Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Köszi, hogy öregbíteszozsimiki írta:
Azt hittem Te idősebb vagy![]()
![]()
Amúgy vicces, az első berúgásom igen emlékezetes volt, nekem is vodkától, azóta max narancsal iszom, de nem a kedvencem. Történt,hogy egy helyi disco előtt havernál alapoztunk, ott csak söröztem, majd haver vett egy egész üveg Vodkát, becsomagolta Nemzeti Sportba, és bevittük discobatánc - vodkázás ütemben zajlott az este, míg elfáradtam leültem asztalhoz, aztán elkezdtem inni a vodkát, ez az utolsó emlékem arról az éjszakáról, meg a másnap reggel
mint utóbb kiderült, több mint fél üveget ittam meg ott egy ülő helyemben,és ki is dőltem. Másnap néztem pár fényképen mit keresek a szekrényben, meg stb
Csabi! Jól néznek ki az üvegek, egyet beszerzek relikviának.
Amúgy amit nem innék meg: Unicum, abszint( bár abszintot bizonyos sújtólég nevű koktélban fogyasztom
)
Kedvencek: Jager, Tequila (inkább a Gold+narancs+fahéj kombó), sör, pezsgő, hubi, néha Leo. néha ez mind.

Azt hittem Te idősebb vagyBob_Marley írta: Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágot![]()
Én dátumra nem emlékszem, nekem a vodka-narancs kalsszikus ütött meg, vagyis úgy fogalmaznék, akkor kezdődtek a gondok, amikor elfogyott a narancs, s ment le a Gorbacsov magában![]()

húvazze, nem is tudtam, hogy van több ízben is, mindenképp ki kell, hogy próbáljamGame90 írta: Haverokkal vettünk múlthéten, haverok itták rendesen, nekem nem igazán jött be, akkor már inkább a lime-os Finlandia.
Jager, Unicum, pezsgő...ezek nem igazán mennek leBob_Marley írta:Ha már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést
Haverokkal vettünk múlthéten, haverok itták rendesen, nekem nem igazán jött be, akkor már inkább a lime-os Finlandia.sjd írta:Állítólag kapható már jaffás+szénsavas Kalinka, pénteken azt fogjuk kipróbálni![]()

nekem a tabu itókák: bor,pezsgő és amivel a világból ki lehet kergetni: unicum...Bob_Marley írta:Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágotFecooo írta:
nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt(2004. dec 4-én volt a szalagavatóm
)
mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus![]()
Én dátumra nem emlékszem, nekem a vodka-narancs kalsszikus ütött meg, vagyis úgy fogalmaznék, akkor kezdődtek a gondok, amikor elfogyott a narancs, s ment le a Gorbacsov magában![]()
De a te kombód, az igazi gyilokHa már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést
Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágotFecooo írta:
nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt(2004. dec 4-én volt a szalagavatóm
)
mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus

Úgy értettem, hogy pár év múlva kinő ebből a korból, és adni fog arra, amit mondanak neki...a családja és a legközelebbi barátaiBányász írta:Azt mégis miért?Tocy írta:
majd fog pár év múlva...
Idősebb vagyok Messithebestnél jópár évvel az mégis kb l*szarom mások véleményét...
Messithebest,max a családod meg a barátaid véleménye érdekeljen a többiekkel meg ne foglalkozz!(he Te is így értetted Tocy akkor okés
)
Egyébként meg szokj le a cigiről amíg még lehet szerintem.
Igen, max a család meg a barátok véleményére adok....... Egyébként meg, rá sem vagyok szokvaBányász írta: Azt mégis miért?
Idősebb vagyok Messithebestnél jópár évvel az mégis kb l*szarom mások véleményét...
Messithebest,max a családod meg a barátaid véleménye érdekeljen a többiekkel meg ne foglalkozz!(he Te is így értetted Tocy akkor okés
)
Egyébként meg szokj le a cigiről amíg még lehet szerintem.

