barca0417 írta:Még egyszer mondom, hogy a támadószekcióra gondoltam inkább.. Puyolt sem felejtettem el..
Pedro sérült volt igen..szerencsére azt megoldottuk.
Én csak nem szeretném, ha túl szűk keretünk lenne, hiába minőségi, ha nagyon elfáradnak, és egy két sérüléssel meg lennénk lőve.
Én azt csinálnám, hogy ahány távozó, annyi érkező..
Mondjuk:
Milito-Botía vagy más kh
Jeffren-Sánchez
Bojan-Keirrison vagy egy rutinos csatár
Maxwell-J.Ángel (ezt a cserét nem tartom fontosnak,)
Ha ők így jönnének, Afellay -al lehetne középpályán is számolni, Iniesta posztján, Thiagoval Xavi posztján plussz ott van még Keita, így ha Fabregas nem jön, akkor is megoldható a középpálya.
Igen-igen...hátul fel lehetne hozni Montoyát, és akkor szerintem nem kelle Jose Angel, mert Adriano balhátvéd lenne, jobbra nem kéne. Így még egy középhátvéd nem ártana azért, mert Piqué-Puyol-Fontás azért kevés, bár Mascherano tud jól játszani ott. Abidal azért nem veszem ide, mert ha ő középen van, akk csak Adriano a balhátvéd. Bár ne felejtsük el, hogy Maxwell még nálunk játszik! Középen Szerintem jók vagyunk, Busquets-Xavi-Iniesta, Masch-Keita-Thiago, és ha kell, akkor Afellay is bevethető itt. Elöl Pedro-Messi-Villa-Jeffren van jelenleg+Afellay, Jeffren helyett Sanchezzel már nem rossz az se. Az MVP-nek két minőségi cseréje van...és majd kupameccsekre megpróbálnám Deulofeut, bár ez a B-csapatos teljesítményétől függ.