Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mata az a valencia Mata-ja?...Messithebest írta:Most néztem meg, te jó ég milyen gólt ragasztott Thiago![]()
![]()
szerk.: De az is mekkora már, hogy ott volt a keretben 2, FELNŐTT VB-győztes(Mata, Javi Martinez) Igaz talán nem is játszottak, de 23as keretben ott voltak.
Most olvastam, hogy a Zaragoza érdeklődik iránta. (nem tudom, hogy mennyi lehet a valóságalapja...)messideco írta:Szerintem vagy kölcsön vagy visszavásárlási opció...
Nem volt piskóta az biztos! Remélem, hogy be fog tudni épülni a nagy csapatba.....(mint ahogy Fontás, Montoya és majd Muniesa esetleges beépítésére is igen kíváncsi leszek)Messithebest írta:Most néztem meg, te jó ég milyen gólt ragasztott Thiago![]()
![]()
Bizony. Engem nem is lepne meg egyébként, ha Thiago egy jó szezont futna jövőre immáron a nagy csapattal, megkockáztatom, talán az EB-re is kivinné magával VdB. Mégegyszer grat a spanyoloknak, és külön Montoyanak, Thiagonak, Jeffrennek, Bojannak és Minonak. (Thiago, és Montoya előtt fényes jövőt látok, méghozzá a nagy csapatbanMessithebest írta:Grat az U21 válogatottnak, de különösen a mienknekSzép volt, 2014ben már a nagyoknál lehet majd vitézkedni
Egyiken semab1daL írta:Grat a spanyoloknak!Aki figyelemmel kísérte a tornát, az el tudja mondani, hogy Mino védett valamelyik meccsen?
Azért mert Adrian helyére jöhetne egyedül, és ő bebizonyította az elődöntőben hogy miért kell a pályán hagyni, és ennyi elég volt Millának..Fecooo írta:Inire is azt mondtuk sokáig, h "bénán" lő kapura, aztán mégis két legendás gólt szerzett
szerk: sztem az edző pikkel Bojanra és nem azért mondom, mert egyértelműen kezdőnek követelném... látszik, h jól mozog, mégse adott neki 10-15 percnél többet még a szinte tét nélküli 3. csoportmeccsen sem, ma meg be se cserélte...
Nincs mit. Ilyenkor irigylem az aláírásképed, hát nem is lehet mit mondani Thiago gólja után, esélyes a torna játékosa címre?TT írta:Ohoo, Thiago mester. Közben végre lejött a gólkirály...Amúgy köszi, lluisllach89!
csak nekem rémlik az a szöveg, h Thiago lövésben gyenge?lluisllach89 írta:THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!
Szerk.: A semmiből ellőtt egy szabit, ami elment Sommer felett! Hihetetlen!
Uram atyám......mekkora szeme van és piszkosul fiatal. Jah igen, és a miééééééééééééééééééééénk!lluisllach89 írta:THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!