És milyen igaz!Fecooo írta:egyébként a Wembley egy dologra kiváló: a korszakos csapatok ott szeretik megalázni az angolokat

És milyen igaz!Fecooo írta:egyébként a Wembley egy dologra kiváló: a korszakos csapatok ott szeretik megalázni az angolokat
Sebaj, Wembleybe legyen örökkön örökké, ha az a csapat nyeri mint az utóbbi kettőt ottFecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 80?nocache
tudjátok miért szánalmas ez...
van pofájuk azt mondani, h az évforduló miatt kapták meg a rendezés jogát... amikor az ez évi helyszínt választották ki, akkor nem tudták még, h 2013-ban milyen évforduló lesz?
egyszerű alamizsna, amiért nem adták az angoloknak a VB-t... csak tudnám miért kell ez az átlátszó mellébeszélés, legalább kicsit hihetőbb indokkal álltak volna elő...
Az nagyon "beteg" lenne.Lionel85 írta:Csak nekünk jó, hogy megint Londonban lesz a döntő. Nem semmi lenne harmadszor is megnyerni ott a kupát.Bár ez még nagyon messze van. Jövőre egyelőre Münchent kell bevenni, ez a cél. Utána jöhet London - és ki tudja, talán megint a Man. United.
Bár tényleg furcsa, hogy két éven belül kétszer rendez a Wembley, de szerintem tökmindegy a helyszín. Persze, a hagyományok miatt barcelonai részről nagy szerepe van neki, de ennyire én nem nevezném szánalmasnak. Csak nekünk jó, hogy megint Londonban lesz a döntő. Nem semmi lenne harmadszor is megnyerni ott a kupát.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 80?nocache
tudjátok miért szánalmas ez...
van pofájuk azt mondani, h az évforduló miatt kapták meg a rendezés jogát... amikor az ez évi helyszínt választották ki, akkor nem tudták még, h 2013-ban milyen évforduló lesz?
egyszerű alamizsna, amiért nem adták az angoloknak a VB-t... csak tudnám miért kell ez az átlátszó mellébeszélés, legalább kicsit hihetőbb indokkal álltak volna elő...
a kiírás...bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/u2 ... al-2081881
A spanyolok mindkét gólját a Deportivo La Coruna 23 éves csatára, Adrián szerezte. A csoport az utolsó forduló előtt még teljesen nyílt.
Ha 23 éves, h lehet ott az U21-es EB-n ?![]()
Szerintem lehet 1-2 túlkoros, mint pl. Olimpiákon.bence-barca írta:Ha 23 éves, h lehet ott az U21-es EB-n ?![]()
Hát ahogy néztem a legkorábbi meccsek helyi idő szerint 15:30-kor lesznek,az nálunk 20:30. A legkésőbbi pedig 21:45-kor,ami nálunk 02:45. A nyitó meccs pedig 00:15-kor fog kezdődni nálunk. Szóval elvileg lesz néhány meccs számunkra is nézhető időpontban, gondolom nem véleletlenül gondoltak az európai nézőkre is valamilyen szinten.Fernando írta:Köszi srácok. Hát gondolom hajnalban lesznek a meccsek, így sajna én kihagyom őket majd, mert júliustól főállásban dolgozom.
A csapatokról:
Én a szép focinak drukkolok, meg Messi és Masch miatt Argentínának, de akkor se fogok sírni, ha a brazilok nyerik vagy esetleg Paraguay vagy Chile.
Itt van róla minden:Fernando írta:Mikor kezdődik a Copa America? És mi fogja közvetíteni?
Argentína a favorit, de a VB miatt szimpatizálok Chilével és Uruguayjal is, és bár nem szeretem, de az új brazil csodagyerekekre is kíváncsi leszek.daffy írta:ugyan a braziloknak szorítok,de nagyon-nagyon szimpatizálok chilével ismessideco írta:Nemcsak nekem hiányzik Lucho![]()
Remélem a Copát megnyerik végre az argentinok, és Mascherano csk-ként a magasba emeli a serleget.
Amúgy van valaki aki nem az argentin-brazil párosnak szorít majd a kontinensviadalon?
Szép.d írta:Úgy tűnik csak fény derül arra, hogy miért is maradt ki Marcelo a brazil keretből...
In an interview with the SporTV channel Monday night, Menezes also hinted that Real Madrid defender Marcelo was left out because he recently asked to be released from the squad citing an injury he had not actually sustained. The coach said he found out that Marcelo told club officials that he was able to avoid the call-up to the national team.
forrás
Ejnye-ejnye, nem szép dolog sérülést színlelni...
Ezt honnan veszed?albicelesteX írta: Most elhagyja a Marseille-t és lehet a Malagába köt ki bár egy esetleges római kalandnak jobban örülnék
Mexikót nézem még meg a Copán, bár elvileg nem fognak nagy erőfeszítést venni, mivel a fiatalokkal állnak majd ki. A meglepetés azonban még mindig velük van, ahogy 2007-ben is.messideco írta:Amúgy van valaki aki nem az argentin-brazil párosnak szorít majd a kontinensviadalon?