Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem tudnak miről írni, ilyenkor jönnek az ilyen hülyeségek, ez a jelenség minden sportban jelen van, én sem szeretem ezeket. Felteszik a riporterek az idiótábbnál idiótább kérdéseiket, a sportolóknak meg kell valamit mondani. Csak pont Hamiltonnál telt be nálad a pohár.ozsimiki írta:http://f1gp.hu/hirek/2011-06-30/Hamilto ... -Nagydijon
annyira unalmasak ezek a nyilatkozok, mielőtt támadásnak vélnétek, bárkitől, Vetteltől is, Alonsotól is, mindenkitől.
tulajdonképp csak ha valami baleset van,akkor érdekelnek a nyilatkozatok, vagy esetleg szabálymódosításoknál, mert a többi rémesen sablonos izé.
Annyira nagy okosságokat tudnak mondani: "még ha nyerünk mindent, mi nyerünk"jé tényleg?
nah mind1, azon meg végképp meglepődtem,hogy nem a 13.helyet tűzte ki célul, hanem a győzelmet

Pontosan! Felesleges azt számolgatni, hogy Vettel és Webber kb. hová esik vissza, ha veszítenek 1 mp-et...ozsimiki írta:sajtó szerint.
amúgy Matyi, számolgass kicsit. Szerinted úgy van,h ők vesztenek 1másodpercet, többiek meg semmit se? akkor lenne igazad,h ők a Mercikkel csatároznak majd.
HA EZ IGAZ, akkor a többiek "csak" 5-6 tizedet vesztenek majd, egyes hírek szerint az előnyükből vesztenek 4-5 tizedet majd AZ IDŐMÉRŐN. de ez sem biztos.
szóval a győzelmekért harcolás valószínű ezentúl is meglesz, mivel a többiek is vesztenek vele,csak nem akkorát.

Tényleg elég nagy szemétség, de azért nem lehet elmondani, hogy meglenne nagyjából a VB cím! még csak 8 futam ment le az egészből... remélem azért annyira nagyon nem fog bekavarni a Red Bull-nak. bár ettől tényleg nem kell annyira tartani. már az előzőekben is írták! azt se felejtsük el, hogy ki tervezi az autójukat! az, hogy a Mercivel tudjanak csak versenyezni ez után, nekem elég ésszerűtlennek tűnik, ilyen nagy agyakkal a háttérben!Barca_10 írta: Azt viszont nem értem, h miért szezon közben kell ezt betiltani?Ferrari szurkoló vagyok, de ez szerintem nem volt fair húzás az FIA-tól.Tiltották volna be a szezon kezdete előtt vagy mondták volna azt, h jövőre nem lehet használni és kész.De nem most..(de mind1 is, mert Vettel már így is szinte VB..)
Az érdekes lesz ha 1 mp-t veszít a Red Bull...Akkor Hamlton és Alosno fognak menni az első helyért,Butonn kb olyan 3. helyre fog odaérni,és ha tényleg olyan sokat javul a Ferrari,akkor esetleg Massa lehet a 4.ik,de az még nem biztos,mert hát Massa 1 mp-nél is többet szokott kapni,szal kitudja...Érdekes lesz,főleg a versenyeken,mert ott közel sem volt 1 mp előnye a Red Bullnak,még a Mercikkel szemben sem mindíg volt ez meg...S.Agüero írta:ennek örülük, remélem innentől jönnek majd a ferrari győzelmek, végülis asszem tavaly is Nürburgringen nyert először Alonso.(az lesz silverstone után)A sajtó szerint 1 másodpercet fog veszíteni körönként a Red Bull a fújt diffúzorok betiltásával, míg a Ferrari nyer vele a legtöbbet.
Alo remélem odaér 2. helyre a végére.![]()
Amúgy szerintem Silverstoneban még Mclaren nyer utána talán Ferrari is.
azért ez az 1 másodperc nem kicsit durva.![]()
időmérőn(meg versenyen) akkor ők a Mercedessel meg Renaultval fognak harcolni?

