Bob_Marley írta:Az hagyján, hogy Balázs kézzel ette a levest, odamentünk, mondtuk kontroláljuk a dolgokat, de elültetni nem lehetett, beszéltem vele én is, hogy most az egyszer csak kussoljon és üljön, ne beszéljen, ha ránéznek mosolyogjon….2ikat nem kértünk ki neki, de desszertből valahonnan lopott a kis „galád”, s elkezdte a csokis tortával dobálni a körülötte ülő szülőket, illetve 10 éves unokatestvéreket….Éget a pofánk
ozsimiki írta:
Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.
Mekkora lenne, ha valamilyen esküvős videón meglenne a cucc
Amúgy Bob, ez a rész valami kegyetlen...
Az én legnagyobb piálós történetem 3-4 éve volt, akkor voltam 17-18. Házibuli, elkezdtem piálni, Jégert meg talán viszkit, na utána csak 6 képkocka maradt meg kb. 21től másnap reggelig:
1. próbálok táncolni.
2. ülök egy székben és nézek ki a fejemből.
3. ülök valahol és hipp-hopp, jött Vuk. (Utána derült ki, hogy egy emeleti szobában voltam, de fogalmam sincs, hogy miért mentem be, hogy jutottam el odáig és hogy jutottam be.)
Történethez hozzátartozik, hogy 4-5 körül mindenki hazament, még a haverjaim is, mert azt hitték, hogy én már rég otthon vagyok. Közben nem, éppen "bújócskáztam", a házigazda is már lefekvéshez készülődött, de valamiért bejött a szobába, aztán ott talált engem. Fejét azért megnéztem volna
4. egyedül sétálok az út közepén (nem tudom, hogy jutottam le az emeltről).
5. kicsit elfáradtam és úgy döntöttem, hogy megállok és leülök egy ház elé.
6. reggel ébredek (hazafele út többi részére nem emlékszek, hogy jutottam be a házba, hogy jutottam fel az emeleten lévő szobámba, hogyan vetkőztem le).
Másik történet: egyik haver csinált házibulit Szilveszterkor, nép az emeleten, én meg 3 haverral (házigazda nem volt köztük) lent ültem. Polcon volt egy bontatlan Finlandia, úgy gondoltuk, hogy iszunk belőle 1-1-et, aztán kész, abból nem lehet baj. Ja, csak abból az egész üveg lett

Közben meg nyomattuk laptopról ezt a számot

:
http://www.youtube.com/watch?v=wyWgtCzcudI Mivel nem akartuk kifizetni a piát, nem volt mit tenni, teletöltöttük vízzel, gondoltuk úgysem veszik észre, mert már több hónapja ott volt, ha meg igen, akkor tagadunk. Január 2-án jött a haver faterjához valami fontos tag, és persze, hogy Finlandiát akart inni. Kicsit meglepődött a vendég, fater meg elég kellemetlen helyzetbe került. Persze rájött, hogy mi lehettünk azok az elvetemült állatok, tagadás nem jött össze, szóval ki kellett fizetni...Szerencsére haver faterja jó arc volt, csak röhögött az egészen