Xavi Hernandez
- samy85
- Capitá del Barça
látom a Utwenger borzolja a kedélyeket... no igen egy vadkutyától mnit várjon az ember....

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Igen, ez nagyon jó kérdés!!Tocy írta:Csak azt nem értem, hogy ez kinek vicces?ALEXDP írta:Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Abba kéne hagyni a mindig nyerést, különben lassan üldözni kezdik a Barca drukkereket....
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... /Send-ohh/
Nekem sem sikerült teljesen érteni, de hátha valaki elmagyarázza...
Csak azt nem értem, hogy ez kinek vicces?ALEXDP írta:Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Abba kéne hagyni a mindig nyerést, különben lassan üldözni kezdik a Barca drukkereket....
Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Azért nagy különbség, h én meg is indokoltam, h miért, míg a kolléga csak annyit mondott, h Xavi érdemelné meg legjobban, hozzá semmi indoklás. Pedig ezen a fórumon igenis szokás indokolni a dolgokat.fcbarca0827 írta:
szerk.: Jaaa, értem ez egy odabökés volt a "Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás?"-ra". Sebaj, legalább tudjátok én kire voksoltam.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ne izéljétek már meg valaki szavazzon már szegény Xavira is
(mert én ha jól emlékszem Puyira nyomtam
)

(mert én ha jól emlékszem Puyira nyomtam

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ne vicceskedjél
Azért Zanetti, amit leírtam. Pár éve már nyomja az ipart, nem is akárhogyan. Bár ez Giggsre is igaz, de én őt nem tartom akkora vezéregyéniségnek, mint J.Z.-t. Bár miattam ő is megkaphatná, vagy akár Beckham is. De Xavinak most MÉG nem adnám, de majd eljön az ő ideje is. Igazából sztem az összes, aki ott van a jelöltek között vmilyen szinten megérdemelné, kivéve Drogbát. Ő is nagy játékos, de a többiek inkább meghatározóbb alakjai a futballnak.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Gondolom, mert 17 éve folyamatosan az Interben, a legmagasabb szinten teljesít, mert 17 éve a világ egyik legjobb védője, mert megnyert szinte mindent, amit lehet... Valami hasonló okok miatt szavazhatott rá LG. Amúgy én Raúlra nyomtam a voksomat.Sanama írta: Miért is Zanetti? Mert Interes...?
Sorry, az OFF-ért.
szerk.: Jaaa, értem ez egy odabökés volt a "Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás?"-ra". Sebaj, legalább tudjátok én kire voksoltam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.07.08. 19:52:21-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Miért is Zanetti? Mert Interes...?LG írta:Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás? Sztem ezek közül a jelöltek közül mindenki abszolút megérdemelné. De én Javier Zanettinek adnám, mert ő van a legrégebb óta az iparban, és egy csodálatos pályafutás van mögötte, és még mindig nagy jó, emellett egy olyan ember, akit maximálisan tisztelni lehet. Persze előbb v. utóbb Xavinak és Puyolnak is meg kéne kapni, de én még várnék velük. Mert sztem ennek a díjnak azért van egy kicsi életműdíj feelingje, és Xavi és Puyol még javában "írják" az életművüket.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
Nem tudom hallottatok-e már ( valszeg igen ) a Golden Foot nevű díjról,amit egy igazi legenda kap meg minden évben. Mindig 10 jelölt van és neten kell rájuk szavazni. Most ott van a jelöltek között Xavi és Puyol is, de szerintem aki igazán megérdemelné a Xavi. Tehát gondolom nemkell senkit sokáig kérlelni, hogy dobjon egy szavazatot a zseninkre a www.goldenfoot.com oldalon. Egyébként olyan kis játékosok nyerték már meg eddig a díjat mint pl.
Ronaldinho, Ronaldo vagy Totti.
Ha már említették ezt előttem akkor bocsánat, de ismétlés a tudás anyja![]()
Én Giggsre fogok szavazni, nem hiszem, hogy részletezni kell.
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
[quote="kudu"]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v29Xr4kQNY
Xaviról egy szezon összefoglaló. Hihetetlen még így utólag is visszanézni a passzait, illetve mozdulatait.
Nálam Ő az etalon, őt tartom a legjobbnak![/quote]
ÓÓÓ
Könnyek gyűltek a szemembe:P (bár ez annak is betudható, hogy túlérzékeny vagyok minden általam szépnek, ill. csodálatosnak tartott dologra)
Love you Xavi!!
Xaviról egy szezon összefoglaló. Hihetetlen még így utólag is visszanézni a passzait, illetve mozdulatait.
Nálam Ő az etalon, őt tartom a legjobbnak![/quote]
ÓÓÓ

