1-2 labdát, de láttunk már olyan játékost(pl. Busi) aki így kezdte, aztán a rutinnal gyorsan belerázódott.
Védekezésén meg nem sok csiszolni való van, lévén marha sok labdát szerez.
Hmm akkor más mérkőzéseket néztünk!
Nem az U21-ből kell most kiindulni, a La Ligában úgy gondolom mind fizikálisan, mind védekezésben még kevés!
Tocy azért írtam jövőre talán, most még úgy gondolom nagyon is fontos lenne Keitát megtartani, mert Fabregas se fog egyből "ficánkolni" (persze ha jön)!És Keita rutinja stabil játékára jövőre szintén nagy szükség lesz!De nagyjából egyetértünk (megéltük :lol: )
Fizikálisan amúgy szerintem sincs baj vele, Messi sem volt éppen vaskos gyerek, Iniesta sem, Thiago is erősödhet még, de jelenleg sincs ezzel gond. Védekezésben pedig láttam tőle sok szép szerelést, persze a "taktikai védekezése" lehet hogy kevés. Mindenesetre ezt csak rutinnal tudja javítani, ahhoz pedig játszani kell, és ha Cesc és Keita is előtte lesz a sorban, akkor nem nagyon fog. Márpedig az lenne a legnagyobb butaság, ha ezt a tehetséget nem játszatnánk. Busquets sem volt egy ász, elég sok labdát elszórt, hibázott nagyokat, Touré kárára, aztán meg lehet nézni most...a világ legjobbja a posztján, és a csapat egyik legfontosabb eleme. Thiagonak is idő kell, és világklasszis lehet. Márpedig akkor Keitának nincs helye...

szerk.: igazatok van, tényleg a Milanról volt szó :D
Firefox
Capitá del Barça

2011.06.27. 22:23:11

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.27. 22:19:18

FCB_gábor írta:
Fizikálisan nincs gond vele, pl. elvesztett fejpárbajt még nem láttam tőle. Olyat se láttam, hogy elnyomták volna. Lehetne gyorsabb, de szerintem ő olyan Deco és Xavi féle játékos, aki villámléptek nélkül oldja meg a dolgokat.
Néha elszór 1-2 labdát, de láttunk már olyan játékost(pl. Busi) aki így kezdte, aztán a rutinnal gyorsan belerázódott.
Hmm akkor más mérkőzéseket néztünk!
Nem az U21-ből kell most kiindulni, a La Ligában úgy gondolom mind fizikálisan, mind védekezésben még kevés!
Tocy azért írtam jövőre talán, most még úgy gondolom nagyon is fontos lenne Keitát megtartani, mert Fabregas se fog egyből "ficánkolni" (persze ha jön)!És Keita rutinja stabil játékára jövőre szintén nagy szükség lesz!De nagyjából egyetértünk (megéltük :lol: )
Kép
Kép
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.27. 22:16:48

Tocy írta:
Nekem akkor is Bayern rémlik...de igazad van, amíg nincs igazolásunk, nem lehet eladásunk :)
Most hirtelen csak ezt találtam :)
http://elbarcacommunity.com/news/ac-mil ... eita/.html

Természetesen, ezt csak, a név miatt másoltam be és elég régi hír/pletyka.

Ez hét a döntő lesz szerintem az igazolások terén. Jövőhéten már kezdődik a Copa is és akkor még nehezebb lesz olyan játékossal egyeztetni, aki ott van, hiába az ügynékével tárgyalunk főképp.
Kép
sura
Jugador d'estrella

2011.06.27. 22:12:57

Keita biztonsági kispados, több nincs benne. Kérdés, hogy neki ez megfelel-e és mekkora az az összeg, aminél a vezetés már úgy gondolja, hogy ez visszautasíthatatlan. Gondoljátok meg, Messin és Valdesen kívül még hány olyan játékosunk van, akinél "nincs az a pénz"? 4-5 ?
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2011.06.27. 21:58:18

Bob_Marley írta:Szépen teljesített Thiago, le a kalappal előtte, de még mindig elég labilis játékos, sokat kell még fejlődjön, kis izmot is pakolhatnak még rá, s a védekezésén is kellene csiszolni!
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.27. 21:53:45

Bob_Marley írta:Olvasgatva meg kell védenem Keitát, s nem is hiszem, hogy eladnák, esetleg jövőre!
Szépen teljesített Thiago, le a kalappal előtte, de még mindig elég labilis játékos, sokat kell még fejlődjön, kis izmot is pakolhatnak még rá, s a védekezésén is kellene csiszolni!
Nem hiszem, hogy előrébb lenne a sorban a mali játékosnál, aki szakmailag, s taktikailag is egyenlőre többet ad a csapatnak!Fabregas érkezésével nagyon érdekes szituáció áll fell, s véleményem szerint nem Mascherrano, hanem Busquets fog egyre többször feltűnni Pique párjaként!Meglesz a variációs lehetőség bőven, Afellay meg nem kp hanem szélsőt játszat vele Pep, több-kevesebb sikerrel!
Egy szó mint száz, növekedne a repertoár, de Keitának ebben a csapatban van helye, s nem azért mert Pep kedvence, hanem iszonyat kiegyensúlyozott játékot mutat be, s ez aranyat ér!
Teszem hozzá, én sem adnám el Keitát...de ha jön Cesc, és Keitát el akarja vinni valaki nagy pénzért...megfontolandó :) Benne már nincs jövő, az Thiagoban van. Más kérdés, hogy a mali iszonyatosan szimpatikus, és én nem is tartom rossz játékosnak, az itteniek többségével ellentétben. Szerintem viszont Masch játszana védőt, Busquets jobb a kp-n. Ez esetben nem vennénk védőt...tehát ha jönne Fabregas és maradna Keita, akkor esetleg a mali játékos játszhatna Busquets helyén, bár az nem az ő szerepköre...itt leginkább a fejjátékát szoktuk kihasználni, év végén volt a nagy figura, hogy csatárok visszalépnek, Keita befut az üres területre és a fejére ívelik a labdát...fejelt is belőle egy gyönyörű gólt :) Hát nem tudom, mindenesetre akkor nagyon sok jó játékosunk lenne a kp-ra, akiket mind játszatni kellene. Thiagoval nem csinálhatjuk meg azt, amit Bojannal, hogy egyszerűen nem adunk neki lehetőséget. Most érik be, egyre jobb, eddig fokozatosan is lett beépítve, most ne kerüljön háttérbe...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2011.06.27. 21:50:26

