La Masia - Barça fiatalok
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem volt piskóta az biztos! Remélem, hogy be fog tudni épülni a nagy csapatba.....(mint ahogy Fontás, Montoya és majd Muniesa esetleges beépítésére is igen kíváncsi leszek)Messithebest írta:Most néztem meg, te jó ég milyen gólt ragasztott Thiago![]()
![]()
Jonathan dos Santos mellőzése számomra meglepő volt az előző szezonban. Tudja valaki, hogy mi lesz vele?
- Messithebest
- Director del Fútbol
Most néztem meg, te jó ég milyen gólt ragasztott Thiago

szerk.: De az is mekkora már, hogy ott volt a keretben 2, FELNŐTT VB-győztes
(Mata, Javi Martinez) Igaz talán nem is játszottak, de 23as keretben ott voltak.

szerk.: De az is mekkora már, hogy ott volt a keretben 2, FELNŐTT VB-győztes

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- ab1daL
- Director del Fútbol
Thiago lett a döntő legjobbja, Adrian a torna legjobbja, valamint gólkirálya.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ilyenkor látszik, hogy a spanyol foci jelenlegi sikerei nem a véletlennek köszönhetőek. Persze svájci, vagy éppen fehérorosz ellenfélhez nehéz viszonyítani, de ha megnézte az ember az angol keretet például, akkor kirívó a spanyol korosztályos válogatott, rengeteg a ligában stabilan bizonyított játékos, De Gea jövőre a Manchester első számú kapusa lehet, van a keretben már felnőtt világbajnok, de vannak a felnőtt csapat kapuit döntögető, de már most ismert tehetségek is. Ez is mutatja, hogy nem csak a tehetséges játékosok nevelésében, de azok beépítésében is kiemelkedően jó a spanyol bajnokság.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ügyesek a fiúk és mekkora volt Thiago gólja.
Látszott Bojanon, hogy eléggé csalódott, csak akkor láttam mosolyt mikor kezet nyújtott neki Platini, azon kívül csak állt, még csak nem is mosolygott. Tudja, hogy ő többre képes, mint 2 meccs csereként egy megnyert EB-n.

Látszott Bojanon, hogy eléggé csalódott, csak akkor láttam mosolyt mikor kezet nyújtott neki Platini, azon kívül csak állt, még csak nem is mosolygott. Tudja, hogy ő többre képes, mint 2 meccs csereként egy megnyert EB-n.
més que un club
-
- Director del Fútbol
Az szinte alap, hogy az ünneplés mértékének intenzitása fordítottan arányos a játszott percek számával, Mino és társai megmutatták, de Muniain és Thiago megint hozták a közös bohóc táncukat 
Grat a La Rojitának, ők voltak a legjobbak. Képesek voltak egész magas szinten játszani, de nekik volt a legjobb állományuk.
Akik ebből a csapatból is kiemelkedtek az Adrian, Mata, Thiago, Javi Martinez, és De Gea. Őket szorosan követi Muniain, Didac, Ander, Montoya, és utána a többiek. Mások is képesek lettek volna magas szinten játszani, de Millánál az számított hogy ki mennyit játszott a klubjánál.
Grat a fiataljainknak és ex-fiataljainknak, akik: Ruben Mino, Martin Montoya, Thiago Alcantara, Bojan Krkic, Jeffren Suarez, illetve Alberto Botia és Victor Ruiz.
THIAGO GÓLJA: http://www.youtube.com/watch?v=JKUsVDzc ... r_embedded

Grat a La Rojitának, ők voltak a legjobbak. Képesek voltak egész magas szinten játszani, de nekik volt a legjobb állományuk.
Akik ebből a csapatból is kiemelkedtek az Adrian, Mata, Thiago, Javi Martinez, és De Gea. Őket szorosan követi Muniain, Didac, Ander, Montoya, és utána a többiek. Mások is képesek lettek volna magas szinten játszani, de Millánál az számított hogy ki mennyit játszott a klubjánál.
Grat a fiataljainknak és ex-fiataljainknak, akik: Ruben Mino, Martin Montoya, Thiago Alcantara, Bojan Krkic, Jeffren Suarez, illetve Alberto Botia és Victor Ruiz.
THIAGO GÓLJA: http://www.youtube.com/watch?v=JKUsVDzc ... r_embedded

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ab1daL
- Director del Fútbol
Bizony. Engem nem is lepne meg egyébként, ha Thiago egy jó szezont futna jövőre immáron a nagy csapattal, megkockáztatom, talán az EB-re is kivinné magával VdB. Mégegyszer grat a spanyoloknak, és külön Montoyanak, Thiagonak, Jeffrennek, Bojannak és Minonak. (Thiago, és Montoya előtt fényes jövőt látok, méghozzá a nagy csapatbanMessithebest írta:Grat az U21 válogatottnak, de különösen a mienknekSzép volt, 2014ben már a nagyoknál lehet majd vitézkedni

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Messithebest
- Director del Fútbol
Grat az U21 válogatottnak, de különösen a mienknek
Szép volt, 2014ben már a nagyoknál lehet majd vitézkedni 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Director del Fútbol
Egyiken semab1daL írta:Grat a spanyoloknak!Aki figyelemmel kísérte a tornát, az el tudja mondani, hogy Mino védett valamelyik meccsen?

