Fecooo írta:mondjuk nem csoda, h se Bojan, se Jeffrén nem játszik, 4-5-1-es felállásban léptek pályára, egy csatárral, tehát még véletlenül sem "spanyolos" a formáció...
egyébként nem tudom, miért van előrébb a rangsorban Ander Herrera, a srác lőtt asszem két gólt, de semmi extra... (ráadásul az első inkább kezezés volt...)
Thiago meg egy másik dimenzió...

Mindketten bizonyították, hogy van helyettük jobb. Jeffren kezdett az angolok ellen, egy párharcot nem nyert meg. Helyette jött Muniain, a gyerekben 18 évesen több van, mint Jeffrenben valaha lesz. Bojan meg amit lehetett, el is rontott, csetlett-botlott ha kiugratták, ha magának csinálta akkor meg lelátó (annak is a teteje).
Ander ki előtt van a rangsorban? szerk.: ja, hogy Bojan előtt.

Azért mert Ander középpályás, és végignyomott egy egész szezont a Ligában.
Az angolok ellen egyébként én jobbnak láttam őt, hiába kapta Thiago a MoM díjat. Bár nagyon jól érzi a játék ritmusát, gyorsít, lassít, meg tudja tartani a labdát, de a kiugratásai nagyon kis százalékban jönnek be (az angolok ellen pl. egy sem rémlik). Andert ebben jobban éreztem. Nagy potenciál van benne, de nagyobb a füstje, mint... Ő az a játékos, akinek kell akár két-három szezon is, hogy tisztuljon a játéka, érettebben gondolkozzon. Kíváncsi vagyok, milyen lesz itt a megítélése, ha nem robbant az első évében.