Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.21. 00:22:58

lluisllach89 írta:Nem Lewis kesztyűjének a fűzője miatt szakadt fel?

Nekem vmi ilyesmi dereng. Szal végülis nem ütés, hanem egy irtó szerencsétlen mozdulat..
Mondjuk furcsállom én is,hogy egy "sima" kesztyűs ütés hogy tud ilyen sebet kreálni, szóval szerintem is benne volt más is, még ha nem is szándékosan.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.21. 00:08:31

Nem Lewis kesztyűjének a fűzője miatt szakadt fel?

Nekem vmi ilyesmi dereng. Szal végülis nem ütés, hanem egy irtó szerencsétlen mozdulat..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.20. 23:49:20

Ezúttal adom szóról szóra a véleményed.

Csak az rémlett,hogy Klicsko vezetett, és még simán folytatta is volna,csak ugye a vérzés miatt leléptették. De hogy így lett vége, mindenképp sajnáltam, és tényleg kellett volna egy visszavágó, csak Lewis nem hülye, elverték volna, inkább visszavonult.

Haye is remélem visszavonul egyből, csak ő nem nyertesen :D

én bírom az Ukrán ikertornyokat.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.20. 23:34:07

ozsimiki írta:
Azt is jól elcsalták Lewisnak, ill azt biztos. Felszakadt szemöldök ide vagy oda...
Elcsalás sztem túlzás, de én is Klicskónak szurkoltam volt pár hete hogy beugróként meccseljen Lewis-al , 6menet után vezetett a pontozóknál de Lewis feljövőben volt de azért ebben szerepet játszott a sérülés is.
Sztem a leléptetés jó döntés volt azért ilyen sérülést kevés bíró engedett volna tovább
Kép

Asszem az IBF-nél van hogy sérülés után lepontozzák a meccset Klicskó nyer ekkor ugye jogosan reklamálhatott volna a feljövőben lévő Lewis mert a sérülés ugye ütéstől volt nem fejeléstől vagy mástól.
no-contest: sztem Ez lett volna a legjobb döntés , kötelező visszavágó itt meg nem hirdetnek eredményt.
Így Klicskó reklamált jogosan.
Lewis meg érezte hogy egy normális felkészülésen túl lévő Klicskóval nagyon nagy bajba lehetne így inkább visszavonult.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.20. 22:19:07

Nah akkor remélem a fivérek abbahagyatják vele a boxot 8) utálom az ilyen beképzelt s.arzsákokat. Majd a ringben büntetni fogják 8)
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.20. 21:58:49

ozsimiki írta:
gergo9 írta: Vitalij-Lewis meccs után nem volt olyan nehézsúlyú meccs amit ennyire vártam
Azt is jól elcsalták Lewisnak, ill azt biztos. Felszakadt szemöldök ide vagy oda...

Mi is az oka pontosan a személyes ellentétnek? Mert utálom az ilyen tahókat mint Haye...Vladimir kezet nyújtott neki, az meg nem fogadta el, remélem szép lesz csapva a nagy pofája.

szal mi az oka? hogy megértsem eme szép gesztust....
Egyszerűen onnan indul a dolog, hogy Haye az első perctől kezdve folyamatosan hangoztatja hogy ő fog nyerni, ki az a Vlagyimir Klicsko, melyik sportágban játszik, ja hogy box-ban, az az aki eddig csak bohócokkal boxolt, nagyképű, átlagos boxoló, aki túl van sztárolva, és Haye az első menetben akkorát fog ütni rajta, hogy Vlagy meg se áll Kijevig. Aztán olyan pólóban pózolt amin a két Klicsko fivér van lefejezve, persze a fejek Haye két kezében vannak, jah és azt is mondta hogy szépen sorban jönnek az események, először kiüti Vlagyimirt, utána meg Föld körüli pályára küldi Vitalij-t is, bár nem tudja hogy miután megsemmisítette az öccsét, Vitalij ki mer-e még állni ellene...