csababarca írta:A mai áraknál,ahol egy Neymar 45, Sánchez 40 körül mozog,akkor egy Villa minimum 60nál kezdődik.
Villa 30éves, rá már nem lehet építeni. Egy komolyabb sérülés és vége a dalnak, oda a pénz amit kiadtak érte.
Henry ennyi idősen és nem szarabb formában jött hozzánk 24m-ért.
Igaz most kicsit elszálltak az árak, de még így se ér többet 35m-nál. És akkor még sokat is mondtam.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.27. 21:30:45

Olvasgatva meg kell védenem Keitát, s nem is hiszem, hogy eladnák, esetleg jövőre!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.27. 21:23:58

Bobberto írta:
Tocy írta:Amúgy asszem a Bayern akarta vinni Keitát 15 millióért...ha annyit adnának érte, vagy mjuk felvinnénk 18ra, Cesc érkeztével túl lehetne rajta adni...
Nekem a Milan rémlik, de az is erősen pletyka szagú. Egyelőre szerintem ezek az eladási hírek semmit sem érnek, míg meg nem szerzünk valakit, hiszen annak a fejében valószínűsíthető, hogy honnan és ki távozhat.
Nekem akkor is Bayern rémlik...de igazad van, amíg nincs igazolásunk, nem lehet eladásunk :)
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.27. 21:14:11

Tocy írta:Amúgy asszem a Bayern akarta vinni Keitát 15 millióért...ha annyit adnának érte, vagy mjuk felvinnénk 18ra, Cesc érkeztével túl lehetne rajta adni...
Nekem a Milan rémlik, de az is erősen pletyka szagú. Egyelőre szerintem ezek az eladási hírek semmit sem érnek, míg meg nem szerzünk valakit, hiszen annak a fejében valószínűsíthető, hogy honnan és ki távozhat.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.27. 21:11:41

Amúgy asszem a Bayern akarta vinni Keitát 15 millióért...ha annyit adnának érte, vagy mjuk felvinnénk 18ra, Cesc érkeztével túl lehetne rajta adni...
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.27. 21:09:48

messideco írta:Kár, hogy Fucile sehol sem szerepel, mint lehetséges érkező. Mindkét szélen bevethető, kitűnő kiegészítő ember lenne szerintem. Tudom, hogy a modik nem szeretik a személyeskedést, de szakmai szempontok szerint is jó lenne a megvétele. Sajnos erre nagyon kevés esélyt látok, talán az edző még a Chelseabe is elviheti...
A személyeskedés nem azt jelenti hogy random dobálunk be neveket innen-onnan :mrgreen:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.06.27. 21:01:09

Nah hozzászólva itt pár témához:
Villa úgy:Villat nem fogjuk eladni,főleg nem 30-ért,de szerintem 40-ért sem adnánk,mert ha megnézzük,Bojan megy,Jeffren is menni fog,vagy belevonjuk a Sanchez üzletbe,vagy eladjuk vkinek,és akkor maradna Pedro-Messi-Sanchez csatársor,és ugye Affelay,de ez kicsit vékony...Abból a40 millióbol meg akit kapnánk,nem vennénk minimum még 2 ,csatárt,amire szükség lenne...
Fabregas ügy:Sokan mondják,hogy Fabregas nem fér el,mert Thiagonak akkor nem lenne helye...Hát ez ha így is lenne,akkor is maximum csak 1 évig,mert jövőre szerintem Keita menni fo,főleg ha Fabre jön,de én azt tippelem,hogy akkor lehet hogy idén nyáron elmegy,de erre kevés az esély,mert Pep kedvence,szal nemtom h milenne...Ahhoz hozzászólva hogy mennyire férnének meg egymás mellett,Fabre amolyan Xavi féle játékos,nem az a cselgép,de hajszál pontos indításai vannak,és majdnem olyan szeme van a játékhoz mint Xavinak,csak gólerősebb!!!
Thiago amolyan Iniestás játékos,mert neki is vannak zseniális labdái,nagyon technikás,és gólerősebb mint Xavi!!!Szóval szerintem jól kiegészítenék egymást!!!
Sanchez témához hozzászlólva:igen,tényleg nagy a csend,remélem hogy ez jót jelent,és a héten már bejelentik hogy leigazoltuk!!!
Kép
Válasz küldése