Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az se semmibarca 1986 írta:nem vagyok focista, főiskolát és egyetemet végeztem, mégis sikerült egy cimborám helyett a volt csajomnak elküldeni egy emilt. az emil témája: mik voltak a bajaim a volt csajommal. amit utána kaptam a csajtól telefonon...gergo9 írta:Azért az észbeli képességekkel ott sincsenek gondok
a döntő és a copa között lesz valószínűleg hivatalos. érkezni fogsamy85 írta:Neymar is , és Ribeiro is cáfolta hogy a Madriddal megegyeztek volna.... sőt.. a klub elnöke azt is mondta hogy beszélt a szponzorokkal, és olyan opciót tesznek a Brazil ifjú elé, ami elég pazar... na most mi az igazság?
nem vagyok focista, főiskolát és egyetemet végeztem, mégis sikerült egy cimborám helyett a volt csajomnak elküldeni egy emilt. az emil témája: mik voltak a bajaim a volt csajommal. amit utána kaptam a csajtól telefonon...gergo9 írta:Azért az észbeli képességekkel ott sincsenek gondok

én elhiszem,hogy ennyire ostoba lehet. pech,de ha igaz,akkor megérdemlilluisllach89 írta:Szerintem meg direkt volt, ennyire ostoba nem lehet valaki, bár nem az eszéről híres a gyerek. Mondjuk ez elgondolkodtat legalább a barátságos meccsek "fontosságáról".

kizártnak tartom,hogy neymar nyáron csatlakozzon,így 1 évig nem is kell foglalkozni az üggyel. jön 1 vagy 2 szélső védő,egy belső kp és talán 1 támadó.Rivaldo11 írta: Nem Neymarokban kellene gondolkodni akkor.A kulcs az nem ott található. A többieket így is veritek, de ellenünk nem Neymar féle játékos a nyerő...
40 milla meg nevetséges. Szerintem nincs az annyi, nem lehet perez ennyire idióta.
Nem Neymarokban kellene gondolkodni akkor.daffy írta:rájöttek,elvileg keresik a megfelelő embert.Rivaldo11 írta:Menjen csak. Ettől aztán nem lesz többet a madridnál a zsuga ha ellenünk játszanak.
Még mindig nem jöttek rá h. hova, és kiket kéne megvenni, h. labdát is birtokoljanak.
Az meg, h. a többi csapat ellen mit játszanak, hidegen hagy.
rájöttek,elvileg keresik a megfelelő embert.Rivaldo11 írta:Menjen csak. Ettől aztán nem lesz többet a madridnál a zsuga ha ellenünk játszanak.
Még mindig nem jöttek rá h. hova, és kiket kéne megvenni, h. labdát is birtokoljanak.
Az meg, h. a többi csapat ellen mit játszanak, hidegen hagy.
Ja...ez így szokott lenni.Tehetséges nem több egyenlőre,azért még semmit nem bizonyított szerintem.Majd elválik.Engem nem igazán érdekel,hogy madridi lesz.Tocy írta:Én sem örülnék, ha Madridba menne a brazil kölök na de...itt 2 hónapja még sokan amellett voltak, hogy jöjjön ide, ő kell. Most meg már, hogy a Real viszi valszeg, így már undorító...

le kell zsírozni az üzletet. pár napja volt olyanról is szó,hogy még 1 évet marad a santosba és az összeg kifizetését is csak 1 év múlva kezdené a real. ez esetben jöhet még valaki az idén és jövőre megy higany. MÉG korai neymar,de idővel jó lesz.d írta:Meglátjuk mi sül ki ebből, hivatalos lesz-e vagy sem.
Gyanús, hogy nem Mourinho kérte őt a csapathoz, nem az ő stílusa a srác. Ha viszont összevetjük azzal, hogy állítólag még maradna a Santosban egy évet és Josénak sem az az ismérve, hogy sokáig megülne a seggén, lehet nem is kell ezeknek majd együtt dolgoznia.
Minden esetre nagy tehetség, de így is nagy kockázat ennyiért a srác. De nagyon be is válhat.
Undorító a kisgyerek és nem csak a pályán mutatott flegmasága miatt, a nyilatkozataiból is az jött le, hogy már most a világ legjobbjának érzi magát, közben egyelőre csak a bohóc dél-amerikai védőket bolondítja. Nagy körülötte a hype, szerintem Ganso sokkal jobb játékos lesz nála!kakasugynok007 írta:Neymar és CR nem fognak megférni egy csapatban(két dudás.....)Szerintem még Ronaldonál is ellenszenvesebben viselkedik a pályán!

abban biztos vagyok,hogy nem lesz robinho. viszont én nem a santosba hagynám,hanem 1 évre dobnám egy európa ligás csapathoz vagy egy porto szintű bl indulóhoz.visca el barca írta: ropinho sorsára fog jutni... nem tudom marad e még a santosban egy évet ahogyirtak, e gyanitom, hogy 2, max 3 év mulva mancity lesz belole...
Barca_10 írta:Nem tudom ki mit gondol, de szerintem ez a 40 milla sok érte.Oké Brazíliában bizonyított,tehetséges,fiatal játékos, de picit zsákbamacska is..daffy írta:egyre több forrás hozza le,hogy neymar a realé. kb 40 milla az ár,5 évre ír alá és 2 millát kereshet évente. egyelőre semmi hivatalos nincs róla.
nagyon kinéz még egy maicon vagy coentrao és egy belső kp.
Mindenesetre sok sikert neki nálatok.

Elvileg ma éjfélig van lehetőségük arra, hogy megszerezzék, szóval szerintem megy vissza Manchesterbe.Barca_10 írta:Arról nem is beszélve, h Adebayorral mivan?Megveszitek, vagy visszamegy a Cityhez?