Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, nagyon jó kis oldal, nagyságrendekkel olcsóbban be lehet szerezni és eredeti a gém. Annyi talán a bibi, hogy kell rá várni egy kicsit. Én most az NBA 2K11-t rendeltem meg múlt héten, de csak jövő hétre várható, hogy megjön..Messa írta:Papa, ez odavág.Szerintem a napokban be is szerzek 1-2-t. Tényleg elég baráti áron van némelyik.
nem éri meg. a laptop nem játékra való,hanem netezésre,prezentálásra,stb. 200as laptop helyett:Facsy írta:nekem eddig midnig is asztali gépem volt,és most eljutottam odáig h szeretnék egy nagyon jó kis laptopot mert ami most van gép eléggé régi.az a kérdésem lenne h a laptopnál is lehet cserélni procit,memoriát,meg vidi kártyát meg ien hasonlo hardvereket?lehet h nagyon hülye kérdés de ne mvágom a laptopokatDell laptopot néztem ki...azokkal érdemes foglalkozni?processzor:Intel Core i7-2630QM "Sandy Bridge", 4 mag, 2.9GHz turbo, 6MB,memória:8GB 1333MHz DDR3,winchester 640GB SATA,grafika nVidia GeForce GT 525M 1GB DDR3,kijelző LED 15,6" wide 1366 x 768 na ezek a főparaméterek,200ezör....megéri? télleg nemtom ezért kérdezlek titeket mert nem akarok ennyi pénzt kiadni érte ha [auto_cenzúra]....előre is köszi a válaszokat,ugy vettem észre itt vannak hozzá értő emberek
Papa, ez odavág.Ronaldinho&Barca írta:szerk.: játékokhoz tudom ajánlani az alábbi oldalt: http://jatekaim.hu/index2.html Azért megéri innen rendelni, akár fél áron is megkaphatod..
Felvettelek, azt vettem fel amit itt megadtál, ha ez már nem él írd le azt ami él. Tudom, elsőre nekem is kínai volt, de sok oldalt elolvastam hogy mit merre hány méter. nCoreod ha van, akkor fórumon az Xbox 360 topikba nézz be, ott nagyon sok okosság van.MessiFan írta:Jaja az olvasója eléggé megviselt de csak 2-3 játékkal [auto_cenzúra]ál.. A többi mind szépen megy.
Am nekem amit írsz a kínai szal ha megvettem majd felveszlek msn-re.
Én azt mondom várj a flashel... mert ez az új dashboardos cucc ugyan már liveon lecsengett, de játékokra is fellesz téve, ott pedig gubancos, szóval erre majd figyelj, legújabb játékokra ne frissíts, nézz utána alaposan, hogy rajta van e a dash.... mert ha rajta és te frissíted, akkor viheted újraflashelni...MessiFan írta:Köszi a linket, én csak játszani akarok szóval inkább nem költök 2x annyit egy PS3-ra..
Jövőhéten szerintem be is szerzem. Érdemes egyből kiüttetni hogy tölthessek rá játékokat? Mert vagy 2 gamet biztos meg fogok venni ott helyben.
Ha jó helyen veszed akkor már olcsóbbak jóval,Ronaldinho&Barca írta:Én jó egy hónapja vettem, 250 gigásat vegyél minden képen, alapból ez kb. 70 rugó, ha kinect-el akarod(géppel együtt megéri nagyon) akkor 90 körül lehet, célszerű azzal venni, mert külön elég drága.MessiFan írta:Inkább ide írom.
Hamarosan megveszem az xbox-om és nem rendelni fogom.
Melyik fajtát ajánljátok? Pénz nem számít
mozgásérzékelős szenzor.MessiFan írta:Majd akkor nézelődök a média markt-ban. kinect az micsoda?
minél újabbat. nemsokára jön új chip-es változat,előfordulhat,hogy érdemes megvárniMessiFan írta:Inkább ide írom.
Én jó egy hónapja vettem, 250 gigásat vegyél minden képen, alapból ez kb. 70 rugó, ha kinect-el akarod(géppel együtt megéri nagyon) akkor 90 körül lehet, célszerű azzal venni, mert külön elég drága. Sajna én külön vettem, szval hozzá fogok majd venni. Ajánlatos 2-4 tölthető elemet is venni, mert a controller azért lemerül ha sokat játszol, amúgy minden a dobozba van.MessiFan írta:Inkább ide írom.
NHL? Golf, ha olyan típus vagyFtcSikiHun írta:Bocsi, hogy kétszer írok, de valaki tudna írni valami jó sportjátékot pc-re, ezek kivételével:
NBA 2k11
Fifa '98-'11
Pro Evolution Soccer '04-'11
Handball Challenge
UEFA EURO 2008
Madden NFL '07
Előre is köszönöm.
a prohardveren és az ipon honlapján is érdemes a forumot nézegetni. a prohardveren van " milyen gépet vegyek" topic.Zaen írta:,,,