noname írta:albicelesteX írta:Sanama írta:Emiatt már cikkeznek Matáról is a sporton.
Neki még jobban örülnék!!!
Cesc-es témáról meg a véleményem:

Mata tényleg nem lenne rossz. Amúgy Fabragasért sztem már puszta szórakozásból ajánlgatunk.
Lehet ezzel szivatjuk az Arsenalt amiért lopkodja az ifijeinket. Nem hagyjuk békén egy percig se őket.
Komolyabban: lassan ideje lenne tényleg beszerezni az új csatárt. Ha rajtam múlna, a Villarreal már rég megkapta volna a 30 millát Rossiért.
Hát Mata lehetne talán a legjobb megoldás. Az tény, hogy nem olyan jó, mint Rossi-Sanchez duó, de azért mégis egy világbajnokról és a Valencia húzóemberéről beszélünk. A Sport 20 millára taksálja az árát (ennyi volt tavaly is, nem

). Nekem csak egy gondom van a sráccal. Középpályásnak túl támadó, de szélsőnek/csatárnak nem elég gólerős. Bár ez az is jelentheti most, hogy meggondolom, hogy 2 posztot is be tud játszani. Ha ennyiért odaadnák nekünk, akkor kapásból vinném a srácot. Azt is meg kell jegyezni, hogy eddig nem említették a nevét. A másik emberkét akit megnevez a Sport az Willian a Sahtarból. 5-10 millára taksálja az árát, de ő talán még Sancheznál is nagyobb kakukktojás. Tény, hogy jóval olcsóbb.