Legközelebb olvass egy kicsit vissza egy adott topicban ha nem találsz valamit.ab1daL írta:Gondolom a spanyol érdekel.kakasugynok007 írta:Tud valaki mondani egy felállást?
De Gea - Montoya, Botia, Dominguez, Didac Vila - Javi Martinez - Mata, Thiago, Ander Herrera, Munian - Adrián
La Masia - Barça fiatalok
-
- Director del Fútbol

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Capitá del Barça
ab1daL írta:Gondolom a spanyol érdekel.kakasugynok007 írta:Tud valaki mondani egy felállást?
De Gea - Montoya, Botia, Dominguez, Didac Vila - Javi Martinez - Mata, Thiago, Ander Herrera, Munian - Adrián

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Gondolom a spanyol érdekel.kakasugynok007 írta:Tud valaki mondani egy felállást?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Capitá del Barça
Tud valaki mondani egy felállást?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
-
- Entrenador del Barça
Na szep,remelem latjuk a masodik felidoben Bojant es Jeffrent is.
Hajra!
Hajra!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Director del Fútbol
GÓL! DIDAC ÍVELÉSÉT ANDER HERRERA BEFEJELTE!!!

- Bobberto
- Capitá del Barça
Az nem semmi. Főleg, azt csodálom, hogy ilyen jók mentálisan is. Csakis a spanyolok tudják őket megszorongatni (remélem).lluisllach89 írta:
Baselben páran, a kapusuk, Sommer, a Basel elsőszámú kapusa lesz, oda kell figyelni azonban Shaqiri-re, ő is a Basel játékosa, de a Hamburg szeretné megszerezni, ő lőtte a győztes gólt a dánok ellen és ő a legjobb a svájciaknál.
Még arra lennék kíváncsi, hogy mit művelnek mondjuk egy Brazil U-21 ellen.
-
- Director del Fútbol
Baselben páran, a kapusuk, Sommer, a Basel elsőszámú kapusa lesz, oda kell figyelni azonban Shaqiri-re, ő is a Basel játékosa, de a Hamburg szeretné megszerezni, ő lőtte a győztes gólt a dánok ellen és ő a legjobb a svájciaknál.Bobberto írta:Én itt nézem roján belül, ez is jó.lluisllach89 írta: Igen, jó helyen lesz, drukkoljuk ki a srácoknak!
Stream(em): http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
Ha nem működne itt van több: http://www.totalbarca.com/2011/youth/li ... mpionship/
Jó szurkolást!
Szerk.: Azt vágjátok h Svájc még nem kapott gólt a tornán?
http://www.rojadirecta.es/goto/www.futb ... nal-1.html
Az azért komoly, hogy Svájc még nem kapott gólt sem. Hol játszanak azok a fiatalok?
Hajrá spanyolok!Remélem Thiago nagyot művel ma is!
Szerk.: Shaqiri

- Bobberto
- Capitá del Barça
Én itt nézem roján belül, ez is jó.lluisllach89 írta:Igen, jó helyen lesz, drukkoljuk ki a srácoknak!Leomessi14 írta:Spain U21: De Gea, Montoya, Botia, Dominguez, Didac, Javi Martinez, Mata, Thiago, Ander, Muniain, Adrian Subs: Mino, Marino, Azpilicueta, San Jose, Jeffren, Parejo, Bojan, Diego Capel, Nsue, Jose Angel, Victor Ruiz, Ruben Perez
Nem tudom,hogy itt jo helyen lesz-e....
Ha nem működne itt van több: http://www.totalbarca.com/2011/youth/li ... mpionship/
Jó szurkolást!
http://www.rojadirecta.es/goto/www.futb ... nal-1.html
Az azért komoly, hogy Svájc még nem kapott gólt sem. Hol játszanak azok a fiatalok?
Hajrá spanyolok!

-
- Director del Fútbol
Igen, jó helyen lesz, drukkoljuk ki a srácoknak!Leomessi14 írta:Spain U21: De Gea, Montoya, Botia, Dominguez, Didac, Javi Martinez, Mata, Thiago, Ander, Muniain, Adrian Subs: Mino, Marino, Azpilicueta, San Jose, Jeffren, Parejo, Bojan, Diego Capel, Nsue, Jose Angel, Victor Ruiz, Ruben Perez
Jó szurkolást!

