remélem a dátum nemSkeraj írta:Találó...
![]()
![]()

remélem a dátum nemSkeraj írta:Találó...
![]()
![]()
Banegát tényleg kifelejtettem, de a többieket nem tartanám azért klasszisnak (azért egy Villát meg egy Soldadot hasonlítsunk már össze)Barcaman1993 írta:Azért Matát sem kell lebecsülni. Másrészt azért a Valenciában vannak még ott spílerek. Hoákinkennyke04 írta: utolsó klasszis?? hisz Banega papa a legnagyobb klasszisuk, Mata meg semmi extraU-21 császárkodik, akkor már maradjon Jeffren
, Pablo Hernandez, Soldado...
Ha akkor elutasította, akkor remélem most is el fogja. Most, amikor már a Barca B-nél tart a spanyol másodosztályban, és Pep is számít rá az első csapatnál, hiszen tavaly már felhívta edzegetni, és egy meccsre is nevezte...Balinho írta:Erről a Deulofeu dologról valaki tud valami linket dobni? Vagy csak már mindenki tiszta paranoia, hogy mennyire meg tudunk hülyülni a Fabregas témában.
Egyébként én nem hiszem, hogy Gerard el akarna menni, anno néhány éve már vitték volna Angliába de ő inkább itt maradt. Komolyan én úgy vagyok vele, hogy felőlem jöjjön Cesc, ha 50ért akkor annyiért, de a legtehetségesebb fiatal játékosainkat ne áldozzuk már be érte. Thiagot 20ért sem szabad eladni, Deulofeuban meg olyan dinamizmus van, ami világklasszissá teheti. Most komolyan úgy ne jöjjön Fabregas, hogy az ügy hozadékaként 2-3-4 év múlva megint ezt kelljen átélni, csak mondjuk épp Thiagoval, vagy Gerarddal.
(szerk: http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ay-in.html - anno három éve amikor elutasította a top PL-csapatokat)
Az nagy hülyeség lenne.Messithebest írta:Az a baj, hogy szerintem sajnos belevonjuk őt a Fabre üzletbe....Ilúvatar írta:Deulofeu.ab1daL írta:Fabregas utódját megtalálta Wenger, és...
Erős a gyanúm, hogy a "Hoákin" fedőnév őt takarja...bence-barca írta:
Az Joaquin.
Javítsatok ki ha tévednék, de nincs profi szerződése, ergo "értéke" sincsMessithebest írta: Az a baj, hogy szerintem sajnos belevonjuk őt a Fabre üzletbe....
Az a baj, hogy szerintem sajnos belevonjuk őt a Fabre üzletbe....Ilúvatar írta:Deulofeu.ab1daL írta:Fabregas utódját megtalálta Wenger, és...
Érdekes dolgok körvonalazódnak, mivel az El mundo teljesen más szemszögből közelít a kérdéshez:ab1daL írta:SPORT-ról hírek: ...
Az Joaquin.P.U.Y.O.L. írta:Ő már nem Malaga játékos????Barcaman1993 írta: Azért Matát sem kell lebecsülni. Másrészt azért a Valenciában vannak még ott spílerek. Hoákin![]()
Oké, Fabregas+Emirates-ért...Ilúvatar írta:Deulofeu.ab1daL írta:Fabregas utódját megtalálta Wenger, és...
Ő már nem Malaga játékos????Barcaman1993 írta: Azért Matát sem kell lebecsülni. Másrészt azért a Valenciában vannak még ott spílerek. Hoákin![]()
Azért Eto'o sem volt rossz döntés anno...d írta:Lehet én vagyok vaskalapos, nincs gondom a sráccal, de nekem nem kell Real Madrid nevelés a csapatba és kész.
Azért Matát sem kell lebecsülni. Másrészt azért a Valenciában vannak még ott spílerek. Hoákinkennyke04 írta:utolsó klasszis?? hisz Banega papa a legnagyobb klasszisuk, Mata meg semmi extrasjd írta:Itt inkább az ára a kérdés, Villa is úgy került 40-be, hogy a Valenciának nagyon kellett a pénz, az utolsó klasszisukat sztem nem vesztegetnék el ennyiértU-21 császárkodik, akkor már maradjon Jeffren
Ilyen kamu hírt tudok én is:
Ordog írta:Idén még tuti maradni fog...