Hát ha így játszanak a Copán - esetleg meg is nyerik, akkor az Aranylabda már jó helyen leszlluisllach89 írta:Messi is! 2-0, mindjárt félidő.Firefox írta:Lavezzi betalált

Hát ha így játszanak a Copán - esetleg meg is nyerik, akkor az Aranylabda már jó helyen leszlluisllach89 írta:Messi is! 2-0, mindjárt félidő.Firefox írta:Lavezzi betalált
Messi is! 2-0, mindjárt félidő.Firefox írta:Lavezzi betalált
Lionel85 írta:Az argentin szövetség hivatalos honlapján fent van a kezdőcsapat Albánia ellen. Itt szerepel Messi neve:
Sergio Romero - Javier Zanetti, Nicolás Burdisso, Gabriel Milito, Marcos Rojo - Ever Banega, Javier Mascherano, Lucas Biglia - Ezequiel Lavezzi, Lionel Messi, Ángel Di María
először is köszönöm a fáradozást,de nem a középkorra gondoltamBarcaman1993 írta:daffy írta, hogy írjam oda a magyar csapatok által szerzett kupákat. Én még mindig 50-50%-ot mondanék. A Vidibe jönnek erősítések és azért kíváncsi vagyok ez a portugál emberke mit csinál majd. Ezt az új Vidit még nem láttuk játszani, mint ahogy a Grazot sem. Én kicsit bizakodóbb vagyok, mint itt a többség. Azért is lenne jó, ha továbbmennénk, mert akkor még az EL lehet egy 2. esély.LG írta:Ember, a legutóbbi általad felsorolt siker is már majdnem 30 éves, a többiről ne is beszéljünk. Ezekkel most nem fogja a Videoton megverni a Sturm Grazot. Azért az osztrák liga erősebb, mint a magyar, azért többször járt a BL csoportkörben az utóbbi években a BL csoportkörben osztrák csapat, mint magyar. És a Sturm ezt a bajnokságot nyerte meg.A Videoton meg a bajnoki címe ellenére sem tartom túl acélosnak.
![]()
öt órával vannak előrébb.S.Agüero írta:Hát mivel Dél-Amerikában lesznek a meccsek.![]()
Időeltolódás meg vagy 6 óra biztos van Budapestihez képest.
De biztos ismétlik majd délután.Vagy nem?S.Agüero írta:Hát mivel Dél-Amerikában lesznek a meccsek.kakasugynok007 írta:Ilyen késő lesznek a meccsek?messideco írta:Egy oldallal lapozz vissza![]()
![]()
![]()
Időeltolódás meg vagy 6 óra biztos van Budapestihez képest.
Hát mivel Dél-Amerikában lesznek a meccsek.kakasugynok007 írta:Ilyen késő lesznek a meccsek?messideco írta:Egy oldallal lapozz vissza![]()
![]()
Ilyen késő lesznek a meccsek?messideco írta:Egy oldallal lapozz vissza
daffy írta, hogy írjam oda a magyar csapatok által szerzett kupákat. Én még mindig 50-50%-ot mondanék. A Vidibe jönnek erősítések és azért kíváncsi vagyok ez a portugál emberke mit csinál majd. Ezt az új Vidit még nem láttuk játszani, mint ahogy a Grazot sem. Én kicsit bizakodóbb vagyok, mint itt a többség. Azért is lenne jó, ha továbbmennénk, mert akkor még az EL lehet egy 2. esély.LG írta:Ember, a legutóbbi általad felsorolt siker is már majdnem 30 éves, a többiről ne is beszéljünk. Ezekkel most nem fogja a Videoton megverni a Sturm Grazot. Azért az osztrák liga erősebb, mint a magyar, azért többször járt a BL csoportkörben az utóbbi években a BL csoportkörben osztrák csapat, mint magyar. És a Sturm ezt a bajnokságot nyerte meg.A Videoton meg a bajnoki címe ellenére sem tartom túl acélosnak.
![]()
Ez nagyon igaz!LG írta:Sztem az utóbbi évek tapasztalatai alapján nekünk már semmilyen névtelen csapatot nem nézhetünk le, nem hogy egy Sturm Grazot.
Én egy szóval nem becsültem le (de ha tettem volna, akkor is mi lenne, nem én játszom), csak megjegyeztem, hogy mert ez a Sturm Graz, attól még ugyanúgy nem egy világverő csapat, mint ahogy a Videoton sem. Még mindig tartom, amit korábban írtam. Ha továbbmegy a Vidi lesz még ennél a csapatnál is erősebb ellenfele.d írta:És ezek a dolgok milyen szinten relevánsak az osztrák foci pillanatnyi helyzetét illetően?
Az elmúlt 15 évben az osztrákok többet tudtak felmutatni, mint mi. Volt UEFA kupa döntős csapatuk, KEK negyeddöntős klubjuk, voltak VB-n, voltak EB-n. Bejutottak BL főtáblára mielőtt a kvalifikációt olyan nevetségessé nem tették, mint amilyen most és aminek köszönhetően be tudott kerülni a Debrecen is.
Nem egy footballnagyhatalom, de nincsenek hátrébb, mint mi, sőt! Arról nem is beszélve, hogy olvasgass interjút Ausztriában szereplő játékosoktól a kinti állapotokról: mind azt mondja, hogy ég és föld.
Persze ezzel együtt nem verhetetlen a Vidinek a Graz és ha megfelelően erősítenek még javulhatnak az esélyeik. De lebecsülni az ellenfelet igen buta dolog.
Mi alapján jobb az osztrák bajnokság? Az ő csapataik ugyanúgy nem érnek el semmit, mint a mieink.lluisllach89 írta:Akkor ha jól értelmezem azt mondod hogy a magyar labdarúgás múltja miatt nem félted a Vidit?Barcaman1993 írta:Az osztrák csapatok soha nem értek el semmit. Én nem féltem a Videotont.
Amennyiben nem lesz a válasz: akkor meg minek hoztad fel? És miért írsz olyat hogy a magyar bajnokság legalább olyan jó mint az osztrák, holott nem?
Akkor ha jól értelmezem azt mondod hogy a magyar labdarúgás múltja miatt nem félted a Vidit?Barcaman1993 írta:Az osztrák csapatok soha nem értek el semmit. Én nem féltem a Videotont.
Rám hagynád a piszkos melót, mi? Az osztrák kicsit rövidebb lenne. Talán tök üres lenne. Bár ebben még nem vagyok biztos.daffy írta:egy listát kérnék a magyar csapatok által elhódított trófeákról. ezen hsz alapján megszámlálhatatlannak kell ugyan lennie,de hátha sikerül összeírnod.Barcaman1993 írta: Az osztrák csapatok soha nem értek el semmit.
hol vagyunk jobbak az osztrákoknál? európában,klub szinten,válogatott szinten?
Köszi!sjay írta:Nem a sportklub, hanem a Sport 1-2 közvetíti majdkakasugynok007 írta:Sziasztok!
Szeretném megnézni a Copa Amricát,de a sportklub nem jó.Mindig ilyen színes képet ad.Zöld,piros sárga meg ilyesmi csíkozású a kép.
Internet.Firefox írta:Nem tudja valaki, hogy este közvetíti-e valamelyik csatorna az Argentína-Albánia barátságos mérkőzést?