nincs ilyen poszt a csapatban.Bányász írta:Szerintem meg jöjjön Nasri...

Lionel85 írta:Szerencsére nem a szurkolók saját véleménye szerint igazol a Barcelona, mert akkor már rég a béka feneke alatt lennénk... Bízd csak a vezetőségre, hogy kik jönnek, majd ők eldöntik, kell-e Rossi vagy sem. Persze, hogy sok olyan játékos jött már ide az elmúlt időszakban, akikért értelmetlen volt kiadni x összeget, de szerencsére Rosell elnöklése óta jobban meg van húzva a nadrágszíj és okosan igazolnak. Rossi szerintem egy jó zsugás, tehetséges játékos, de kérdés, mire megy egy topcsapatban. Ha nincs Sánchez, jó lesz az olasz, szerintem nem fürödnénk be vele.
Szerencsére nem a szurkolók saját véleménye szerint igazol a Barcelona, mert akkor már rég a béka feneke alatt lennénk... Bízd csak a vezetőségre, hogy kik jönnek, majd ők eldöntik, kell-e Rossi vagy sem. Persze, hogy sok olyan játékos jött már ide az elmúlt időszakban, akikért értelmetlen volt kiadni x összeget, de szerencsére Rosell elnöklése óta jobban meg van húzva a nadrágszíj és okosan igazolnak. Rossi szerintem egy jó zsugás, tehetséges játékos, de kérdés, mire megy egy topcsapatban. Ha nincs Sánchez, jó lesz az olasz, szerintem nem fürödnénk be vele.csababarca írta:Kezd elegem lenni ezekből a huzavonákból.
Ez jön,az jön, ez nem jön,az nem jön.
remélem nem ez lesz egész nyáron, július elejére le kéne zárni a dolgokat.
Aggaszt az is,hogy amíg a realnak Neymar az opció nálunk úgy tűnik Rossi maradt. Nem tudom,lehet egyedül vagyok vele,de nekem nem kéne az olasz. Akkor költsük el azt a 25M eurót másra,vagy tegyük el jövőre. Nem kell még egy Villa/Pedro klón.
Noh, látom nem mi vagyunk Fecooo-val csak akik inkább másra költenék a pénzt és nem Rossi-ra, a hasonló játékstílusa miatt.csababarca írta:Kezd elegem lenni ezekből a huzavonákból.
Ez jön,az jön, ez nem jön,az nem jön.
remélem nem ez lesz egész nyáron, július elejére le kéne zárni a dolgokat.
Aggaszt az is,hogy amíg a realnak Neymar az opció nálunk úgy tűnik Rossi maradt. Nem tudom,lehet egyedül vagyok vele,de nekem nem kéne az olasz. Akkor költsük el azt a 25M eurót másra,vagy tegyük el jövőre. Nem kell még egy Villa/Pedro klón.
Az ára annyi lesz amennyiért megveszik.Ronaldinho&Barca írta:Nah kezdődik a szappanopera 2011-es felvonása nekem csak két kis megjegyezni valóm lenne Fabregasról és amíg ide nem igazol, addig nem is szólok róla semmit.
Egyik: Mikor fog már kiállni és elcsiripelni, hogy jó volt itt, de Barcelona a hazám, szeretnék vissza térni, ha csk vagyok, ha nem, menni akarok!Hagyta már el kapitány a csapatát nem egyszer az életben, meg fogják érteni. Én ezt várom Fabregastól, ha már a Barca elég sok milkát ki kell csengessen ennyit tegyen, ha nyerni akar valamit a büdös életbe és a válogatott társaival akar focizni álmai csapatában.
másik: Most már fogalmam sincs az előzőt valamikor pedzegette-e, de már elég régóta húzódik ez a szappanopera, így gondolom volt előzménye Wengernél, ha látja elakar menni a srác, engedjék már el a büdös életbe, vicc ami folyik és rettentően unalmas, minden évben ugyan az és ugyan az. Amúgy az ára meg nem lehetne 40 körül, sérült is volt sokáig, arsenal már egy ideje semmit se nyert.. a képességét fizetjük így ki?
ennyi lenne, Békesség.
