neobarca írta:Szerintem mg a jelenlegi versenyhelyzet mellett Sanchez ha nem is túl jó de JÓ áron érkezik hozzánk. Pl a City simán kifizetne érte 50et. A 27-28 milla reális, a +10 mg úgysem lesz annyi mert kitalálják, hogy csak 29gólt vágott a bajnokságban és nem 30at...
Jeffren szerintem 0. Most lehet megköveztek de szerintem nálunk sosem futna be. 80%-ban sérült 15%-ban padon ül, 5%-ban pedig h játszi is, önző...
Én kimerem jelenteni, hogy ez az átigazolás meg fogja hozni a gyümölcsét...
neo ezzel én nagyon nem értek egyet
Amiket Jeffrenről írtál elég lesújtóak, de Alexis barátunk se arról híres, hogy egy érintőben játszana

És nekem ez az egyik legfőbb bajom vele kapcsolatban, hogy lehet sarkalgatni, meg 2 embert elfektetni, de ezt nem erre játsszák!És Jeffren ha pályán volt, azért tudott szép dolgokat mutatni!És jelenleg a kezdőben nincsen helye, s ennyi pénzt én speciel sajnálok érte!És többször leírtam, a mi pénzünk is, mert megnézzük a meccseket, megvesszük a mezeket, sálakat stb….Ráadásul ilyen foghíjas időszakban, jobban is lehetne igazolni!Racionális érvek mentén haladva, ez egy kútba vetett transzfer!De igazolja be a chilei, hogy nincs igazam, épüljön be, tanulja meg a rövidpasszos játékot, s minél inkább a csapatért dolgozzon!És nem sztereotípia, mert töltögettem le meccseket, láttam a srácot, nem fogunk abból megélni, hogy majd futkározik, s biciklizik jobbra balra, minden épkézláb védő elfogja „tűntetni”!
Nagyon szkeptikus vagyok vele szemben!!!!!Nem csipázom az egyénieskedő játékosokat, na

De váljon be, ezt kívánom, s megpróbálom elfogadni, de amíg nem 100, addig lehet Rossiban is reménykedni
szerk: Boixos +1