samy85 írta:Bob! honnan tudod hogy nem lesz-e olyan jó az egyérintős játékban mint mondjuk Villa, Pedro... úgyértem amég nem láttuk, addig nem lehet sem pozitív, sem negatív irányban elmenni ezzel kapcsolatban...szvsz úgis csak az idő dönti el ki jó, ki kevésbé jó igazolás... persze érthető az"aggodalmad"

Sammy, persze, hogy nem tudhatjuk, de ez minden igazolásunkra elmondható, nemde??Amíg nem játszik nálunk, addig nem tudjuk mire képes!De ha azt mondom előttem van Sanchez, s előttem van Rossi, nem is kérdés kit raknék be azonnal a kezdőbe

Így alakult, biztos meg van a kellő indok, s Pep jó húzást hajt végre!De így elsőre nem ez a racionális döntés, s szakmailag is, olvastam, hogy hú akkor milyen lesz a jobboldal Alvessel, meg Sanchezzel, hát pont hogy, így Alves fog „elfüstölni”, Pedroval nagyon szépen megoldották, s oldják a feladatot, Pedro nem cifrázza túl, Alves mindig segít neki, s írhatnám 2 dudás egy csárdában, jelenleg én nem látom Sanchez helyét a csapatban, de meg lehet szokni a közeget, s a játékrendszert!
Nem lesz egyszerű Alvest, s Sanchezt egy oldalra beépíteni, mindkettőtől el kell venni valamit!De ehhez borzasztó sok idő kell, s ilyen fiatalon nem szabad, hogy elvigye a hév, ha szép letisztult „egyszerű” játékot hoz akár a jobb, akár a baloldalt, hasznos lesz, de egyenlőre nem úgy gondolom, hogy ő a hiányzó puzzle darabunk, s ez az aggasztó

És akkor a pénzt és minden dolgot nem is néztünk, csupán szakmai, s taktikai oldalról közelítettük meg a dolgokat!Sok sikert neki a beilleszkedésben, mást nem lehet neki kívánni, de jelenleg a kezdőtől messze van, azért abban egyet érthetünk!