Azt mégis miért?Tocy írta:
majd fog pár év múlva...

ozsimiki írta:
pedig én is ezt írtam, máshogy fogalmazva:
nem is kell érdekeljen más véleménye, majd ha nagyobb leszel, és látod a kicsik "keménykedéseit" megvilágosodsz:Dozsimiki írta: Azt meg nekem ne magyarázza be egy általános iskolás sem,hogy akkortájt nem majmolás céljából gyújtanak rá,és ne adj Isten szoknak rá...
Persze, ha te mondod biztosan....Tocy írta:[
majd fog pár év múlva...

majd fog pár év múlva...Messithebest írta:Tocy írta:
Csak most olvastam vissza itt, és örömmel konstatálom, hogy tökéletesen egyetértünkbár én a magam részéről csak elvétve szívok cigit, kizárólag bulik közben szoktam, de vízipipázni azért elég gyakran...körülöttem aki rászokott a dohányzásra azok túlnyomó többsége a stressz miatt...persze van Messithebest-féle is, aki még általános iskolás kissrác, és attól lesz kemény. De ez a ritkább
Thx, ez kummára jól esett...... Na mind1 pont nem érdekel mások véleménye.....
pedig én is ezt írtam, máshogy fogalmazva:Messithebest írta:Tocy írta:
Csak most olvastam vissza itt, és örömmel konstatálom, hogy tökéletesen egyetértünkbár én a magam részéről csak elvétve szívok cigit, kizárólag bulik közben szoktam, de vízipipázni azért elég gyakran...körülöttem aki rászokott a dohányzásra azok túlnyomó többsége a stressz miatt...persze van Messithebest-féle is, aki még általános iskolás kissrác, és attól lesz kemény. De ez a ritkább
Thx, ez kummára jól esett...... Na mind1 pont nem érdekel mások véleménye.....
nem is kell érdekeljen más véleménye, majd ha nagyobb leszel, és látod a kicsik "keménykedéseit" megvilágosodsz:Dozsimiki írta: Azt meg nekem ne magyarázza be egy általános iskolás sem,hogy akkortájt nem majmolás céljából gyújtanak rá,és ne adj Isten szoknak rá...

Tocy írta:

Csak most olvastam vissza itt, és örömmel konstatálom, hogy tökéletesen egyetértünkBob_Marley írta:Én "megvédeném" a dohányosokat 6 éve dohányzom!
Természetesen amiből kiindult a beszélgetés jogos, ilyen fiatalon (13 év), abszolút nem indokolt, sőt "elítélendő" a dohányzás!Én úgy vagyok vele, ha az ember betölti a 18at, illetve később akkor már azért tisztában van a dolgokkal!Alkoholt is szalagavató környékén fogyasztottam először!Igen káros az egészségre, de nagyon felfújt dolog mostanság a dohányellenes téma!Részemről, ha nem jutok nikotinhoz nem örülök meg, s más dohányosról sem hallottam ilyesmit!Alkoholt meg drogtól meg embert ölnek, de tiltsuk be a dohányzást...!
Rengeteg káros étel, termék van, nem szabad egyik irányba se átesni a ló túloldalára!Én napi 6-8 szálat pöfékelek el...Az nem normális ha valaki több dobozzal, persze hatalmas respect aki nem dohányzik!
És Valdes is jól leírta stressz!Ez az a dolog amivel nem tudsz mit kezdeni, valaki vásárol, valaki eszik tőle, valaki dohányzik....Modern kor velejárója, sajnos!Vidéken Pista bácsi felkel 11kor benyom 2 páleszt, ráfüstöl 1 dobozzal, reggelire elfogyasztja a szalonnáját, kolbásszal, ebédre meg a jó pörkltjét, s él 80-90 évet!Mert körülötte 0 a stressz!
Egy átlag napon elindulsz, tuti elmegy előtted a busz, aggódsz, hogy beérsz-e, majd tele van a metró, mindenki lökdös, alig tudsz leszállni, 2 percet késtél a főnök leordítja a fejedet, s eléd csesz 77 millió feladatot, s még csak 1 órája keltél fel.....