Majd visszaveszi a Milan, ha elmúlt 30...Silva a Milanból szeretne visszavonulni,
én is sajnálom, mert szerintem a legjobb választás lenne, de valószínűleg megy madridba, nekünk drága, védekezésből se veszi ki annyira a részét és talán sok lenne egy messineymar duó dominanciája a támadásokban.zsoltfree írta:Viszont én Neymarban látnék potenciált... eléggé kiszámíthatatlan, fiatal is.... vele előrébb lennénk szerintem!
Ugyanezen a véleményen vagyok én is... Kimondottan ugyanaz a stílusa a 3 játékosnak, de könyörgöm, semmi pluszt, extrát nem tud belecsempészni, ha ő, Villa vagy Pedro van a pályán (persze a formától eltekintve). Még reménykedem benne, hogy Sanchez-t nem hagyjuk annyiban és tegyük már oda magunkat. Én tudom, hogy megvan a csapat gerince bőven, de azért nem ártana valami jó cserealapot elhozni, aki később stabil kezdő is lehet. Ahogy olvastam már a MU is szeretné Sanchez-t. Érdekes lesz, de ezen a héten szerintem minden eldől.Fecooo írta:a kettő nem zárja ki egymástA Mundon hasonló cikk van, megkeresés, de ott annyival bővítik, hogy Silva a Milanból szeretne visszavonulni, mert remekül érzi magát (most még, aztán jön Ibra is lerúgja a veséjét ).
Zlatan lerúgja és a Milanból vonul vissza...
nah vicc nélkül:
jelenleg csak 1 játékos érkezésében vagyok egyre biztosabb: Rossiéban, akit alapból jobbnak gondoltam a rendszerünkbe. utána szöget ütött a fejembe, h valóban nem lennénk vele sokkal előrébb, mert ő kb egy Pedro-Villa hibrid, tehát csak 1-gyel több "munkásunk" lenne. ami persze nem rossz, csak nem igazán lenne meg az újdonság ereje...
Hasonló. Már a tköm tele van az egésszel. Amúgy meg amíg ilyen az anyagi helyzetünk, max 1 minőségi, és 1 kiegészítő embert tudunk venni. Tudomásul kell venni, hogy aki számunkra erősítést jelentene, annak magas az ára. Vagy kifizetjük, vagy lenyúlják az arabok. Ennyi.albicelesteX írta:Marhára unom!Szerintem kabaré,és nevetségessé teszi a Klubot/Klubokat vagy adják és hozzuk vagy ne adják és hagyjuk.
a kettő nem zárja ki egymástA Mundon hasonló cikk van, megkeresés, de ott annyival bővítik, hogy Silva a Milanból szeretne visszavonulni, mert remekül érzi magát (most még, aztán jön Ibra is lerúgja a veséjét ).
nem tudom.. szerintem erről így látatlanban mondani véleményt tiszteletlenség.... nem tudom hogy Eindhovenben mennyit keresett, de szerintem egy hamburgban is kapott volna havi 4 millió eurót, egy Liverpoolban is tuti.... de mondom a Psvnek a 14 több volt mint a8 meg az 5 misi... erről szolt ez nagyvonalakban... én ugy gondolom az az orosz liga nem sokkal gyengébb mint a holland, ha gyengébb egyáltalán... na de ennyi9t offban...Ronaldinho&Barca írta:Dzsudzsit szerintem ne keverjük ide. Egészen más tészta. Ő a pénzért ment az oroszokhoz, elvégre magyar és focista. Nem azt nézi, hogy tudna jobban fejlődni esetleg, vagy focizni talán, hanem ahol megtollasodhat. Nekem magyarázhatnak bármit, de ez az igazság, persze ezt sose fogja kimondani. Ez a magyar labdarúgás, mindig a nagy szavak, de a vége mindig a pénz. Eddig se bírtam, ez után se fogom.
Rossi pedig, ha az újságok nem csalnak, Barcelonában van és alá fog írni, 29,5 milka csokiért fog jönni.