Nagyjából ennyi a sztori összefoglalva.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.20. 21:48:34

gergo9 írta: Vitalij-Lewis meccs után nem volt olyan nehézsúlyú meccs amit ennyire vártam

Mi is az oka pontosan a személyes ellentétnek? Mert utálom az ilyen tahókat mint Haye...Vladimir kezet nyújtott neki, az meg nem fogadta el, remélem szép lesz csapva a nagy pofája.

szal mi az oka? hogy megértsem eme szép gesztust....
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.20. 21:39:53

gergo9 írta:2hét múlva lesz. :)
Vmi biztos fogja adni csak ugye bőven hajnalba 2-3 fele.
Sport1,2,Digi mjad elválik.
pfff....nem úgy volt hogy 21.-én van? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.20. 21:38:07

2hét múlva lesz. :)
Vmi biztos fogja adni csak ugye bőven hajnalba 2-3 fele.
Sport1,2,Digi mjad elválik.
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.20. 21:33:57

Adja valamelyik magyar csatorna? Hány órától lesz?
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.20. 21:30:05

Ha Vitalij lenne akkor azt mondanám sansztalan Haye, így van némi esélye kisebbik Klicskó álla kérdéses.
De pontozással nem nyer az angol az hótziher.
De ez a személyes ellentét rosszat nem tesz a meccsnek az is biztos.
Bár ha Haye megérzi klicskó féle jabokat vszeg csendesebb lesz.
Vitalij-Lewis meccs után nem volt olyan nehézsúlyú meccs amit ennyire vártam
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.20. 21:10:59

Sima volt ez az első körös meccs, igaz csak az összefoglalót láttam. Vamos Rafa és boldog névnapot. :D :)

Más:

http://www.youtube.com/watch?v=-lDZhnxA ... r_embedded

Wladimir és Haye "elbeszélhet". Brutális, h még ülve is mennyivel nagyobb az ukrán. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.20. 14:17:40

Kezdődik Wimbledon :!: :)

Most sport1: Nadal-Russel

Vamos Rafa!

Simán hozta Rafa:

6-4,6-2,6-2

így tovább! Nagyobb meglepetés nem igen volt eddig az első napon.

VAMOS!
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.17. 14:44:17

Ezt nem hiszem el, szerintem direkt csinálták :D

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/mar-a ... s-2082074/

Isner - Mahut :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.17. 14:07:45

visca el barca írta:ehhez képest a moto gp egy halovány csoszogás.

brutalis video :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWnd ... dded#at=48
Brutális, egy ilyenen végig menni is már hatalmas tett.

"Az Isle of Man TT, teljes nevén Isle of Man Tourist Trophy a legnagyobb hagyománnyal bíró motorverseny, melyet már 1907 óta megrendeznek. 1949-től 1977-ig a MotoGP versenynaptárának részét képezte. A verseny a MotoGP Holland Nagydíja mellett a legnagyobb presztízzsel bír a versenyzők körében"
:wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.17. 13:21:07

ehhez képest a moto gp egy halovány csoszogás.

brutalis video :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWnd ... dded#at=48
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.14. 08:04:26

http://www.profiboksz.hu/2011/06/13/uja ... tattak-be/

Tyson, Stallone, Joe Cortez, Kosztya Tszyu, Cesar Chavez is bekerült a Hírességek Csarnokába.
Nyugodtan mondhatom, h mind megérdemelték, mind rengeteget tettek a bokszért.
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.12. 18:35:19

Boixos írta: lehet, h azért, mert jobb, mint a többiek..
Nekem csak az a fura, h hirtelen ennyire jó lett(hirtelen=pár éve). Ha egész pályafutása alatt ilyen lett volna, akkor nem szolnk semmit.
Boixos írta:
a vérvételes történet pedig már régen lejátszott, belement a bugiba, mégis jött vmi szembeszél, ami miatt lefújták az egészet.
de azért nehogy már pac legyen a patásördög, a grállovag may-jel szemben!
Nem ment bele. May csapata azt akarta, h meccs előtt 14 (?) nappal is legyen vérvétel, ebbe nem mentek bele Pacék. Nem mondom, h Mayweather az angyal, de azért valamilyen szinten érthető ő is. Ha Mosley benne volt és elfogadta ezt a doppingos cuccot, akkor Pac miért nem?
Boixos írta: ilyen gyereknek is kell lennie, aki szétszedi az ellenfeleit. tyson sem arról volt híres, h mekkora alisasszékat csinált, mégis az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) bajnoknak tartják még ma is a súlycsoportjában.
persze ízlések és - a bokszban főleg - a pofonok különbözőek, nem kell mindenkinek ugyanazt a stílust díjaznia.
Ezzel egyetértek, persze kell ilyen is legyen és az is igaz, h izések és POFONOK. :P Én ha őt látom mindig az jut eszembe, h milyen izzadságszagú az egész, arra gondolok, h ha nem lenne ez a brutál kondi, akkor mire menne.
Épp az este néztem újra a Mayweather-Corrales meccset. Na igen számomra az a boksz, amit ott csinál May, vagy a másik kedvencem a Gatti elleni.
Néha vannak elég érdekes nyilatkozatai, de tehetségét tekintve szerintem messze kiemelkedik jelenleg a mezőnyből. Még Roy Jones akit az égiek ilyen tehetséggel áldottak meg, csak sajnos ő nem tudta, h mikor kellett volna abbahagyni. Most már önmaga karikatúrája.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.06.12. 18:19:55

kanty írta:A másik meg, h karrierje elején beleszaladt pár vereségbe, de egy idő óta teljesen más kategóriát képvisel , senkinek még esélye sem volt, h legyőzze. . Miért?
lehet, h azért, mert jobb, mint a többiek.

