Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ki mindenki? Futam alatt is őt tartottam hibásnak, bár nem volt akkora gáz, előfordul. Így, hogy elismeri, plusz pont Schuminak a szimpátiaskálámon.ozsimiki írta: ezt is tudtam,hogy jössz vele, annyira kiismerhető vagymondtam is pár embernek.
Amikor írtam még nem volt nyilatkozat, és addig mindenki (helyesbítek, verseny alatt inkább úgy látszott, amit hangsúlyoztak is) úgy látta,hogy Petrov volt inkább a hibás, pápuszi.
szerk: amit idéztél, még teljesen igaz, és nem jelenti,hogy Petrovot tartottam hibásnak, ha kötekedni akarnék, de nem akarok, őt tartottam hibásnak
ezt is tudtam,hogy jössz vele, annyira kiismerhető vagyKralo írta:Schumi:ozsimiki írta:Schumit ledarálta Petrov...
Az esetnél elég későn láttam meg Petrovot, és miután észleltem, hogy ott van, próbáltam minél később fékezni, hogy előtte forduljak el a kanyarban, de a féktávon blokkoltak az első kerekeim, és belecsúsztam oldalról. Egyértelműen az én hibám volt.

Schumi:ozsimiki írta:Schumit ledarálta Petrov...
Bizony, de az már itt van egy ideje, 85 óta ha jól tudom, itt a gond az,hogy a nemrég épített pályákat is így tervezik meg, ezt nem kellene.bali 15 írta:Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Iszonyatosan unalmas verseny általában, a Monacoi után a legtaktikusabb pálya. Itt volt amúgy minden idők legunalmasabb versenye. Asszem 2000-ben. Egy előzés volt. Hakkinen a rajtnál megette Schumit azt így is maradt az egész mezőny...

Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Rendben van a gyerek,ő lehet a köv. generáció nagy alakja!Fernando írta:Ugyan nem Forma 1, de nézi valaki rajtam kívül a GP sorozatokat, azon belül is inkább a 3-mat, ahol Kis Pál Tomi is van? Van ott egy srác, nem gyengén tolja, Mitch Evans. Iszonyat jó pilóta már most, és azt hozzá kell tenni, hogy most töltötte be a hétvégén a 16-ot! Asszem vezeti a vb-t most.

ozsimiki írta:Idén nem volt legalább 3-4 jó futam MÁR? és még a felénél sem vagyunk.
Nah mind1, rád hagyom.

2001 valóban unalmas volt, de nem ennyire, ott volt 1-2 jó futam. 2002ből maximum ausztrált tudnám kiemelni, 2004ben csomó volt. Monaco....... csak hogy egyet mondjak.... szerintem az elmúlt 10 egyik, hanem a legjobb futama volt.ozsimiki írta:Messithebest írta:Én speciel csak 2002t tartom unalmasabbnak ennél....ozsimiki írta: Láttunk jóval unalmasabb szezont.
ha szerinted 2001ben, 2004ben pl jobb és izgalmasabb versenyek voltak,mint most?

Messithebest írta:Én speciel csak 2002t tartom unalmasabbnak ennél....ozsimiki írta: Láttunk jóval unalmasabb szezont.

Én speciel csak 2002t tartom unalmasabbnak ennél....ozsimiki írta: Láttunk jóval unalmasabb szezont.

Teljesen egyetértek. Láttunk jóval unalmasabb szezont. Itt azért értékelik túl, mert nagy Vettel előnye, de jó pár verseny óta, csak a ponttáblázaton nagy. (igaz nekem így megfelelBob_Marley írta:Amúgy szerintem igazi kettős ez a szezon, mert Vettel előnye nem csekély, de a futamok jóval izgalmasabbak, s eseménydúsabbak mint mondjuk tavaly!Bár ha azt nézem 11 futam van hátra, s szimplán matematikai úton, ha Lewis megnyeri mind a 11et, s Vettel mindig második, akkor se tudja megelőzni a britAzzal nem számoltak a szabálykészítők, hogy van egy kocsi+1 pilóta, amelyik jóval gyorsabb!Szerintem is szánalmas kategória, hogy szezon közben tiltanak be dolgokat!
De mindezektől függetlenül, a versenyeken több az előzés, a gyors gumikopásnak köszönhetően jóval nagyobb a taktikázás!

Csak,hogy nem az. Mind1, hagyjuk már, megtörtént ami...az meg jó vicc,h HRT-sek fenyegetőznekScooby Bent Bwoy írta:Ha meg nem tiltják be, a HRT vagy valamelyik csapat amelyik nem használja ezt a rendszert megóvja a versenyt. Ezt már év elején nem szabadott volna engeni, nem pedig most betiltani, ha szabálytalan.

nyilván felhozom,mikor egész héten azt olvastam tőled hogy mekkora szemétség ez,aztán a versenyen egy ezredmásodpercet nem lassultak az üdítősök,meg kiderül hogy tulajdonképpen ez mindenkinek hátrány volt és nem is volt várható a változás..ozsimiki írta: Gondoltam, hogy valaki felhozza, ahogy azt is,hogy az a valaki arra már nem emlékszik,hogy magával a nézettel volt gondom,és azzal,hogy év közben, nem is egyet módosítanak, valamint kb 3szor hangsúlyoztam ki,hogy AZ EREDMÉNYEKTŐL FÜGGETLENÜL ítélem el emiatt a FIA-t, de ezzel nem vagyok egyedül.Szóval ha a következő 10ből 10et nyeri Vettel, akkor is elítélem a FIA-t,és nem tetszik