-
- Entrenador del Barça
Spain U21: De Gea, Montoya, Botia, Dominguez, Didac, Javi Martinez, Mata, Thiago, Ander, Muniain, Adrian Subs: Mino, Marino, Azpilicueta, San Jose, Jeffren, Parejo, Bojan, Diego Capel, Nsue, Jose Angel, Victor Ruiz, Ruben Perez

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ez természetes. Ugyebár azért Fabregassal mas volt a helyzet, ő 2003-ban (?) váltott, akkor nem éppen volt a Barcelona csúcsformában, s így egy hasonlóan jobb klubot választott, több pénzért. Most a Barca a világmindenség legjobb csapata, és az ittmaradási vágy is sokkal nagyobb a játékosokban. Nem könnyű, de itt akarnak alkotni. Remélem Bojan és Thiago tényleg befut, NÁLUNK!Tocy írta:De ha hasonló szinten marad a csapat, a légkör, akkor nem hiszem, hogy a saját nevelések közül elhagynák a csapatot. Pláne amelyik katalán!
Szerk 1 : Gyakran megbánják tettüket a Cesc-félék, látván a csapat mostani helyzetét, morálját. (Piqué, Cesc, Güiza, ...)
Szerk 2 : 888. hozzászolás

més que un club
Nem minden fiatalban bízok, de pl Pedroban maximálisan. És látod...se Bojan, se Jeffren nem akar igazából elmenni, pedig alig játszanak. Thiagoban van akkora ego, hogy ő később elmenne szerintem, bár eddig már többször lenyilatkozta, hogy mindenképp maradni akar. De ha hasonló szinten marad a csapat, a légkör, akkor nem hiszem, hogy a saját nevelések közül elhagynák a csapatot. Pláne amelyik katalán!
ez világos és nem is szeretnék kötekedni,ezért minden tisztelettel kérdezem: miért gondolod,hogy nem mennének el? a mai foci rég nem a "giggs-i" hűségről szól. én simán kinézem a világ szinte bármely fiatal játékosából,hogy eligazol. nálatok messi és xavi-ini páros az,akire 100%ig mondanám,hogy soha nem megy el(meg persze puyol). nálunk csak san iker,de ez kezd kiveszni a fociból. vagy te bízol a fiatalokban?Tocy írta:Javítanálak, biztos hogy nem lesz jó hatása. Vagyis lenne. Mert nem hiszem, hogy Thiago eligazolna, Fontás eligazolna, és azt sem hinném, hogy Deulofeu eligazolna.daffy írta:marha egyszerű. egy viszonylagosan alacsony visszavásárlási opciót kell rögzíteni az átigazolásba és nem 1-2,hanem 3-4 évre. ebben az esetben jó ötlet lenne az eladása,viszont ha elkezdenek eligazolni a fiatalok,annak hosszú távon nem biztos,hogy jó hatása lesz.
Javítanálak, biztos hogy nem lesz jó hatása. Vagyis lenne. Mert nem hiszem, hogy Thiago eligazolna, Fontás eligazolna, és azt sem hinném, hogy Deulofeu eligazolna.daffy írta:marha egyszerű. egy viszonylagosan alacsony visszavásárlási opciót kell rögzíteni az átigazolásba és nem 1-2,hanem 3-4 évre. ebben az esetben jó ötlet lenne az eladása,viszont ha elkezdenek eligazolni a fiatalok,annak hosszú távon nem biztos,hogy jó hatása lesz.
marha egyszerű. egy viszonylagosan alacsony visszavásárlási opciót kell rögzíteni az átigazolásba és nem 1-2,hanem 3-4 évre. ebben az esetben jó ötlet lenne az eladása,viszont ha elkezdenek eligazolni a fiatalok,annak hosszú távon nem biztos,hogy jó hatása lesz.
Sztem meg jó ötlet. Aztán pár év múlva őt is visszahozzuk, egy újabb tehetségért, + egy valag pénzért, és keletkezik egy ördögi kör.Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
Barcelona are fuming over Arsenal 's move for teenage sensation Gerard Deulofeu.
And Arsenal are risking a fresh row with Barca by stepping up their efforts to sign 17-year-old wonderkid Gerard Deulofeu.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Jó, hogy minket folyamatosan zrikálnak minden oldalról Cesc miatt, (teszem hozzá, hogy nekem se szívügyem az ő megszerzése) de arról kevesebb szó esik, hogy az Arsenal egyfolytában azon van, hogy kirabolják az utánpótlás bázisunkat. Gyönyörű. (és most az se nagyon érdekel, hogy mennyire hivatalos Gerard felé az érdeklődésük, mert már nem az első eset lenne...)
Az az év vicce lenne...
- Messithebest
- Director del Fútbol
Álmodozzanak csak a pedofilok...... ha eladjuk őt idióták vagyunk.....Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
Barcelona are fuming over Arsenal 's move for teenage sensation Gerard Deulofeu.
And Arsenal are risking a fresh row with Barca by stepping up their efforts to sign 17-year-old wonderkid Gerard Deulofeu.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bobberto
- Capitá del Barça
Remélem ez valami rossz vicc. Komolyan lassan úgy érzem Londont, mint valami óriási nagy fagylaltos kocsi...Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.

- Deus
- Boixos Nois
Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Találtam egy nagyon jó kis cikket, a fiatalok neveléséről, és a La Masiáról: http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... /La_Masia/

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James