Nah akkor leírom én is a véleményemet:
Véleményem szerint gyorsan l kell zárni a Sánchez ügyet. Tökéletesen bele fog illeni támadószekciónkba Messivel szerintem meg fogják érteni egymást és együtt alkotnak majd egy nagyot. Ráadásul lehet majd rotálni a Pedro-Villa-Messi- Sánchez négyest az esetleges sérülésekről nem is beszélve...
Középpályára nem kell erőltetni Fabregast. Eleve nagyon sérülékeny és padozni meg nem hiszem, hogy nagyon szeretne. Ő majd a jövő Xavi-ja. Van bőven időnk és az ára is csak csökkenni fog, ahogy egyre közelebb a szerződésénk lejárta. Még az is lehet, hogy a végén ingyen jön!

Én szívem szerint a legjobban Pastore-nak örülnék. Szeretne a Barcába jönni volt is korábban szó róla és nagy jövő előtt áll. Kiemelkedően tehetséges! Olcsóbb is lenne és a fizetése is kevesebb. Affellay-al tökéletesen lehetne rotálni a középpályát. Nah és Thiago is ott van még!
Védelembe hoznék egy középső védőt vagy a már felmerült fiatal balszélsőt.
Akik mehetnek: Militónak lefőtt a kávé, szerintem Jeffren-sem fog hiányozni a csapatnak a jövőben. Bojant kicsit sajnálom de visszavásárlási opcióval sok szerencsét kívánnék neki Rómában. Ami Maxwellt illeti. Szerintem pont mind1, hogy megy vagy marad.
Én így képzelem el a 2011/2012-es Barcelonát!
Frissítünk is, lendület is érkezik, ugyanakkor a mágikus tengely megmarad...