Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért Abidal mellett Puyol se éppen kis játékos, valamint Pedro is sérült volt egy ideig, csak hogy a támadókat is említsem. Messit szintén lerúgták többször is csúnyán, Ujfalusi eseténél Isten keze döntötte el, hogy ne sérüljön meg hónapokra...így is ki kellett hagynia egy kis időt.barca0417 írta:de tavaly szerencsések voltunk, hosszú idő után először volt olyan hogy nem hiányzott senki sérülés miatt a kulcsjátékosok közül, és most inkább a támadó szekcióra gondolok, nem felejtettem el Abidalt..
de ha mondjuk Az MVP tagjai közül valaki lesérül, akkor ott van helyette mondjuk Sánchez... és a padon?
szerintem a jelenlegi állás szerint eljött az idő, hogy Keirrison, akiért nem kell fizetnünk, és úgyse kapnánk érte semmit, felvehesse a mezt, ami még sose volt rajta.. 4-5 számú támadónak megfelel.
Pontosítás kedvéért, Nolito már nincs itt!Subinho írta:ha jön sanchez nem lesz "rövideb" a pad!!! bojant és jeffrent nem játszatta pep, de sanchez tuti több lehetőséget kapna, így több lenne a pihenés is a többieknek... remélem afellay is több lehetőséget kap a második, immár teljes sezonjában +ott van még a fiatalok között nolito és így akkor a támadósor meg van oldva!!!
el kell dönteni, kell-e ide fabregas, vagy sem (szerintem NEM, mert 1. thiago, 2. afellay is tud ot játszani) és akkor abból a 40 millából, ami cescért ment volna, bele lehet tolni sanchezbe.
a vezetés eldöntötte, ő kell nekünk, akkor meg ne sz@rozzunk, tegyünk érte jobb ajánlatot és jöjjön mielőbb!!! ha meg nem adják ide, ne húzzuk, hanem keressünk azonnal mást helyette!!!
védő sztem nem kell, mert megoldható a jelenlegi kerettel!!!
afellay? esetleg sanszos igazolás még kiko, aki addig amíg nincs szükség rá simán tolhatná a bé csapatban. keirrisont meg szerintem elfelejthetjük. csak azért, hogy beférjen nem fogunk felállást változtatni, ezt bojan esetében se tettük.barca0417 írta:Az MVP tagjai közül valaki lesérül, akkor ott van helyette mondjuk Sánchez... és a padon?
Azért Jeffren amennyit játszott, nem fogjuk megérezni hogy 1el kevesebben lesznek, max a kupameccseken betesznek a B csapatból egy újabb tehetséget.barca0417 írta: Hozzátéve hogy elöl is távozik Bojan és Jeffren és csak 1 érkező lesz valószínű..
Hogy lehet egy olyan játékos túlértékelt akiről a fórum 80% azelőtt sohasem hallott?Imperial írta: Még Csigrinszkijnél is túlértékeltebbnek érzem, de itt már olyan reklámot kap, hogy mint az influenza, úgy terjed a "Sanchez" és a "technikás világklasszis" szókapcsolatok használata
Légy következetess! Ne alkoss helyettem véleményt! Dzsuzsákról nem azért írom le, hogy nyomába se érhet Sancheznek, mert magyar, ha nem azért, mert ez a valóság. Bizony egy középszerű játékos, semmi több. Több szót kár is rá vesztegetni.Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Ha Dzsudzsák nem magyar lenne, most te is mást írtál volna róla, de szerencsétlen sajnos magyarnak született, és így a legtöbb önjelölt edző és futballszakértő szemében már csak max. egy középszerű játékos lehet.
Ezért is felesleges magyar fórumon vitázni, mert itt kb. 10ből 8 ember azt fogja mondani, hogy Dzsudzsák említése egy vicc, miközben az a 8 ember lát annyira szubjektíven hogy az már vicc...
Kár hogy ez a trendi ma, hogy a magyar futballt semmibe se nézzük
Ehhez kicsit hozzászólnék, a mérleg másik oldala "üt" meg téged.Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Ha Dzsudzsák nem magyar lenne, most te is mást írtál volna róla, de szerencsétlen sajnos magyarnak született, és így a legtöbb önjelölt edző és futballszakértő szemében már csak max. egy középszerű játékos lehet.
Ezért is felesleges magyar fórumon vitázni, mert itt kb. 10ből 8 ember azt fogja mondani, hogy Dzsudzsák említése egy vicc, miközben az a 8 ember lát annyira szubjektíven hogy az már vicc...
Őszintén, mit gondoljak egy olyan fazonról, aki a Lille és Juve szintű csapatok helyett elmegy Dagesztánba holmi Anzsi Mahacskalákhoz kitömni a zsebét?Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Ez kicsit OFF:Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Akkor fennáll az öngyulladás veszélye erőteljesen nála.Barca+ írta:Nekem csak egy pár dolog tiszta Alexis Sanchez-l kapcsolatban!
3: Lobbanékony
Persze, hogy nem, mivel a két játékos között rajzolni lehet a különbséget és nem Dzsudzsák javára. Most őszintén miért is vetődött volna fel a neve?Imperial írta: Én láttam a válogatott összes meccsét az utóbbi néhány évben, jó részét élőben is, és én meg azt mondom hogy Dzsudzsákért is ugyanekkora összeget kifizethettünk volna ennyi erővel, mégsem fordult meg senkinek sem a fejében! Bezzeg a számunkra alig ismert Sanchezről simán el lehet hitetni, hogy megér annyit.