Barça vs. Real - El Clásico
Adebayornál végül nem tettétek le a kivásárlási árat?
Megy vissza a Citiybe?
Megy vissza a Citiybe?
benzemát mourinho hanyagolja indokolatlanul,kaka tényleg rossz. adebayor már nem a csapat tagja,neymar pedig nem csatár....Subinho írta:neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
a szélen dm helyett fogja játszatni szerintem
- Subinho
- Director del Fútbol
neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
hát kíváncsi leszek a srácra,bár sok reményt nem fűzök hozzá, valami brutálisan nagy tehetségnek kell lennie ahhoz hogy így fizikailag és taktikailag felépítetlenül beváljon rögtön az egyik legnagyobb és legtürelmetlenebb klubnál. 
talán jót tenne neki egy átmeneti bajnokság,anno ronaldo,vagy ronaldinho is a holland,illetve a francia bajnokságban kezdte az európai karrierjét, nem értem 19 évesen hova kell kapkodni és miért kell ilyen eszméletlen pénzt kérni érte.
ez a nagy felhajtás nem tesz jót neki,mindenki kb. úgy fogja nézni hogy 'na,ez a csodagyerek?',szóval lesz rajta teher rendesen.

talán jót tenne neki egy átmeneti bajnokság,anno ronaldo,vagy ronaldinho is a holland,illetve a francia bajnokságban kezdte az európai karrierjét, nem értem 19 évesen hova kell kapkodni és miért kell ilyen eszméletlen pénzt kérni érte.
ez a nagy felhajtás nem tesz jót neki,mindenki kb. úgy fogja nézni hogy 'na,ez a csodagyerek?',szóval lesz rajta teher rendesen.
ronaldo óta senki nem volt annyira beharangozva,mint neymar. néztem pár brazil meccset és a közönség minden labdaérintésénél éljenzik. ettől nő az arca. én sem értem,hogy miért ajnározza így a nép otthon,de tehetsége az van. okosan kell bánni vele és megéri az árát.Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva. 

Hát én eddig sem bírtam a gyereket, és szóvá is tettem. Ettől függetlenül lehet, h nagyot fognak vele, de az arca már most hatalmas a gyereknek.albicelesteX írta:Ja...ez így szokott lenni.Tehetséges nem több egyenlőre,azért még semmit nem bizonyított szerintem.Majd elválik.Engem nem igazán érdekel,hogy madridi lesz.Tocy írta:Én sem örülnék, ha Madridba menne a brazil kölök na de...itt 2 hónapja még sokan amellett voltak, hogy jöjjön ide, ő kell. Most meg már, hogy a Real viszi valszeg, így már undorító...

Az se semmibarca 1986 írta:nem vagyok focista, főiskolát és egyetemet végeztem, mégis sikerült egy cimborám helyett a volt csajomnak elküldeni egy emilt. az emil témája: mik voltak a bajaim a volt csajommal. amit utána kaptam a csajtól telefonon...gergo9 írta:Azért az észbeli képességekkel ott sincsenek gondok

a döntő és a copa között lesz valószínűleg hivatalos. érkezni fogsamy85 írta:Neymar is , és Ribeiro is cáfolta hogy a Madriddal megegyeztek volna.... sőt.. a klub elnöke azt is mondta hogy beszélt a szponzorokkal, és olyan opciót tesznek a Brazil ifjú elé, ami elég pazar... na most mi az igazság?

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
nem vagyok focista, főiskolát és egyetemet végeztem, mégis sikerült egy cimborám helyett a volt csajomnak elküldeni egy emilt. az emil témája: mik voltak a bajaim a volt csajommal. amit utána kaptam a csajtól telefonon...gergo9 írta:Azért az észbeli képességekkel ott sincsenek gondok

desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- samy85
- Capitá del Barça
Neymar is , és Ribeiro is cáfolta hogy a Madriddal megegyeztek volna.... sőt.. a klub elnöke azt is mondta hogy beszélt a szponzorokkal, és olyan opciót tesznek a Brazil ifjú elé, ami elég pazar... na most mi az igazság?

