Subinho írta:nagyon hülyének néznek Udinében és Londonban is!!!
én ezt tenném: akartok jönni, vagy nem, döntsetek, ha igen, rajta, rendezzétek a klubotokkal, mi ennyit adunk, ha ez nem megy, akkor sorry és jövőhéten igazoljunk mást! alexis sanchez helyett ennyiért simán jöhetne Agüero, Fabregas áráért meg Ganso (Kaká úgyis vissza fog menni Milánóba sztem...)
Thiagot pedig NEM szabad eladni semmi pénzért!!! lassan be kell építeni és sztem jövőre Keitának megköszönni a szolgálatait és Thiagonak át kell venni 1 szezon alatt Keita helyét!!!
Azért ez nem így megy, hogy hopp, vele nem tudtunk megegyezni jöjjön egy B,C,D...Zs terv. Nyílván azért hajtunk Alexisre mert nagyon kell Pepnek vagy a vezetőségnek vagy ki tudja kinek. Ráadásul ő kerek-perec kimondta, hogy el akar jönni és ide. A többit nem neki hanem a két klubnak kell megtenni. Spec ezért is szimpatikus a srác, hogy eldöntötte mit akar és tett is érte. Nem is tudom hol lenne az ára ha nem nyilatkozza le hogy ide akar jönni.
A Thiago-Keita részt teljesen adom. Szép lett volna eladni Thiagot az EB előtt. Még meg se kezdődött a szezoon és már verhettük volna a fejünket a falba. Amúggy innen is grat a góljához és tetszett a nyilatkozata.
A Matás témáról pedig annyit, hogy én szeretem, de ha Rossira azt mondták, hogy sok pluszt nem tudna adni, rá szerintem ez hatványozottabban igaz. Alexisben még látható az, hogy Pedronak vagy Villanak jobban össze kell szedni magát nehogy kitúrja őket, Matánál ezt nem tudom elképzelni.