Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen van rá esélyRobcsyy írta:szvsz jövőre ők lesznek az a "fekete ló" csapat... vagy bejön nekik a vérfrissítés, vagy nem. tény, hogy nem sz.arral gurigáznak, de minden évben ezt mondjuk az Atletico M.-ra is, hogy na majd most odaérhetnek, aztán sehol sincsenek. És azért ott minőségibb játékosok vannak. legalábbis én azt gondolomBobberto írta:Megvan a Málaga 6. igazolása!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ik-2083022
Úgy tűnik komolyan kell velük számolni lassan, főleg, ha az edző össze is rakja őket. Nem lesz ez rossz.
szvsz jövőre ők lesznek az a "fekete ló" csapat... vagy bejön nekik a vérfrissítés, vagy nem. tény, hogy nem sz.arral gurigáznak, de minden évben ezt mondjuk az Atletico M.-ra is, hogy na majd most odaérhetnek, aztán sehol sincsenek. És azért ott minőségibb játékosok vannak. legalábbis én azt gondolomBobberto írta:Megvan a Málaga 6. igazolása!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ik-2083022
Úgy tűnik komolyan kell velük számolni lassan, főleg, ha az edző össze is rakja őket. Nem lesz ez rossz.
Ezek után tök fölösleges abban bízni, hogy rövid időn belül változni fog a helyzet és nem csak két csapatról fog szólni a spanyol bajnokság. Sajnos elérkezett oda a helyzet, hogy nem lehet tovább görgetni az akadályt, ha a játékosok sztrájkolni fognak, az tényleg jelent valamit. A Levantéről bajnokság közben is tudvalevő volt, hogy úgy lépnek pályára a játékosai, hogy nem kapnak fizetést. Volt is év elején egy Caicedo-hiszti.
Hát ez az!
Nem tudok róla, h Újfalusi olyan sok ember lábát törte volna el eddig, de lehet le vagyok maradva.noname írta:Ezzel nem egy ember menekül meg a lábtöréstől.ab1daL írta:Hivatalos:
Tomás Ujfalusi
Atletico MadridGalatasaray
Az lehet, de sztem pl. azért Abidalnak ott lenne a helye. Hiába hagyott ki sokat, amikor játszott, azt olyan szinten csinálta, amire azok akik bekerültek helyette, sosem voltak és sosem lesznek képesek. Vagy közép, v. balhátvédként, de helye lenne. A csatársor sztem az, amibe legkevésbé lehet belekötni, illetve a középpálya is elég korrekt. Bár Xavi ott lehetne, de hát Iniestát és Özil-t sem nagyon lehet kihagyni.daffy írta:szerintem saját magukhoz képest nyújtottak kiemelkedőt,mert ha reálisan nézzük,a real-barca játékosokon kívül ember nem került volna be nemhogy a kezdőbe,de a keretbe se.Fecooo írta:a bajnokság álomcsapata:
Aranzubia(Depor)-Dani Alvés-Carvalho-Nunes(Mallorca)-Monreal(Osasuna)-Xabi Prieto(Real Sociedad)-Özil-Iniesta-Di Maria-Cé-Messi
sztem bőven lehetne ezzel vitatkozni, de mind1...
kik választották meg? (a sport2-n volt az idényösszefoglaló, ott találtam az összeállítást)
szerintem saját magukhoz képest nyújtottak kiemelkedőt,mert ha reálisan nézzük,a real-barca játékosokon kívül ember nem került volna be nemhogy a kezdőbe,de a keretbe se.Fecooo írta:a bajnokság álomcsapata:
Aranzubia(Depor)-Dani Alvés-Carvalho-Nunes(Mallorca)-Monreal(Osasuna)-Xabi Prieto(Real Sociedad)-Özil-Iniesta-Di Maria-Cé-Messi
sztem bőven lehetne ezzel vitatkozni, de mind1...
kik választották meg? (a sport2-n volt az idényösszefoglaló, ott találtam az összeállítást)
Így értem. Bár túl sokat nem lendítenének szerintem ők sem. Az tény, hogy minőségi lenne a keret, de nem e két játékostól lenne dobogós a Valencia.noname írta:Nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Villa és Silva idej az évek alatt a mostani kerethez tudnának Villa/Silva minőségű játékost hozni, akkor igazán erősek lehetnek!Lionel85 írta:A keret alapján lehet várni, hogy jó szezonjuk lehet, de olyan biztosra mondani, ahogy Noname teszi, nem lehet venni. Se Villával, se Silvával nem volt annyira jó a Valencia, hogy érdemben tudjon a két naggyal harcolni. Viszont az olcsóbb, de jó játékosok (mint Aduriz, de főképpen Soldaldo) egy jó elegyet alkotnak. Nekik nem egy sztártól kell várni, hogy vigye a szekeret, hanem Emery-nek egy jó társaságot kell összeraknia, hogy jól szerepeljenek. A sok jó névtől még nem lesznek ütőképes csapat. Bízom abban, hogy feljavulnak majd.
Kicsit olyanok mint az Arsenal. Ott is kevés a minőség.
Nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Villa és Silva idej az évek alatt a mostani kerethez tudnának Villa/Silva minőségű játékost hozni, akkor igazán erősek lehetnek!Lionel85 írta:A keret alapján lehet várni, hogy jó szezonjuk lehet, de olyan biztosra mondani, ahogy Noname teszi, nem lehet venni. Se Villával, se Silvával nem volt annyira jó a Valencia, hogy érdemben tudjon a két naggyal harcolni. Viszont az olcsóbb, de jó játékosok (mint Aduriz, de főképpen Soldaldo) egy jó elegyet alkotnak. Nekik nem egy sztártól kell várni, hogy vigye a szekeret, hanem Emery-nek egy jó társaságot kell összeraknia, hogy jól szerepeljenek. A sok jó névtől még nem lesznek ütőképes csapat. Bízom abban, hogy feljavulnak majd.
Ha bele fognak tudni szólni a Real- Barca párharcba tarkón fogok szökdelni!Wesley írta:A Malaga, es a Valencia is szepen erositett eddig, remelem iden sokkal kiegyensulyozotabb lesz a laliga, es tobb csapat harcol majd az aranyert, mert ez egy kicsit kezd unalmas lenni hogy mindig Barca-Real csata folyik az 1. helyert.
Jogos!Akkor mindenki.....barca99 írta:Simaot már télen eladták a Besiktasnak.Barcaforever írta:Az Athletico Madridnál jó kis kiárusítást csinálnak.Gyakorlatilag Simao-on kívűl a teljes támadó szekció távozik.
Simaot már télen eladták a Besiktasnak.Barcaforever írta:Az Athletico Madridnál jó kis kiárusítást csinálnak.Gyakorlatilag Simao-on kívűl a teljes támadó szekció távozik.