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Llegenda del Barça
én elhiszem,hogy ennyire ostoba lehet. pech,de ha igaz,akkor megérdemlilluisllach89 írta:Szerintem meg direkt volt, ennyire ostoba nem lehet valaki, bár nem az eszéről híres a gyerek. Mondjuk ez elgondolkodtat legalább a barátságos meccsek "fontosságáról".
-
- Director del Fútbol
Szerintem meg direkt volt, ennyire ostoba nem lehet valaki, bár nem az eszéről híres a gyerek. Mondjuk ez elgondolkodtat legalább a barátságos meccsek "fontosságáról".

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
kizártnak tartom,hogy neymar nyáron csatlakozzon,így 1 évig nem is kell foglalkozni az üggyel. jön 1 vagy 2 szélső védő,egy belső kp és talán 1 támadó.Rivaldo11 írta: Nem Neymarokban kellene gondolkodni akkor.A kulcs az nem ott található. A többieket így is veritek, de ellenünk nem Neymar féle játékos a nyerő...
40 milla meg nevetséges. Szerintem nincs az annyi, nem lehet perez ennyire idióta.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem Neymarokban kellene gondolkodni akkor.daffy írta:rájöttek,elvileg keresik a megfelelő embert.Rivaldo11 írta:Menjen csak. Ettől aztán nem lesz többet a madridnál a zsuga ha ellenünk játszanak.
Még mindig nem jöttek rá h. hova, és kiket kéne megvenni, h. labdát is birtokoljanak.
Az meg, h. a többi csapat ellen mit játszanak, hidegen hagy.

40 milla meg nevetséges. Szerintem nincs az annyi, nem lehet perez ennyire idióta.
Rivaldo-A Legnagyobb.
rájöttek,elvileg keresik a megfelelő embert.Rivaldo11 írta:Menjen csak. Ettől aztán nem lesz többet a madridnál a zsuga ha ellenünk játszanak.
Még mindig nem jöttek rá h. hova, és kiket kéne megvenni, h. labdát is birtokoljanak.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Menjen csak. Ettől aztán nem lesz többet a madridnál a zsuga ha ellenünk játszanak. 

Rivaldo-A Legnagyobb.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nagyot foghatnak vele a madridiak szerintem. Igaz még fiatal, és az arc már rendben van.
Mondjuk ez a 40 milla picit sokan tűnik.
Mindenesetre a Copa American bizonyíthat, hogy megéri az árát.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- albicelesteX
- A Vadász
Ja...ez így szokott lenni.Tehetséges nem több egyenlőre,azért még semmit nem bizonyított szerintem.Majd elválik.Engem nem igazán érdekel,hogy madridi lesz.Tocy írta:Én sem örülnék, ha Madridba menne a brazil kölök na de...itt 2 hónapja még sokan amellett voltak, hogy jöjjön ide, ő kell. Most meg már, hogy a Real viszi valszeg, így már undorító...

le kell zsírozni az üzletet. pár napja volt olyanról is szó,hogy még 1 évet marad a santosba és az összeg kifizetését is csak 1 év múlva kezdené a real. ez esetben jöhet még valaki az idén és jövőre megy higany. MÉG korai neymar,de idővel jó lesz.d írta:Meglátjuk mi sül ki ebből, hivatalos lesz-e vagy sem.
Gyanús, hogy nem Mourinho kérte őt a csapathoz, nem az ő stílusa a srác. Ha viszont összevetjük azzal, hogy állítólag még maradna a Santosban egy évet és Josénak sem az az ismérve, hogy sokáig megülne a seggén, lehet nem is kell ezeknek majd együtt dolgoznia.
Minden esetre nagy tehetség, de így is nagy kockázat ennyiért a srác. De nagyon be is válhat.
Én sem örülnék, ha Madridba menne a brazil kölök na de...itt 2 hónapja még sokan amellett voltak, hogy jöjjön ide, ő kell. Most meg már, hogy a Real viszi valszeg, így már undorító...