Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha van esze a vezetőségnek akkor kölcsönbeadják még 1 évre. Én azon gondolkoztam, miközben nézegettem a képeket a szerződésaláírásról, hogy vajon, mikor odaírja a nevét a lap aljára, tisztában van e vele, hogy valószínűleg tönkrement a karrierje?? merthogy állnak előtte a sorban jópáran (Carvalho, Pepe, Albiol, Garay) és nem hiszem, hogy sok lehetőséghez fog jutni szerencsétlen... :Sab1daL írta:Varane aláírt a Real Madridhoz!
Az lenne a kérdésem, hogy ő marad is Madridban, vagy kölcsönbe elmegy?
Igen a sértettség beszél belőle főleg, mert maradna ő habfehérben, sztem még a tuti padot is eltűrné a fizujáért. Amúgy ha a ygökérség a Realnal alapkövetelmény, akkor mit szóljak 1-2 Piqué vagy Valdes nyilatkozat után?Capon írta:Azon kívül, hogy teljes mértékben igaza van Gago-nak elég nagy gyökér lehet ő is, mondjuk ez alap követelmény lehet arrafelé.
Nyilván ha nem lenne már fél lábbal kint a csapatból egész más véleményen lenne.
és vigyorogva nézte,ahogy eladja a labdát és cseszett futni utána. az ilyenek miatt ül a lelátón.Boixos írta:emlékezzünk vissza gago megelégedetten vigyorgó búrájára, amikor véletlenül úgy alakult, h előttünk végeztek és sorfalat kellett állnunk a gyökereknek. onnantól vezetett az útja a szrdobálásig.
egy meglehetősen túlértékelt, jellemtelen gyerek.
nem pep keze alatt,hanem xavi,ini,pedro,villa és messi mögött.bali 15 írta:Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
bali 15 írta:Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
Mennyibe, hogy Pep keze alatt egy Redondo lenne belőle?Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.Very HappyVery Happy
Másrészt pont a hozzá hasonló "tehetségeknek" köszönhető, hogy ennyivel előttük voltunk az elmúlt időkben.MessiFan írta:Szerintem hazaküldik.
Annyira gyenge futballista hogy nagyon.. És még annyi esze sincs, hogy ne nyilatkozzon ilyet mikor már 4 éve a Real játékosa.
buknának velecsdewl írta:Nálam Gago a nap embere![]()
Remélem valami jó csapathoz szerződik.
"Lehet" a nyáron eladják?hady írta:„Ez a Barcelona a futballtörténelem legjobb csapata, amely jóval a Real Madrid előtt jár, még akkor is, ha a szurkolók ezt nem akarják elismerni” – fogalmazott határozottan, talán túl határozottan Fernando Gago...........![]()
![]()
![]()
...OKOS gyerek
a kiemelt a lényeg. én is azt mondtam az elejétől fogva,valamint azt,hogy kiragadni a tömegből kb azért,mert a realba igazol,több,mint vicces. én is és más is visszarúgnék,ha bántanak. balhé volt a meccsen,melyből mindenki kivette a részét és röviden ennyi volna.LG írta: Épp, h megnéztem a többi képet, és ezért mondom azt, amit. Nem lép rá, de ez legkevésbé rajta múlik. Ha nem fogják le, elég csúnya dolgok történhettek volna.Más kérdés, h nem csak ő balhézott, de ez őt még nem menti fel.
Épp, h megnéztem a többi képet, és ezért mondom azt, amit. Nem lép rá, de ez legkevésbé rajta múlik. Ha nem fogják le, elég csúnya dolgok történhettek volna.daffy írta:LG írta:daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban![]()
Általában korrekt dolgokat írsz, de ezt nem gondolhatod komolyan.
mert szerinted épp rálép? nézz meg még pár képet és videót,oszt látszik,hogy meg akarja rúgni,de a kép ezt nem bizonyítja,mert ott a láb közel sincs a földön lévőhöz,így meg sem tudná taposni
mert szerinted épp rálép? nézz meg még pár képet és videót,oszt látszik,hogy meg akarja rúgni,de a kép ezt nem bizonyítja,mert ott a láb közel sincs a földön lévőhöz,így meg sem tudná taposniLG írta:daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban![]()
Általában korrekt dolgokat írsz, de ezt nem gondolhatod komolyan.![]()
daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban
Én pl. biztos...albicelesteX írta:Felesleges ezen a képen is csámcsogni,mert ha most a Barca-ba tartana akkor mindenki mosdatná és szerintem nem taposni akar,ebben szinte biztos vagyok.Az,hogy madridba mi lesz vele az kérdőjel,ahogy mindenki az aki átjön dél-amerikából és a legnagyobb ígértként tartják számon.
Az elmúlt szezon alapján érthető is, h nem akarnak neki ennyi pénzt adni, mert finoman szólva sem volt toppon. Miattam vihetitek nyugodtan, csak a baj, h ő is elég nagy favágó.de rossi a real játékosa lehet. 6.5millás fizetési igényét a roma nem tudja megadni és a szerződése jövőre lejár. csak a real érdeklődik a játékosért. a vételár 10-15 millió közt lehet.
Akkor linkelhetem a Marca-ról vagy a madridistáról is, ugyanis ott is megjelentek már.Ilúvatar írta:bence-barca írta:Új téma:
tilos linkelni NS -ról.
de nem arról volt eddig szó,hanem hogy a képen épp megtapossa-e vagy sem. a válasz NEM. ezek után szerintem nincs min vitázni. én is visszarúgtam volna,ha engem rugdosnak és talán itt mindenki más isS.Agüero írta: De figyelj már, Neymar körül is volt 3-4 ember aki nem akarta lerúgni hanem inkább őt akarta lefogni, hogy hagyja a fenébe. Szóval nem biztos, h mindenki lerúgná ilyenkor.