a vérvételes történet pedig már régen lejátszott, belement a bugiba, mégis jött vmi szembeszél, ami miatt lefújták az egészet.
de azért nehogy már pac legyen a patásördög, a grállovag may-jel szemben!
ilyen gyereknek is kell lennie, aki szétszedi az ellenfeleit. tyson sem arról volt híres, h mekkora alisasszékat csinált, mégis az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) bajnoknak tartják még ma is a súlycsoportjában.
persze ízlések és - a bokszban főleg - a pofonok különbözőek, nem kell mindenkinek ugyanazt a stílust díjaznia.
PUYOL-XAVI-INIESTA
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.12. 18:14:08

Ward,Hopkins,Jones,Mayweather mondjuk de ha végiggondolnám nem fél perc alatt akkor lehet 7-8 név is eszembe jutna.
Se Jones se Hopkins nincs a csúcson(Jones enyhénszólva messzevan) már de tudásban teljesen más kategóriát képviselnek.
Jones meccseiből néztem vissza a napokban párat még mindig kiráz a hideg, számomra Pacman egyhangú darálása közel nézhetetlen.
Aki valódi bokszot akar nézni az nézze vissza Oscart,Roy Jonest, Hamed-et aki verekedést az nézze Pacmant.
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.12. 17:56:57

csababarca írta:
Akkor ki van benne a top 5-ben?
Akiket már rommá vert? vagy kik?
Akad azok közül is olyan aki sokkal többet tud a bokszról, mint Pac.
Én azt nem értem, h h lehet, h egyre feljebb megy, s egyre erősebb, valahogy fordítva kellene legyen.
A másik meg, h karrierje elején beleszaladt pár vereségbe, de egy idő óta teljesen más kategóriát képvisel , senkinek még esélye sem volt, h legyőzze. . Miért?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.12. 17:51:32

gergo9 írta: Mint ökölvívó TOP5-ben nem nagyon van benne de ezt pótolja kondival,erővel,Roachal meg egyéb dolgokkal.
Akkor ki van benne a top 5-ben?
Akiket már rommá vert? vagy kik?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.12. 17:45:40

Mintahogy Pacman is sokadjára sírta tele a sajtót hogy a meccset megelőzően őt 2hónappal meg utána ne teszteljék, míg ki nem tisztul a szervezete az aranysportembernek.
Ehhez persze jön még a visszataszító médiahype.
Mint ökölvívó TOP5-ben nem nagyon van benne de ezt pótolja kondival,erővel,Roachal meg egyéb dolgokkal.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.06.12. 17:23:42

gergo9 írta:
Boixos írta: ...
Hát ez nem kipörgés hanem nem fog bokszolni 1év kihagyás után rögtön Paccal hanem tol egyet a szintén fordított alapállású igen tehetséges Ortizzal.
persze, okés is lenne, ha nem most harminchetedszer fordulna elő mayweather részéről, h valaki mással nyomatja pac helyett.
megértem azt is, h védeni kell a nimbuszt, dehát azért láttunk már hasonló kalibereknél nagy meccseket, egyszer ennek is el kell(ene) következnie.
tudod mi van, két dudás stb...

ez az ütőgép, izzadtságszagú erőboksz, cselzi... :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2011.06.11. 16:27:17

A MotoGP időmérőnek cs a legvégét láttam,így lemaradtam a dologról.Bár nem bánom,mivel ROSSI cs a 13. helyről rajtolhat, 3.7 mp-et kapott Stonertől :shock: :evil: Ezt meg h hozta össze a Doktor?Tudtam,h nem róla fog szólni a szezon,de h ennyire elverjék... [-( Egy parádés rajt után ha előrejönne a 7-8. helyig,akkor még talán lehet vmi kozmetika a végére,de az időeredmények nem ezt sugallják.Jahhhj... :cry: Talán Dovi villant egyet az 5. pozícióból.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése