Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert a srácok nem Mo.-n érettségiznek, gondolom ez a megfejtés.Lionel85 írta:Na ehhez lehet túl késő van, azt hiszem, mert nem vágom.Sok sikert nektek, ez a lényeg!
Na ehhez lehet túl késő van, azt hiszem, mert nem vágom.kanty írta:Fordítva. Most jön a java, ez számít igazán, a szóbelikre nem kaptunk jegyet.Lionel85 írta:Nem a szóbeli? Az írásbeli már volt egy hónapja nem?messideco írta:Fekszem le. Holnap nagy nap előtt állunk én és kanty, tudomásom szerint ketten a fórumról. Elkezdődik az érettségi írásbeli szakasza. Imádkozzatok és szorítsatok a délelőtti órákban nekünk!
Fordítva. Most jön a java, ez számít igazán, a szóbelikre nem kaptunk jegyet.Lionel85 írta:Nem a szóbeli? Az írásbeli már volt egy hónapja nem?messideco írta:Fekszem le. Holnap nagy nap előtt állunk én és kanty, tudomásom szerint ketten a fórumról. Elkezdődik az érettségi írásbeli szakasza. Imádkozzatok és szorítsatok a délelőtti órákban nekünk!
Nem a szóbeli? Az írásbeli már volt egy hónapja nem?messideco írta:Fekszem le. Holnap nagy nap előtt állunk én és kanty, tudomásom szerint ketten a fórumról. Elkezdődik az érettségi írásbeli szakasza. Imádkozzatok és szorítsatok a délelőtti órákban nekünk!