Love you Xavi!!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Ronaldinho is ha jól tudom akkor nyerte meg, amikor már lehetett tudni, h túl van csúcson.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha Ronaldinho megnyerhette....LG írta:Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás? Sztem ezek közül a jelöltek közül mindenki abszolút megérdemelné. De én Javier Zanettinek adnám, mert ő van a legrégebb óta az iparban, és egy csodálatos pályafutás van mögötte, és még mindig nagy jó, emellett egy olyan ember, akit maximálisan tisztelni lehet. Persze előbb v. utóbb Xavinak és Puyolnak is meg kéne kapni, de én még várnék velük. Mert sztem ennek a díjnak azért van egy kicsi életműdíj feelingje, és Xavi és Puyol még javában "írják" az életművüket.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
Nem tudom hallottatok-e már ( valszeg igen ) a Golden Foot nevű díjról,amit egy igazi legenda kap meg minden évben. Mindig 10 jelölt van és neten kell rájuk szavazni. Most ott van a jelöltek között Xavi és Puyol is, de szerintem aki igazán megérdemelné a Xavi. Tehát gondolom nemkell senkit sokáig kérlelni, hogy dobjon egy szavazatot a zseninkre a www.goldenfoot.com oldalon. Egyébként olyan kis játékosok nyerték már meg eddig a díjat mint pl.

Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás? Sztem ezek közül a jelöltek közül mindenki abszolút megérdemelné. De én Javier Zanettinek adnám, mert ő van a legrégebb óta az iparban, és egy csodálatos pályafutás van mögötte, és még mindig nagy jó, emellett egy olyan ember, akit maximálisan tisztelni lehet. Persze előbb v. utóbb Xavinak és Puyolnak is meg kéne kapni, de én még várnék velük. Mert sztem ennek a díjnak azért van egy kicsi életműdíj feelingje, és Xavi és Puyol még javában "írják" az életművüket.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
-
- Jugador del Barça
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én már szavaztam Puyolra.Messiboy19 írta:Sziasztok!!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Sziasztok!!
Ha már említették ezt előttem akkor bocsánat, de ismétlés a tudás anyja

Ha már említették ezt előttem akkor bocsánat, de ismétlés a tudás anyja

Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
A "cc" feliratú gomb kapcsolja ki és be a feliratot.
Nekem miért nincs magyar felirat?Firefox írta:Megnéztem az összes részét, már vagy 3-4 hónapjaPrimitive írta:Ti láttátok már ezt a dokumentumfilmet a Zseniről?
Én vagyok nagyon figyelmetlen, vagy ez Nektek is új? Kötelező megnézni!!!!!!!
Xavi megosztotta velünk az első "klubkártyáját" FB-n 

Megnéztem az összes részét, már vagy 3-4 hónapjaPrimitive írta:Ti láttátok már ezt a dokumentumfilmet a Zseniről?

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ti láttátok már ezt a dokumentumfilmet a Zseniről?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
XAVI a nagy betős ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ......10-ből 1000pont...
-
- Director del Fútbol
Nemtudom nálam a legerősebb idénye még mindig a triplázós ha az a 10/10 akkor az idei kb 8-as.
Volt jópár alibi meccse tél végén, tavasz elején.
Fontos meccseken viszont klasszis majd bl döntőn megint oktató DVD.
Ami viszont tetszik hogy az utóbbi két évben mentálisan is vezér lett, nyilatkozatai is vhogy keményebbek, borzasztó magabiztos ízig-vérig culé.

Volt jópár alibi meccse tél végén, tavasz elején.
Fontos meccseken viszont klasszis majd bl döntőn megint oktató DVD.
Ami viszont tetszik hogy az utóbbi két évben mentálisan is vezér lett, nyilatkozatai is vhogy keményebbek, borzasztó magabiztos ízig-vérig culé.