Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha részemről örültél volna,akkor bocsánat,de csak szimplán nem értek vele egyet. hosszabb indoklást más hozzászólásomban találsz.lijacska írta:Ez a különbség.Nem tetszett amit a Real tett, de nem ítéltem el.Egyszerűen nekem ez jött le,mint a sakktáblán. Muszáj azt a lépést megtenni.Nekem azért sem meglepő.De örültem volna egy összeszedettebb gondolatsornak.
az rendben van,hogy a realtól "csúnya" volt a vádaskodás stb,de hogy üdvözölsz egy döntést,ami ugyan úgy vádaskodó,csak a túloldalról. és kinézem rosellből,hogy belemegy a harcba,de azt mind2 csapat megsínylené. arra azért kíváncsi vagyok,hogy mourinho távozásával mi fog változni.egyébként félreértés ne essék,nem mourinhot védem,csak ha valamit elítélek a hazai oldalon,azt a másikon is el fogom,szemben ezek szerint itt sokakkal.ozsimiki írta:Nem írtam,h jó lenne ha hosszú távon belemennénk, de ezt egy megelőlegzésnek is fel lehet fogniIlletve a figyelmeztetésnél (Joset ismerve, nem hülyeség) többet nem kell belelátni.
Laportát én jobban bírtam, Rosell nem a kedvencem, de voltak előzményei a felszólalásának. Igaz, egy határt meg kell már most húzni, viszont azért azt Te is tudod,hogy bár nem lesz annyival különb, mintha nem is reagálna, de csak nem ugyanaz a szint, mintha valaki válaszol egy támadásra, vagy megelőzni akarja, mintha valaki alapból csak támad,és bíráskodik...
ez a hivatalos közlemény. ebben nem látok olyat,hogy a barca kezdte.A Real Madrid sajnálja azokat az állításokat, melyeket az F. C. Barcelona elnöke a mai napon mondott, mindamellett megérti, hogy ezek a szavak a igazgatói tanács és a média egy bizonyos, a klubhoz közel álló szektora miatt hangoztak el, melyek agresszívebb fellépést követelnek irányunkba.
A beszédben elhangzott rágalom, mely a teljesítménynövelő szerekhez kapcsolódik és az állítólagos vádakhoz irányunkból, semmi köze nincs a Real Madridnak, és ezek a szavak érthetetlenek számunkra, hiszen a klub azonnal és kategorikusan cáfolta azokat a híreket, melyek a médiában jelentek meg ezzel kapcsolatban.
Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy az előzőleg említett nyomás hatására az F. C. Barcelona beadott egy elképesztő hivatalos panaszt a Real Madrid C. F. edzője ellen az UEFA-nál, melyre eleddig még soha nem volt példa a két klub történelmében.
Minden eddigi esemény, és az F. C. Barcelona elnökének szavai ellenére a Real Madrid C. F. ezentúl is azon fog dolgozni, hogy az F. C. Barcelonával a lehető legjobb kapcsolatot tartsák fenn, csakúgy, mint az összes többi csapattal Spanyolországban.
Végül, a Real Madrid C. F. ismételten megerősíti eltökéltségét a sportszerűség és a futballban rejlő értékek mellett, különösképp "fair play" és a rasszizmus elleni harc mellett. A klub úgy hiszi, hogy ezek az értékek példaként állnak a gyermekek számára szerte a világon
igen,feleslegesen. mi alapján várja el,hogy csöndben legyen a másik fél,ha ő is minden nyilatkozatában provokál és indulatokat szít?ozsimiki írta:
Mi az,h minek idekeverni a Reált? ilyen hülye kérdést...
ha én azt írom,h a babtól hasmenésem lett, mástól sosem, akkor a babot is feleslegesen keverném bele a beszélgetésbe?
nem volt az. nem kell a pályán kívül felvenni a kesztyűt. mourinho nem tudja befeketíteni a barcelonát,ha igazságtalanok a vádjai. rosell pedig ha komolyan gondolná amit mond,akkor nem a sajtóba kürtölné szét,hanem fordulna az illetékes hivatalhoz.A mostani ténykedés ugyanannyira szükségszerű lépés, mint anno amit a Real tett, hogy eltiltsák Alvesséket.
