Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melindától sajnos én erre számítottam.ozsimiki írta:Melinda ki is kapott:
6-2, 7-6 ra sajna.
Nadal 2.szettben még ismét megizzadt, 3.ban pedig elfogyott Muller:
7-6,7-6,6-0-al húzta be Rafa!
VAMOS!
Ha Czink így folytatja,akkor nem kell nagyon aggódnia a magyar Nadal fanoknaklluisllach89 írta:
Szerk2.: Ennek a magyar Nadal drukkerek nagyon örülhetnek, egyidőben lesz kb mindkét meccs: Sport1 13:00-tól Czink, Sport2 14:00-tól Nadal, én sem értem miért nem lehetett elrendezni ma..
lehet, illetve biztos ,hogy igazad van. de én akkor is várok tőle még egy fellángolást. nem érdekel, hogy mikor, csak legyen meg.ha nem húzza be nem, de lássam azt az Roddickot aki tud és akar is teniszezni, nem tudom elfogadni,hogy ilyen simán kiessen fűvön Lopezzel szemben. Salakon nem érdekel, mert tudom ott nincs semmi esélye.ozsimiki írta:Írtam már neked korábban,hogy én is bírtam/bírom Roddickot, de teljesen elvakultság tőle GS győzelmet várni már.lijacska írta:Andy miért húzzod az idegeim??? Tudtam , hogy nincs formában, de így kikapni....sajnálom, de nagyon. Két röviditést elveszítni.Kár, hogy nem volt jobb formában. Így megint nincs kinek szurkoljak, de remélem Lopez kizúg a következő körből csak azért is.
Mi lesz Us Openen? Még egy Gs-t kellene nyerni.
Egyszer Tsonga ellen is eljátszotta, vannak nagy poénok, elütések.ozsimiki írta:milyen pont volt az előbb Murray-Ljubicic meccs 4.szettjében
Hálón megpattan, ljubicic vhogy eléri, erre övé is megpattan, murray vhogy eléri és lábközött teszi visszavannak még durva pontok. De a horvátnak nincs sansza a győzelemre.
Írtam már neked korábban,hogy én is bírtam/bírom Roddickot, de teljesen elvakultság tőle GS győzelmet várni már. Anno amikor zsinórban játszotta a Wimbi finálékat, lehetett volna esélye, és egyet illett is volna megnyernie, mert benne volt bőven a pakliban. De mostanra már esélye sincs GS-t nyerni, mert ahhoz az kellene,hogy Nadal,Federer,Djoko,és Murray is kiessen,vagy sérült legyen, nem beszélve a többiekről, akik már szintén meggyőzőbbek nála: DelPotro, Söderling, akár Berdych,stb.lijacska írta:Andy miért húzzod az idegeim??? Tudtam , hogy nincs formában, de így kikapni....sajnálom, de nagyon. Két röviditést elveszítni.Kár, hogy nem volt jobb formában. Így megint nincs kinek szurkoljak, de remélem Lopez kizúg a következő körből csak azért is.
Mi lesz Us Openen? Még egy Gs-t kellene nyerni.
Fiúknál Troicki kiesett 3 szettben, Wawrinka is, Chela is, pedig ezek a legjobb 16 illetve legjobb 8-ig meneteltek RG-n. Dimitrov pedig nagyon jó lesz, kis szerencsével meglehetett volna Tsonga is, de 3-1-el továbbment a francia.ozsimiki írta:Szerencsétlen Hewitt mit bambult 2-0 vezetése után...
Továbbment simán Djoko,Federer,Del Potro egy szettet vesztett.
Eddig komoly meglepetés nincs.
Holnap Nadal-Muller, Murray-Ljubicic
VAMOS RAFA!
7-5 2-0-ig figyeltem az élő eredményt, de inkább megnéztem és végigizgultam felvételről. Utána 2 játékot hozott a fehérorosz, Melinda hozta a sajátját, majd breakelt majd újfent hozta a sajátját, és 5-3-nál kiszerválta a meccset, legjobb 32 között van és verhető ellenfelet fog kapni tutira.fcbarca0827 írta:A Radwanska meccs után lesz a 14-es pályán, de mivel esőszünet van és az a meccs a 3. szettben jár, még messze a kezdés... Ja és nincs élő közvetítés arról a pályáról, szóval, csak felvételről tudják leadni.lluisllach89 írta: Amúgy mi van Czink meccsével? 13:30-ra volt kiírva, vagyis 14:30 magyar idő szerint de semmi infot nem találok.
szerk.: Közben vége lett az esőszünetnek.
A Radwanska meccs után lesz a 14-es pályán, de mivel esőszünet van és az a meccs a 3. szettben jár, még messze a kezdés... Ja és nincs élő közvetítés arról a pályáról, szóval, csak felvételről tudják leadni.lluisllach89 írta: Amúgy mi van Czink meccsével? 13:30-ra volt kiírva, vagyis 14:30 magyar idő szerint de semmi infot nem találok.
Ő legalább amit tud hozza általában, Ágival ellentétben.P.U.Y.O.L. írta:Alapjáraton nem vagyok pesszimista, de láttunk már hasonló produkciókat Czinktől. Aztán nehogy az legyen megint, hogy a következő körben egy jóval kisebb név búcsúztatja. Minden esetre hajrá!!!!lluisllach89 írta:Megnyerte Zn
Nem semmi, 2-0-ra a világranglista 10. ellen!
Alapjáraton nem vagyok pesszimista, de láttunk már hasonló produkciókat Czinktől. Aztán nehogy az legyen megint, hogy a következő körben egy jóval kisebb név búcsúztatja. Minden esetre hajrá!!!!lluisllach89 írta:Megnyerte Zn
Nem semmi, 2-0-ra a világranglista 10. ellen!
Meg is van, szép volt!fcbarca0827 írta: Most a Sport 2-n: Samantha Stosur - Czink Melinda. Az első szettet 6:3-ra nyerte a magyar lány, a másodikban 3:0-ra vezet.
szerk.: 4:0-raÉs ráadásul baromi jól játszik.
Holnap.P.U.Y.O.L. írta:[
Az 1. szett után tudtam nézni! Mikor lesz Rafa következő meccse?
Az 1. szett után tudtam nézni! Mikor lesz Rafa következő meccse?ozsimiki írta:Kezdődik Wimbledon![]()
![]()
Most sport1: Nadal-Russel
Vamos Rafa!
Simán hozta Rafa:
6-4,6-2,6-2
így tovább! Nagyobb meglepetés nem igen volt eddig az első napon.
VAMOS!
Wladimir akkor akadt ki igazán amikor Haye megjelent egy olyan pólóban, ahol a két testvér feje volt a kezében az angolnak. Az ukrán elmondta, h őt sértegethetik, de a tesót hagyja ki a dologból. A másik meg az, h már egyszer le volt kötve a meccs, csak Hayenek lett egy "sérülése", amit azóta sem bizonyított semmilyen hivatalos papírral sem.ozsimiki írta:
Mi is az oka pontosan a személyes ellentétnek? Mert utálom az ilyen tahókat mint Haye...Vladimir kezet nyújtott neki, az meg nem fogadta el, remélem szép lesz csapva a nagy pofája.