2011.06.20. 15:34:37
LG írta:P.U.Y.O.L. írta:Cumbee írta:Azt tudja valaki esetleg, hogy h a Vidi megveri az osztrákokat, akkor a következő körben kiemelté válik, vagy marad nem kiemelt?
Azért az oszták csapatot se lesz egyszerű megverni.
Nem, h nem lesz egyszerű, hanem sztem sima osztrák siker várható. Azért a Sturm-nak a közelmúltból is vannak szép eredményei. Egyszer lepődtem meg eddig csak magyar csapat sikerén, amikor a Loki oda-vissza kiütötte Hajduk Split-et, na az tényleg komoly eredmény volt, most kb. ugyanennyire lepődnék meg, ha a Videoton tovább tudna lépni az osztrákokon.
Ez a Sturm Graz is egy nokedli csapat. Ha rajtuk nem megy át a Vidi, akkor megérdemli, hogy ne jussanak a csoportkörbe. Elhiszem, hogy kaphattak volna gyengébb ellenfelet is, de azért valljuk az osztrák bajnokság is olyan színvonalú, mint a mienké. Ha nem rosszabb. Én a Viditől 2 dologra számítok. Sousa vagy nagyon összerakja ezt a csapatot és akkor tényleg van reális esély a csoportkörbe jutáshoz, vagy egy ugyanolyan gagyi edző, mint akik a többi klubnál vannak.
A Paksnak meg a Fradi viszont nagyon szorítok (persze a másik 2-nek is). A Paks egy nagyon szimpatikus csapat, míg a Fradinak vissza kéne már térni rendesen mind itthon, mind nemzetközileg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor