Muniain sokat van játékban a szélen, de lekorlátozódik a bal szélre a játék, nincs átütő erő a spanyolokban eddig.
Szerk.: 0-1, nem akármilyen gól, De Gea tehetetlen volt

A szabály szerint, teljesen mind1 hogy volt e már a felnőtteknél, a selejtező kezdetének idején, ami 2009 volt, ha 21 éven alul van, játszhat a VB-n is.HAnonymus írta:Az egyébként mi, hogy egy U21 EB-n két felnőtt világbajnokkal áll ki egy csapat?![]()
Köszi szépenlluisllach89 írta:Kezdődik az U21-es Eb elődöntője! Spanyolország-Fehéroroszország.
Link: http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
Ha nem működne itt található: http://www.totalbarca.com/2011/youth/li ... mpionship/
Kezdő: De Gea-Montoya, Botía, Domínguez, Dídac Vilà- Javi Martínez, Ander Herrera, Thiago-Iker Muniain, Mata, Adrián
Jó szurkolást
madmushroom írta: Bocs az off miatt de Ödön focizik még valahol?
Bocs az off miatt de Ödön focizik még valahol?csababarca írta:d írta:Ricky? Mi a franc, ez valami dabasi brazil gyerek, hogy már művészneve van?
Sok sikert a kölyköknek minden esetre, kockázatos döntés ami a szülőkre vár, de reméljük nem bánják meg.
Kovács Rick a neveés nem brazil.
d írta:Ricky? Mi a franc, ez valami dabasi brazil gyerek, hogy már művészneve van?
Sok sikert a kölyköknek minden esetre, kockázatos döntés ami a szülőkre vár, de reméljük nem bánják meg.
Jaja, ő az Ödön fia. Megyek most ki picit gyakorolni az tűzoltóság mögötti pályára, remélem kint lesznek és leinformálhatom.csababarca írta:Igen,ez így van. Ricky pedig a felkészítő edző fia.madmushroom írta:Na szóval. Beszéltem a kis srác édesapjával és a zotya nagyon jól szerepelt állítólag. Nála 1-2 évvel idősebb srácokkal játszott és közülük is kitűnt, felvételt nyert a Barcához, már csak a szülőkön múlik a dolog. Zoli azt mondta, hogy nagyon sok videót készített és már az eurobarca szerkesztőségének is írt, remélem mielőbb válaszoltok neki, hogy láthassuk a videókat és megismerhessük a történetet. Egyébként volt kint egy szintén dabasi srác, Ricky, aki 11 éves, ő is felvételt nyert, tehát megfelelt.
De majd lehet kap egy cikket a dolog, úgyhogy le lesznek ezek írva.
Igen,ez így van. Ricky pedig a felkészítő edző fia.madmushroom írta:Na szóval. Beszéltem a kis srác édesapjával és a zotya nagyon jól szerepelt állítólag. Nála 1-2 évvel idősebb srácokkal játszott és közülük is kitűnt, felvételt nyert a Barcához, már csak a szülőkön múlik a dolog. Zoli azt mondta, hogy nagyon sok videót készített és már az eurobarca szerkesztőségének is írt, remélem mielőbb válaszoltok neki, hogy láthassuk a videókat és megismerhessük a történetet. Egyébként volt kint egy szintén dabasi srác, Ricky, aki 11 éves, ő is felvételt nyert, tehát megfelelt.
Jaja én is írtam róla. HAJRÁ DABAScsababarca írta:Erről a dabasi kissrácról írtam pár hete már.
Azt hiszem most vannak kint, illetve múlt héten voltak.
Ha megtudok valami érdemi infót,akkor majd közlöm.
Én egyet értek az előttem szólóval. Az EB-n Spanyolország nagyon jó volt, de aztán VDB leamortizálta őket alaposan. Más kérdés, h ez a VB-re még így is elég volt, de ehhez kellett e riválisok bénázása is.visca el barca írta:reszben igazad van, de antifociről azért nem beszélnék, csak azért mert nem lottek minden meccsen 4 golt, meg nem volt 85%-os labdabirtoklasi arany...
attol méghogy a valogaottt fele barca jatekos, nem szabad elvarni, hogy a spanyol válogatott egy az egyben azt jatsza mint a barca.
VDB meg igenis nagy edzo. tudja o h mit csinal
Megnéztem a videót, az érdemi része a teremtornán kezdődikmadmushroom írta:http://dabasregio.hu/?p=8197
A "hihetetlen sz*r antifoci" milyen összefüggésben van a legtöbb kaput eltalát lövéssel? Keress utána nyugodtan, a 32 csapat közül a spanyoloké a legtöbb kaput eltalált lövés. Most akkor hogy is van ez?Leomessi14 írta:Arrol,hogy nezd meg,hogy jatszik a valogatott amiota o a Szovetsegi kapitany.Jo Vb-t nyertek,de hasonlitsd ossze a 2008-as Eb gyoztes csapattal,vagy ezzel az U21-el.
Jatekban eg es fold a kulonbseg,es igen a Vb-n egy hihetetlen sz*r antifocival nyertek,az mar nem az ok bajuk,hogy mas se volt jobb...
Es igen, a spanyoloknak szurkoltam,csak ez nem az a csapat volt,amit a 2008-as Eb-n megszerettem meg Aragonessel.
ezzel egyetértek... nagyon jó edző VdB, de egy Barcelona-többlettel rendelkező keretet kapott, mégis totálisan idegen rendszerbe kényszerítette őket, egyszerűen ehhez a csapathoz az ő stílusa nem illett/illik...Leomessi14 írta:
Arrol,hogy nezd meg,hogy jatszik a valogatott amiota o a Szovetsegi kapitany.Jo Vb-t nyertek,de hasonlitsd ossze a 2008-as Eb gyoztes csapattal,vagy ezzel az U21-el.
Jatekban eg es fold a kulonbseg,es igen a Vb-n egy hihetetlen sz*r antifocival nyertek,az mar nem az ok bajuk,hogy mas se volt jobb...
Es igen, a spanyoloknak szurkoltam,csak ez nem az a csapat volt,amit a 2008-as Eb-n megszerettem meg Aragonessel.
Arrol,hogy nezd meg,hogy jatszik a valogatott amiota o a Szovetsegi kapitany.Jo Vb-t nyertek,de hasonlitsd ossze a 2008-as Eb gyoztes csapattal,vagy ezzel az U21-el.visca el barca írta: kidobni vicente del bosquet? te mirol beszélsz ember?