csabooo írta:mivel a vége előtt 1 fordulóval biztos feljutó vagyok a 6-odba(újoncként a hetedbe!

)ezért szeretnék pár tanácsot kérni hogy mit érdemes a hatodba csinálni hogy lehetőleg legyen meg a benntmaradás..
szóval:
1. a szezon végére lesz kb 22 millió Leiem, és azt mire költsem el ? stadion fejlesztés, új edző, vagy játékos ?
1.000 FT - 15 Lei
10.000 FT - 150 Lei
100.000 FT - 1.500 Lei
.... és így tovább
10.000.000 Ft - 150.000 Lei
20.000.000 FT - 300.000 Lei
ha jól számolom kb ennyi, és ha a játékban a Lei az új Lei árfolyam szerint van
2. középpályát edztem idáig, ez a 3. szezonom, tehát a kp elég kemény, van 3 játékosom 25-28.000 TSI ig, és 2 lenyűgőző jsz-el van megáldva 1 pedig világklasszissal.ők 3 an a legjobbak, de még vannak lenyűgözők, és kiemelkedők is.szóval a kp elég jó.
3. mit tanácsoltok álljak át más edzésre, vagy maradjak a kp edzésen ?
egyelőre asszem ennyi, most hírtelen ezek jutottak eszembe
előre is köszi a válaszokat

Pénznem: Hattricken speciális árfolyamok vannak a pénznemek között, amit vhova ki is ír.
Stadionfejlesztés: Ha teltházas meccseid vannak, vagy kb. 80-90%-os kihasználtság, akkor érdemes rajta húzni. Főleg, mert 10%-kal növekszik a nézőszámod.
Edzés: Vagy add el ezeket a játékosokat, vagy folytasd tovább az edzésüket. Gondolom nincsenek neked se még hatalmas bevételeid, ezért pórul járhatnál a fizetésükkel. Úgyhogy mindegy, hogy mit csinálsz, de én a te helyedben folytatnám az edzésüket.
Tipp 1: Ha maradsz a kp edzésnél szükséged lesz min. egy egész jó csatárra. Nekem idén egy kiemelkedő volt, ami nem volt olyan rossz, de jobb is lehetett volna (jövőre hozok másikat). Vagy 3-5-2-őt, vagy 4-5-1-et játszass akkor, mert az nem vmi jó, ha magas a kp-d, de alacsony a támadásod. Ide 1-2, esetleg 3 (a felállástól függően) magas szintű csatár kell (kiemelkedő+).
(Megjegyzés: Én védőket tolok 5-4-1-ben 2 szélsővel és mostanában eléggé tarolok. Sok a variációs lehetőség. Tudom nyomni a széleket, de kontrára is be tudok állni. 3 kp+2 szélsőnél a lényeg, hogy mindenképp magas legyen a labdabirtoklásod, mert ha nem akkor csökkenek az esélyeid.
Tipp 2: Kérdés, hogy meddig akarsz menni a kupában. Én az előző idény végén bevállaltam, hogy vettem pluszba 2 szélsőt, hogy minél tovább menjek. Nekem bevált, mert az áruk visszajött, de viszont ügyelni kell a bajnokságra is, mert pl. én most szívom be az év elején "eladott" meccseket a Kupa miatt.
Tipp 3: Legyen "jó" edződ. Így könnyen utol lehet érni a többi csapatot. Nekem év elején, a 6. hely is csoda számba ment volna, most meg akár a dobogóért is mehetnék.
Összegzés: Én nyomnám a kp-t tovább + vennék néhány gólerős csatárt, a felállástól függően. Természetesen jó, ha a védelmed is minél jobban rendben van. Ha tudsz rá költeni, akkor érdemes lenne pár idősebbe befektetni, de ha nincs rá manid az se baj.
A román VI. liga olyan, mint a magyar? Ha nem, akkor most az értékekkel elcsúsztam, de sztem a lényeg ugyanaz.