Nyugi, megmondta, hogy itt akar maradni és Pep szerintem meg is fogja neki azokat a + perceket/meccseket, hogy fejlődjön és bizonyítson.albicelesteX írta:Thiagot összeboronálják a Chelsea-vel,nem szeretem az ilyen híreket.
Sánchezről semmi hír?

Nyugi, megmondta, hogy itt akar maradni és Pep szerintem meg is fogja neki azokat a + perceket/meccseket, hogy fejlődjön és bizonyítson.albicelesteX írta:Thiagot összeboronálják a Chelsea-vel,nem szeretem az ilyen híreket.
Bal szélső, de tud csatárt is játszani. Hogy rugdalja a gólokat... hát felemásLéfe írta:Sanchez támadó, vagy középpályás és rugdalja a golokat ? Ezt irja meg, ha lehet valaki, és jobb vagy bal oldalon. Mert az olasz meccseket nem nézem. Nyilván jó játékos ha sokan megvennék.
vagy mégsem ül repülőn:?: a frissitett hírekben az van, h ugyan rendelkeuik repjegyel, de maradt a Chilei válogatott edzőtáborában...Lionel85 írta:Nyugi, már a repülőn ül és útban van Barcelona fele.Fecooo írta:nagyon nem szeretem a dél-amerikai szappanoperákat... ez a mostani sem segít megkedvelni... mostantól nem érdekel az ügy, amíg nem lesz hivatalos...Ennyire nem gyors az a repülő.
Szerintem holnap, de legkésőbb holnapután már okosabbak leszünk.
Nyugi, már a repülőn ül és útban van Barcelona fele.Fecooo írta:nagyon nem szeretem a dél-amerikai szappanoperákat... ez a mostani sem segít megkedvelni... mostantól nem érdekel az ügy, amíg nem lesz hivatalos...
Aztán meg lehet, hogy el se kezdődik a bajnokság.MichaaBee írta:Na, ezt már szeretem! Ennek az Alexis gyereknek van vér a pucájában, ő elutazik Barcelonába, hogy ide tudjon igazolni és megmondja, hogy ő mit akar, nem nyalja a s.ggét a jelenlegi csapatának. Pedig még csak nem is katalán...![]()
Én őt is és Rossit is nagyon bírom, akármelyikük érkezik örülni fogok. Tökéletesen illik ide szerintem mindkettő, annyi különbséggel, hogy Sánchez több váratlant tud húzni, de ez tükröződik is az árán.
Azt meg el kell fogadni, hogy manapság már ilyen árak vannak. Több pénz ömlik be a sportba, hozzák az arabok az olajpénzt, felverik az árakat, többen fogják követni a focit keleten, több tv-s bevétel lesz, nőnek az árak. Ez sajnos így van, tetszik, nem tetszik, mostmár nem azt a világot éljük, mint néhány éve, hogy ennyibe meg ennyibe kerülnek a játékosok. Mostmár megemelkedtek az árak és ezt sajnos el kell fogadni.
Na ja, de azon verhetjük a nyálunkat, hogy Ibráért kifizettünk 50 milkát+Eto'o, és ennek folyományaképp most nem tudunk ugyanennyit letenni Pozzonak, és azon áll vagy bukik az egész, hogy Jeffren mennyire sértődik meg.MichaaBee írta:Nekünk nulla közünk van kb. a klubhoz, mi csak szurkolók vagyunk, még csak nem is sociók, nem a mi pénzünkből igazolnak, úgyhogy nem a mi dolgunk verni a nyálunkat a magas árak miatt.
Ha 30 milliót kért Roig, mi meg fél millióval kevesebbet ajánlottunk neki, akkor nem hiszem, hogy annyiba maradtak volna a tárgyalások. Fél millió euró bárhogy áthidalható, az nem összeg egy ekkora bizniszben. Sokkal nagyobb volt a differencia, amelyet egyik csapat sem kíván közelebb vinni.samy85 írta:Ajánlottunk 29,5-t is az sem volt elég nekik....Barcaman1993 írta:A Villareal elnöke megmondta, hogy 30 millió az ára. Mi 20-at, majd 22-őt ajánlottunk. Na ezt röhögték ki. Sztem teljesen jogosan.