Látszott Bojanon, hogy eléggé csalódott, csak akkor láttam mosolyt mikor kezet nyújtott neki Platini, azon kívül csak állt, még csak nem is mosolygott. Tudja, hogy ő többre képes, mint 2 meccs csereként egy megnyert EB-n.
Bizony. Engem nem is lepne meg egyébként, ha Thiago egy jó szezont futna jövőre immáron a nagy csapattal, megkockáztatom, talán az EB-re is kivinné magával VdB. Mégegyszer grat a spanyoloknak, és külön Montoyanak, Thiagonak, Jeffrennek, Bojannak és Minonak. (Thiago, és Montoya előtt fényes jövőt látok, méghozzá a nagy csapatbanMessithebest írta:Grat az U21 válogatottnak, de különösen a mienknekSzép volt, 2014ben már a nagyoknál lehet majd vitézkedni
Egyiken semab1daL írta:Grat a spanyoloknak!Aki figyelemmel kísérte a tornát, az el tudja mondani, hogy Mino védett valamelyik meccsen?
Azért mert Adrian helyére jöhetne egyedül, és ő bebizonyította az elődöntőben hogy miért kell a pályán hagyni, és ennyi elég volt Millának..Fecooo írta:Inire is azt mondtuk sokáig, h "bénán" lő kapura, aztán mégis két legendás gólt szerzett
szerk: sztem az edző pikkel Bojanra és nem azért mondom, mert egyértelműen kezdőnek követelném... látszik, h jól mozog, mégse adott neki 10-15 percnél többet még a szinte tét nélküli 3. csoportmeccsen sem, ma meg be se cserélte...
Nincs mit. Ilyenkor irigylem az aláírásképed, hát nem is lehet mit mondani Thiago gólja után, esélyes a torna játékosa címre?TT írta:Ohoo, Thiago mester. Közben végre lejött a gólkirály...Amúgy köszi, lluisllach89!
csak nekem rémlik az a szöveg, h Thiago lövésben gyenge?lluisllach89 írta:THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!
Szerk.: A semmiből ellőtt egy szabit, ami elment Sommer felett! Hihetetlen!
Uram atyám......mekkora szeme van és piszkosul fiatal. Jah igen, és a miééééééééééééééééééééénk!lluisllach89 írta:THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!
Ő a torna gólkirálya, Adrian, 4 meccsen 5 gólt lőtt, és emiatt hagyja fenn Milla szerintem.. Ennyi idő alatt játékban sokkal többet hozott volna Bojan, csak az a baj hogy nem fogja behozni, pont amiatt mert 89. percben egyenlített az elődöntőben és betalált a hosszabításban is. Esélyesebb Jeffren Muniain helyett, pedig Muniain és Adrian mai játéka ég és föld..TT írta:nem tudom, ki ez a 7es gyerek, de egy borzalom. messze volt attól is, hogy valamit mutasson, semmit nem csinál, ott lézeng, nekimennek egy picit, összeesik és sír, passzokat nem tudja normálisan visszaadni, sem megjátszani érdemlegesen, vagy indítani vagy valami. ilyenek szorítják ki Bojant?
Khm......Fecooo írta:megtetted és mégis megkérdezted?hm?
Megtettemlluisllach89 írta:Legközelebb olvass egy kicsit vissza egy adott topicban ha nem találsz valamit.ab1daL írta:Gondolom a spanyol érdekel.kakasugynok007 írta:Tud valaki mondani egy felállást?
De Gea - Montoya, Botia, Dominguez, Didac Vila - Javi Martinez - Mata, Thiago, Ander Herrera, Munian - Adrián
Legközelebb olvass egy kicsit vissza egy adott topicban ha nem találsz valamit.ab1daL írta:Gondolom a spanyol érdekel.kakasugynok007 írta:Tud valaki mondani egy felállást?
De Gea - Montoya, Botia, Dominguez, Didac Vila - Javi Martinez - Mata, Thiago, Ander Herrera, Munian - Adrián
ab1daL írta:Gondolom a spanyol érdekel.kakasugynok007 írta:Tud valaki mondani egy felállást?