Huh ez de eltaláltad….Én is úgy vagyok vele, hogy a McLaren tegyen meg mindent, s Lewis, s próbálja meg a pályán megverni Vettelt, vagy Webbert, s ne a csapat a fehér asztalnál ügyeskedjen….Illetve a FIA, nem fognak szerintem sem akkorát veszíteni, de reménykedem én is közelebb kerül Hamilton, főleg a hazai futamon, 3 keserves GP után, már nagyon odakellene pörkölni!ozsimiki írta: vannak ott még tartalékok, amúgy meg elég szomorú,hogy egy Ferrari kategóriájú csapat abban reménykedhet csak, hogy odafentről gyengítsék már meg a riválist.

ennek örülük, remélem innentől jönnek majd a ferrari győzelmek, végülis asszem tavaly is Nürburgringen nyert először Alonso.(az lesz silverstone után)A sajtó szerint 1 másodpercet fog veszíteni körönként a Red Bull a fújt diffúzorok betiltásával, míg a Ferrari nyer vele a legtöbbet.
hú... pedig lejött hogy a Pirellitől!miihii írta:A márka marad,cs a keverékek módosítása a téma@@Laguna@@ írta:
Jó lenne... valami miatt nem örültem a Pirellinek![]()
A piramist legközelebb mellőzd légyszíves,azaz max kettőt idézz!És a dupla post-okat is kerüld lehetőleg,ezért van a Szerkeszt gomb!Köszi.
Hát Barcelona sem az az izgalmas pálya, nem nagyon van előzés ott sem.miihii írta: 2021-ig alhatunk nagyokat majd a valenciai versenyek alatt,BARCELONÁ-nak pedig adios.
Remek...
A márka marad,cs a keverékek módosítása a téma@@Laguna@@ írta:
Jó lenne... valami miatt nem örültem a Pirellinek
Jó lenne... valami miatt nem örültem a PirellinekBono írta:Én is örülnék a változásnak... kérdés, hogy a csapatok mit szólnak hozzá. Más kérdés, hogy a végkimenetelt nem nagyon fogja befolyásolni szvsz.S.Agüero írta:érdekesen hangzik...Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/f1 ... li-2083713
én örülnék egy kis "vérfrissítésnek".Mindig örülök az újításoknak.
![]()
jól hangzik...
Én is örülnék a változásnak... kérdés, hogy a csapatok mit szólnak hozzá. Más kérdés, hogy a végkimenetelt nem nagyon fogja befolyásolni szvsz.S.Agüero írta:érdekesen hangzik...Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:
én örülnék egy kis "vérfrissítésnek".Mindig örülök az újításoknak.
![]()
jól hangzik...

érdekesen hangzik...Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:

Nyugi, csak a futamot nézzük, speciel én már futam után ki is kapcsolom hogy ne kelljen a fejét néznem.Fecooo írta:én még mindig azt mondom, h senkinek a fejéhez nem tartanak puskát, h nézze Vettel "undorító" fejét... (ugyanis az csak a futam után látható...)
ha meg nézitek, akkor vagy mazochisták vagytok, vagy csak szeretitek fikázni Vettelt... ennyi

Nem lesz gond, majd ő is elkezd vándorolni, mint Alonso,és nézheted továbbMessithebest írta:
Köszi, én meg remélem hogy pár év és az RB lecsúszik a középmezőnybe, aztán nem kell Vettel fejét nézni. Egyébként meg a Hungaroring még mindig 1986 óta szerepel a naptárban.

Köszi, én meg remélem hogy pár év és az RB lecsúszik a középmezőnybe, aztán nem kell Vettel fejét nézni. Egyébként meg a Hungaroring még mindig 1986 óta szerepel a naptárban.ozsimiki írta:Bizony, de az már itt van egy ideje, 85 óta ha jól tudom, itt a gond az,hogy a nemrég épített pályákat is így tervezik meg, ezt nem kellene.bali 15 írta:Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Iszonyatosan unalmas verseny általában, a Monacoi után a legtaktikusabb pálya. Itt volt amúgy minden idők legunalmasabb versenye. Asszem 2000-ben. Egy előzés volt. Hakkinen a rajtnál megette Schumit azt így is maradt az egész mezőny...
Zolinak,meg Messithebestnek pedig kívánom,hogy még nagyon sokáig nézzék Vettel fejét a dobogónÚgy kb 10évet még min nézhetitek. Én is már 7-8 éve nézhetem ALo(ó) fejét sajna, ez van. Csak én nem a kinézete miatt nem bírom, bár értem hogy sokat nyom a latba (
![]()
)