Muszáj meglépni.
Mi az,h minek idekeverni a Reált? ilyen hülye kérdést...daffy írta:miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
a real más téma. igen,lehordták a barcát,de arra az a válasz,hogy visszaköpök? a bácsi nem tudja,hogy mit irányít
Egy problémát látok, hogy Rosell tett néhány magánvéleményt amit nem kellett volna elmondjon(az 5-o eredmény). A mostani ténykedés ugyanannyira szükségszerű lépés, mint anno amit a Real tett, hogy eltiltsák Alvesséket.daffy írta:miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
a real más téma. igen,lehordták a barcát,de arra az a válasz,hogy visszaköpök? a bácsi nem tudja,hogy mit irányít
miért kell ide keverni a realt? rosellről van szó. tisztelettudóan nyilatkozgat állandóan? a nagy lóf...Barcaforever írta: Kinek az edzője meg stábja mondta el mindennek a Barcát, h az unicef, bírók stb....
Hóhahó!daffy írta:egy olyan ember ne akarja megmondani a tutit és tiszteletet követelni,aki maga sem ad.Barcaforever írta:...
a videóknak közük nincs rosellhez.
egy olyan ember ne akarja megmondani a tutit és tiszteletet követelni,aki maga sem ad.Barcaforever írta:...
1.média...1., a Cadena riportere, a Bíroságon azt vallotta hogy a Real Madridtól jött a hír/vád, vagyis azon belülről...
2., a másik Pep is ezt mondta Jm-el kapcsolatban.... Very Happy
1., a Cadena riportere, a Bíroságon azt vallotta hogy a Real Madridtól jött a hír/vád, vagyis azon belülről...daffy írta:ezt nem tudom,de gondolom ez lehet a véletlenszerű ellenőrzés. minden esetre meglepne,ha a madrid miatt lett volna az egész hercehurca.Mihu írta:Az edzésen váratlanul?Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
akkor sem kell,a tabellán kell elöl végezni,nem a sajtószobában.Tetszik Rosell hozzáállása de most inkább foglalkozzon fontosabb dolgokkal. Nem kell mindig a Reallal foglalkozni. Majd csak akkor legyen a Madridi csapatról szó, ha ellenük fog játszani a csapat.
ezt nem tudom,de gondolom ez lehet a véletlenszerű ellenőrzés. minden esetre meglepne,ha a madrid miatt lett volna az egész hercehurca.Mihu írta:Az edzésen váratlanul?Szerintem akkor a szerkesztők nem foglalkoztak volna külön kishírben azzal, hogy doppingellenőrzés volt a tréningen. Vannak olyan barcelonai forrásaik, hogy tudnának arról ha minden héten megjelennénk valamelyik gyakorláson.
akkor sem kell,a tabellán kell elöl végezni,nem a sajtószobában.Tetszik Rosell hozzáállása de most inkább foglalkozzon fontosabb dolgokkal. Nem kell mindig a Reallal foglalkozni. Majd csak akkor legyen a Madridi csapatról szó, ha ellenük fog játszani a csapat.
Az edzésen váratlanul?daffy írta:ez nem a real hibája,hanem a tiér,már elnézéstbarcabandi72 írta:Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna.
mert fordulónként kötelezőUgyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra
elsőre talán elég ennyi válasz is.
ha valakit fikázni kell, vagy valamibe bele lehet kötni, te vagy itt az első jelentkező. ezért felesleges volt regisztrálnodcunos írta:"Nyolcadszor:
Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"
ISTENEEEM!
Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....
GRAT az elnökötökhöz!
ez nem a real hibája,hanem a tiér,már elnézéstbarcabandi72 írta:Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna.
mert fordulónként kötelezőUgyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra
nektek meg a teljhatalmú edzőfejedelemhezcunos írta:"Nyolcadszor:
Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"
ISTENEEEM!
Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....
GRAT az elnökötökhöz!