Szerk.: Spanyolul mondták, nem tudom hogy hivatalos-e vagy sem, de a spanyolok szerint Adrian lett a torna játékosa.
Meg persze a gólkirály is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.06.25. 22:41:19-kor.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Grat a spanyoloknak!
Aki figyelemmel kísérte a tornát, az el tudja mondani, hogy Mino védett valamelyik meccsen?

-
- Director del Fútbol
Azért mert Adrian helyére jöhetne egyedül, és ő bebizonyította az elődöntőben hogy miért kell a pályán hagyni, és ennyi elég volt Millának..Fecooo írta:Inire is azt mondtuk sokáig, h "bénán" lő kapura, aztán mégis két legendás gólt szerzett
szerk: sztem az edző pikkel Bojanra és nem azért mondom, mert egyértelműen kezdőnek követelném... látszik, h jól mozog, mégse adott neki 10-15 percnél többet még a szinte tét nélküli 3. csoportmeccsen sem, ma meg be se cserélte...
CAMPEÓNES!!!

-
- Capitá del Barça
Jött látott és győzött.Most megy behűteni a pezsgőt 

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Inire is azt mondtuk sokáig, h "bénán" lő kapura, aztán mégis két legendás gólt szerzett 
szerk: sztem az edző pikkel Bojanra és nem azért mondom, mert egyértelműen kezdőnek követelném... látszik, h jól mozog, mégse adott neki 10-15 percnél többet még a szinte tét nélküli 3. csoportmeccsen sem, ma meg be se cserélte...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.25. 22:33:27-kor.
-
- Director del Fútbol
Nincs mit. Ilyenkor irigylem az aláírásképed, hát nem is lehet mit mondani Thiago gólja után, esélyes a torna játékosa címre?TT írta:Ohoo, Thiago mester. Közben végre lejött a gólkirály...Amúgy köszi, lluisllach89!
Mert mindig meghatározó volt, míg a két esélyes, Mata illetve Adrian sokszor eltűnt.
Ez már tényleg agyon van nyerve, szép volt fiúk!

Szerk.: Fecooo! Rám célzol? Mert tényleg én mondtam. Ha igen akkor jó a memóriád és bmeg

Szerk2.: Dominguezék hálót szerelnek időhúzás céljából, ilyet se látni gyakran, úgyis le lesz vágva a meccs után

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.06.25. 22:30:12-kor.

csak nekem rémlik az a szöveg, h Thiago lövésben gyenge?lluisllach89 írta:THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!
Szerk.: A semmiből ellőtt egy szabit, ami elment Sommer felett! Hihetetlen!

(Iniesta-fílingem van

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.25. 22:27:02-kor.
Azt a ...... Thiago-nál kicsit nagy meglátás volt!! 

- Bobberto
- Capitá del Barça
Uram atyám......mekkora szeme van és piszkosul fiatal. Jah igen, és a miééééééééééééééééééééénk!lluisllach89 írta:THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!

Ez már zsebben van! VAMOS!
Ohoo, Thiago mester. Közben végre lejött a gólkirály...Amúgy köszi, lluisllach89! 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Thiagoooooooooooo

-
- Director del Fútbol
THIAGO THIAGO THIAGO AZ EB GÓLJA OMG OMG OMG!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.06.25. 22:23:47-kor.

-
- Director del Fútbol
Ő a torna gólkirálya, Adrian, 4 meccsen 5 gólt lőtt, és emiatt hagyja fenn Milla szerintem.. Ennyi idő alatt játékban sokkal többet hozott volna Bojan, csak az a baj hogy nem fogja behozni, pont amiatt mert 89. percben egyenlített az elődöntőben és betalált a hosszabításban is. Esélyesebb Jeffren Muniain helyett, pedig Muniain és Adrian mai játéka ég és föld..TT írta:nem tudom, ki ez a 7es gyerek, de egy borzalom. messze volt attól is, hogy valamit mutasson, semmit nem csinál, ott lézeng, nekimennek egy picit, összeesik és sír, passzokat nem tudja normálisan visszaadni, sem megjátszani érdemlegesen, vagy indítani vagy valami. ilyenek szorítják ki Bojant?

nem tudom, ki ez a 7es gyerek, de egy borzalom. messze volt attól is, hogy valamit mutasson, semmit nem csinál, ott lézeng, nekimennek egy picit, összeesik és sír, passzokat nem tudja normálisan visszaadni, sem megjátszani érdemlegesen, vagy indítani vagy valami. ilyenek szorítják ki Bojant? 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Khm......Fecooo írta:megtetted és mégis megkérdezted?hm?
Nem találtam