Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Újfalusi már biztos, a többiekről még csak tárgyalnak.Cumbee írta:Ugyan innen: "Alexis Sánchez mintegy 32 millió font ellenében az FC Barcelonához igazolt. 25 milliót egyből fizet a katalán klub, 7 milliót pedig a játékos teljesítményének függvényében."samy85 írta:sajna nem.. ezeket a fourfourtwo.huról olvastam, de a transfermarkt.de oldalon talán találsz erről adatot...
Hiteles forrásnak tűnik... Egyébként Újfalusi tán tényleg aláírt már, a többi csak pletyka.
Ugyan innen: "Alexis Sánchez mintegy 32 millió font ellenében az FC Barcelonához igazolt. 25 milliót egyből fizet a katalán klub, 7 milliót pedig a játékos teljesítményének függvényében."samy85 írta:sajna nem.. ezeket a fourfourtwo.huról olvastam, de a transfermarkt.de oldalon talán találsz erről adatot...
összegeket nem tudsz mondani?samy85 írta:most néztem, hogy Forlan, Reyes, Ujfalusi is a galatasarayban folytatja. Ha Agüero is továbbáll, akkor nagy bevásárlás lessz az AtMad-nál
http://atigazolasok.gportal.hu/gindex.php?pg=34267012S.Agüero írta:Valaki tud linkelni nekem egy olyan oldalt ahol az e nyári (nagyobb) igazolások rajta vannak?
Előre is köszi.
Legalább nem a szokásos sablon szöveget nyomta: új kihivásokat keresek, szeretném megismerni ezt a kúltúrát stb... Kimondta amit mindenki tud. Odamegy megszedni magát a nyugdijas évekre is. Ennyi az egész.ab1daL írta:„Csodálatos négy évet töltöttem ebben a nagyszerű országban. Bajnok, gólkirály és a Bundesliga legjobbja lettem itt, tehát elértem céljaimat, de már harminckét éves vagyok, és a családomra is gondolnom kell" – nyilatkozta a brazil.
Miért nem ment Grafite Mahacskalába?ab1daL írta:Grafite
Wolfsburg al-Ahli
Sylvain Marveaux
Stade Rennais Newcastle
„Csodálatos négy évet töltöttem ebben a nagyszerű országban. Bajnok, gólkirály és a Bundesliga legjobbja lettem itt, tehát elértem céljaimat, de már harminckét éves vagyok, és a családomra is gondolnom kell" – nyilatkozta a brazil.L.Messi 10 írta:Pénz beszél...ab1daL írta:Grafite
Wolfsburg al-Ahli
Vagy Dagesztánba?noname írta:Azt már nagyon elítélem viszont, ha valaki fiatal korában eligazol Kukutyinfalvára azért h 2 helyett 3-4 millió eurót kapjon.
Pénz beszél...ab1daL írta:Grafite
Wolfsburg al-Ahli
kár lenne érte. még boven benne 2-3 jo év bármelyik nagycsapatnál.El fanático írta:Maxi Rodriguez nam akar tovább a Pool-ban játszani, haza akar térni a nevelőegyesületébe a Newell's - be.
+ Maxi Rodriguez nam akar tovább a Pool-ban játszani, haza akar térni a nevelőegyesületébe a Newell's - be.Initom írta:Nacho Monreal : Osasuna Malaga
+
a Pool erősen Érdeklődik Charlie Adam után,10 millió lehet e vétel ár,Gervinho fellábbal az Arsenálban,ő 12 körül lesz.
Talált süllyedt köszi szépenmessibarca írta:Szerintem marvin martin ra gondolsz a sockhaux ban játszik és a legutobbi 2 válogatott meccsen 2 gólt lőtt . Sztem hatalmas tehetség.Initom írta:De akkor sem egy nagycsapatba kéne menni először véleményem szerint...vagy akkora tehetség lenne a srác?Gondolom inkább romboló mint építő! Ha jól tudom válogatott igaz?
Ápropó francia válogatott van egy új játékos aki gólt rúgott az előző meccsen,már Zizouzzák a srácot.
A nevét nem tudom
Hihetetlen... Fehér bőrű...messibarca írta:Szerintem marvin martin ra gondolsz a sockhaux ban játszik és a legutobbi 2 válogatott meccsen 2 gólt lőtt . Sztem hatalmas tehetség.Initom írta:De akkor sem egy nagycsapatba kéne menni először véleményem szerint...vagy akkora tehetség lenne a srác?Gondolom inkább romboló mint építő! Ha jól tudom válogatott igaz?
Ápropó francia válogatott van egy új játékos aki gólt rúgott az előző meccsen,már Zizouzzák a srácot.
A nevét nem tudom
Szerintem marvin martin ra gondolsz a sockhaux ban játszik és a legutobbi 2 válogatott meccsen 2 gólt lőtt . Sztem hatalmas tehetség.Initom írta:De akkor sem egy nagycsapatba kéne menni először véleményem szerint...vagy akkora tehetség lenne a srác?Gondolom inkább romboló mint építő! Ha jól tudom válogatott igaz?
A nevét nem tudom
Jogos,amit írsz a brazilokkal kapcsolatban,csakhogy nincs realitása,amíg ilyen 20-30-40 milliókat akarnak értük a csapataik. Régebben egy "kisebb csapat" meg tudta őket venni olcsóbban. Ronaldinhot például 5,1 millió euróért vette meg a PSG. Ha most is ilyen árak lennének,akkor valszeg leigazolnák őket kisebb csapatok is és akkor bizonyíthatnának. De így,h csak nagycsapatok által megfizethető pénzt kérnek értük,így nem tudják ezt megcsinálni.Initom írta:Daffy,kedvence ő tudna róla sokat mesélni.Piqué írta:M'Vilára nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vele.Szeretném,ha nagyobb klubban játszana,mert megfogott a játéka,mintha Essient látnám a pályán.Remélem nem a Real fogja elvinni,mert olvastam olyat is,hogy érdeklődnek iránta.
Mindenesetre rossz nem lehet ha ennyit beszélnek róla! Egy angol csapatba megnézném,DE még nem a nagyok között!
Ez a véleményem Neymarrol,Gansoról és Lucasról is!Először bizonyítsanak úgy mint anno Ronaldinho és utána mehetnek nagycsapatba!
Tönkre tehetik a karrierjük egy rossz igazolással,most vannak abban az időszakban mikor fejlődik egy játékos!Ezt ki kell használni.