Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk furcsállom én is,hogy egy "sima" kesztyűs ütés hogy tud ilyen sebet kreálni, szóval szerintem is benne volt más is, még ha nem is szándékosan.lluisllach89 írta:Nem Lewis kesztyűjének a fűzője miatt szakadt fel?
Nekem vmi ilyesmi dereng. Szal végülis nem ütés, hanem egy irtó szerencsétlen mozdulat..
Elcsalás sztem túlzás, de én is Klicskónak szurkoltam volt pár hete hogy beugróként meccseljen Lewis-al , 6menet után vezetett a pontozóknál de Lewis feljövőben volt de azért ebben szerepet játszott a sérülés is.ozsimiki írta:
Azt is jól elcsalták Lewisnak, ill azt biztos. Felszakadt szemöldök ide vagy oda...
Egyszerűen onnan indul a dolog, hogy Haye az első perctől kezdve folyamatosan hangoztatja hogy ő fog nyerni, ki az a Vlagyimir Klicsko, melyik sportágban játszik, ja hogy box-ban, az az aki eddig csak bohócokkal boxolt, nagyképű, átlagos boxoló, aki túl van sztárolva, és Haye az első menetben akkorát fog ütni rajta, hogy Vlagy meg se áll Kijevig. Aztán olyan pólóban pózolt amin a két Klicsko fivér van lefejezve, persze a fejek Haye két kezében vannak, jah és azt is mondta hogy szépen sorban jönnek az események, először kiüti Vlagyimirt, utána meg Föld körüli pályára küldi Vitalij-t is, bár nem tudja hogy miután megsemmisítette az öccsét, Vitalij ki mer-e még állni ellene...ozsimiki írta:Azt is jól elcsalták Lewisnak, ill azt biztos. Felszakadt szemöldök ide vagy oda...gergo9 írta: Vitalij-Lewis meccs után nem volt olyan nehézsúlyú meccs amit ennyire vártam
Mi is az oka pontosan a személyes ellentétnek? Mert utálom az ilyen tahókat mint Haye...Vladimir kezet nyújtott neki, az meg nem fogadta el, remélem szép lesz csapva a nagy pofája.
szal mi az oka? hogy megértsem eme szép gesztust....
Azt is jól elcsalták Lewisnak, ill azt biztos. Felszakadt szemöldök ide vagy oda...gergo9 írta: Vitalij-Lewis meccs után nem volt olyan nehézsúlyú meccs amit ennyire vártam
Brutális, egy ilyenen végig menni is már hatalmas tett.visca el barca írta:ehhez képest a moto gp egy halovány csoszogás.
brutalis video![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWnd ... dded#at=48
Nekem csak az a fura, h hirtelen ennyire jó lett(hirtelen=pár éve). Ha egész pályafutása alatt ilyen lett volna, akkor nem szolnk semmit.Boixos írta: lehet, h azért, mert jobb, mint a többiek..
Nem ment bele. May csapata azt akarta, h meccs előtt 14 (?) nappal is legyen vérvétel, ebbe nem mentek bele Pacék. Nem mondom, h Mayweather az angyal, de azért valamilyen szinten érthető ő is. Ha Mosley benne volt és elfogadta ezt a doppingos cuccot, akkor Pac miért nem?Boixos írta:
a vérvételes történet pedig már régen lejátszott, belement a bugiba, mégis jött vmi szembeszél, ami miatt lefújták az egészet.
de azért nehogy már pac legyen a patásördög, a grállovag may-jel szemben!
Ezzel egyetértek, persze kell ilyen is legyen és az is igaz, h izések és POFONOK.Boixos írta: ilyen gyereknek is kell lennie, aki szétszedi az ellenfeleit. tyson sem arról volt híres, h mekkora alisasszékat csinált, mégis az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) bajnoknak tartják még ma is a súlycsoportjában.
persze ízlések és - a bokszban főleg - a pofonok különbözőek, nem kell mindenkinek ugyanazt a stílust díjaznia.
lehet, h azért, mert jobb, mint a többiek.kanty írta:A másik meg, h karrierje elején beleszaladt pár vereségbe, de egy idő óta teljesen más kategóriát képvisel , senkinek még esélye sem volt, h legyőzze. . Miért?
Akad azok közül is olyan aki sokkal többet tud a bokszról, mint Pac.csababarca írta:
Akkor ki van benne a top 5-ben?
Akiket már rommá vert? vagy kik?
Akkor ki van benne a top 5-ben?gergo9 írta: Mint ökölvívó TOP5-ben nem nagyon van benne de ezt pótolja kondival,erővel,Roachal meg egyéb dolgokkal.
persze, okés is lenne, ha nem most harminchetedszer fordulna elő mayweather részéről, h valaki mással nyomatja pac helyett.gergo9 írta:Hát ez nem kipörgés hanem nem fog bokszolni 1év kihagyás után rögtön Paccal hanem tol egyet a szintén fordított alapállású igen tehetséges Ortizzal.Boixos írta: ...