Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közben a SPORT-on egy olyan hír van, hogy Ferguson vinné Thiagot, akár 20 milliót is megadna érte.bence-barca írta:A Chelsea hivatalos 30 milliós ajánlatot tett Villáért, de elutasítottuk!
Forrás: http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/27 ... t_villaert
Nem is tudom mire gondoltak, hogy ennyire fasírtba vagyunk a büdzsével?bence-barca írta:A Chelsea hivatalos 30 milliós ajánlatot tett Villáért, de elutasítottuk!
Ennek is mi értelme volt?bence-barca írta:A Chelsea hivatalos 30 milliós ajánlatot tett Villáért, de elutasítottuk!
Azért ez nem így megy, hogy hopp, vele nem tudtunk megegyezni jöjjön egy B,C,D...Zs terv. Nyílván azért hajtunk Alexisre mert nagyon kell Pepnek vagy a vezetőségnek vagy ki tudja kinek. Ráadásul ő kerek-perec kimondta, hogy el akar jönni és ide. A többit nem neki hanem a két klubnak kell megtenni. Spec ezért is szimpatikus a srác, hogy eldöntötte mit akar és tett is érte. Nem is tudom hol lenne az ára ha nem nyilatkozza le hogy ide akar jönni.Subinho írta:nagyon hülyének néznek Udinében és Londonban is!!!
én ezt tenném: akartok jönni, vagy nem, döntsetek, ha igen, rajta, rendezzétek a klubotokkal, mi ennyit adunk, ha ez nem megy, akkor sorry és jövőhéten igazoljunk mást! alexis sanchez helyett ennyiért simán jöhetne Agüero, Fabregas áráért meg Ganso (Kaká úgyis vissza fog menni Milánóba sztem...)
Thiagot pedig NEM szabad eladni semmi pénzért!!! lassan be kell építeni és sztem jövőre Keitának megköszönni a szolgálatait és Thiagonak át kell venni 1 szezon alatt Keita helyét!!!
Nem néznek hülyének, főleg nem Udine-ben. Alexis azok kevesek közé tartozik, akiért ritka nagy lóvét lehet kapni és ezért mindent meg is tesznek teljes joggal. Az már más tészta, hogy a játékos is ide akar jönni, a klbu szeretné, szóval csak az árában kell megegyezni. Amit próbálunk logikusan a legolcsóbb áron megszerezni. A City kavarás no comment, ha elvileg már egyszer leálltak vele, akkor nem tudom miért licitálnak/licitálnának. Arsenal már kicsit szívósabb, de ha ott is indokolt a helyzet, főleg most, hogy a csapat gerince (Nasri és Fabre) kifelé kacsingatnak. Nem beszélve az egyéb pletykákról a védelemből.Subinho írta:nagyon hülyének néznek Udinében és Londonban is!!!
én ezt tenném: akartok jönni, vagy nem, döntsetek, ha igen, rajta, rendezzétek a klubotokkal, mi ennyit adunk, ha ez nem megy, akkor sorry és jövőhéten igazoljunk mást! alexis sanchez helyett ennyiért simán jöhetne Agüero, Fabregas áráért meg Ganso (Kaká úgyis vissza fog menni Milánóba sztem...)
Thiagot pedig NEM szabad eladni semmi pénzért!!! lassan be kell építeni és sztem jövőre Keitának megköszönni a szolgálatait és Thiagonak át kell venni 1 szezon alatt Keita helyét!!!
Hűhh, ez nem az én napom ma agyilag... betett a délutáni elalvásPiqué írta:Állítsd át angolraBobberto írta:Kár, hogy nem tudok spanyolul... sport.es-en megint voltak Alexis cikkek, de lövésem sincs mikről szólnak...valami City ajánlatról írnak megint.![]()
Állítsd át angolraBobberto írta:Kár, hogy nem tudok spanyolul... sport.es-en megint voltak Alexis cikkek, de lövésem sincs mikről szólnak...valami City ajánlatról írnak megint.
A hétvégecsababarca írta:érdekesen lecsillapodtak a kedélyek az igazolások körül. Napok óta semmi hír,de még csak pletyka sem.
Vihar előtti csend?![]()
Ha nem jön Cesc,akkor szeretném Thiagot sokszor pályán látni. Át kell vennie Keita szerepét,mint az első számú csere.
A Barcával is szóba hozzák a cikkben, csak azt ÉN alapból kizártam.messideco írta:Szerintem rossz topicot választottál, tisztelt PUYOL barátom
marcelo,coentrao,cole... sok lenneP.U.Y.O.L. írta:Egy kicsit kacsásosasnak tűník, de nem lepődék meg rajta, ha Cole a Madridban kötne ki... >>KATT<<
remélem a dátum nemSkeraj írta:Találó...
![]()
![]()
Banegát tényleg kifelejtettem, de a többieket nem tartanám azért klasszisnak (azért egy Villát meg egy Soldadot hasonlítsunk már össze)Barcaman1993 írta:Azért Matát sem kell lebecsülni. Másrészt azért a Valenciában vannak még ott spílerek. Hoákinkennyke04 írta: utolsó klasszis?? hisz Banega papa a legnagyobb klasszisuk, Mata meg semmi extraU-21 császárkodik, akkor már maradjon Jeffren
, Pablo Hernandez, Soldado...
Ha akkor elutasította, akkor remélem most is el fogja. Most, amikor már a Barca B-nél tart a spanyol másodosztályban, és Pep is számít rá az első csapatnál, hiszen tavaly már felhívta edzegetni, és egy meccsre is nevezte...Balinho írta:Erről a Deulofeu dologról valaki tud valami linket dobni? Vagy csak már mindenki tiszta paranoia, hogy mennyire meg tudunk hülyülni a Fabregas témában.
Egyébként én nem hiszem, hogy Gerard el akarna menni, anno néhány éve már vitték volna Angliába de ő inkább itt maradt. Komolyan én úgy vagyok vele, hogy felőlem jöjjön Cesc, ha 50ért akkor annyiért, de a legtehetségesebb fiatal játékosainkat ne áldozzuk már be érte. Thiagot 20ért sem szabad eladni, Deulofeuban meg olyan dinamizmus van, ami világklasszissá teheti. Most komolyan úgy ne jöjjön Fabregas, hogy az ügy hozadékaként 2-3-4 év múlva megint ezt kelljen átélni, csak mondjuk épp Thiagoval, vagy Gerarddal.
(szerk: http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ay-in.html - anno három éve amikor elutasította a top PL-csapatokat)