Ehhez kicsit hozzászólnék, a mérleg másik oldala "üt" meg téged.Imperial írta:Igazad van! A színvonaltalan holland bajnokság, és az Udinesehez képest csak egy szerencsétlen kiscsapat PSV kulcsjátékosa még szóba sem jöhet a világklasszis Alexis Sanchez árnyékában![]()
![]()
Ha Dzsudzsák nem magyar lenne, most te is mást írtál volna róla, de szerencsétlen sajnos magyarnak született, és így a legtöbb önjelölt edző és futballszakértő szemében már csak max. egy középszerű játékos lehet.
Ezért is felesleges magyar fórumon vitázni, mert itt kb. 10ből 8 ember azt fogja mondani, hogy Dzsudzsák említése egy vicc, miközben az a 8 ember lát annyira szubjektíven hogy az már vicc...
Kár hogy ez a trendi ma, hogy a magyar futballt semmibe se nézzük
Dzsudzsák végre egy kiemelkedő alak lett, és ez ráfért a Magyarokra, magyar labadrúgásra, ezért néhányan már túl is értékelik jóhiszeműen Balázsunkat. Szerintem nálad ez áll fent. Balázs SZERINTEM Europai szinten egy közepes játékos, nem egy tucat féleség, és nem is klasszis. Amit tud hozza, viszont benne már többet nem látok, sőt nála pont azt érzem,hogy nagyobb csapatban csak kevesebbet tudna hozni, mint tette azt PSVnél. Míg Sancheznél ez fordítva van szerintem.
Mint admin:
még nem olvastam vissza, de meg fogom tenni, és haragudni fogok arra aki egyáltalán felhozta itt Dzsudzsák nevét, mert erőteljes OFF, és tudom, én is ezzel a hsszel nyújtottam, de azért igyekeztem belevonni,hogy mit érzek Sanchezzel kapcsban, pl egy Dzsudzsákhoz viszonyítva.