FtcSikiHun írta:A Fradinál úgy néz ki alakul valami.
Igen, én is úgy gondolom, hogy az NB1 legjobb igazolásait eddig Ti hajtottátok végre, hát ha még sikerülne Oláht, vagy Lázokot megszerezni. Ha mindkettőt, akkor jövőre bajnokesélyes csapatotok lesz, ez nem kérdés.
Viszont az előbb olvastam, hogy Lisztes vissza a Fradiba Kulcsár helyett? Ez érdekes. Tény, jól lát a pályán, jól passzol, de hát több erényét nagyon nem tudnék felsorolni, és már 34 éves. Bár a Fradi szív... Vagy esetleg majd a szakmai stábba fog kelleni? Mindenesetre Kulcsárt én tehetségesebbnek gondoltam, minthogy Lisztesért odaadják. Ez olyan, mintha a Vidibe visszajönne Kuttor, vagy Dvéri.
FtcSikiHun írta:A Videotonról:
Nem teljesen értem, hogy Mezeyt miért küldték el, meg úgy olvastam az 1/3ad csapatot is. Végre sikerült bajnokságot nyerniük, erre...
Bár ahogyan olvasom, nem gyenge játékosokkal fognak erősíteni, remélem a BL-ben megállják a helyüket.
Szerettem volna én is, ha Mezey marad, hiszen nála senki nem ismerte jobban a csapatot, a játékosokat, de az eddigiek alapján Souza nagyon jó munkát végez, mindenki nagyon bizakodó. Egyébként épp ma hajnalban indult a csapat Olaszországba 10 napos edzőtáborba, elvileg több játékos is fog majd érkezni. Tegnap megjött az első spanyol fecske, a Villarreal B-ből Héctor Sánchez, szélső védő. Tavaly a Tenerifében játszott, 14 meccsen pályára is lépett a Primera Divisionban.
3 másik próbajátékos is elutazott a csapattal,
-Ransford Osei neve ismerős lehet, a ghánai U20-as aranyérmes csapat oszlopos tagja volt, ahol ugye nekünk egy bronz sikerült.
-Kermit Erasmus tavaly játszott a Twentében ha jól emlékszem, ő szélső, állítólag villámgyors, és jól cselez.
-Illetve Uros Nikolic, aki elvileg egy fiatal, gólerős csatár, de így kinézetről inkább egy hentes középső védő jut eszembe...
Ami a távozókat illeti:
- Sebők Zsoltival nem hosszabbítottunk, 7 év után távozik a Viditől, mondhatjuk, hogy igazi közönségkedvenc volt. Még azért lehet pár jó éve az NB1-ben, egy középcsapatban még simán befér kezdőként.
-Farkas Balázs is távozik, egyes hírek szerint Souza nem számít rá a közeljövőben. Mindenesetre nagy köszönet a csk-nak, egy csupaszív játékos, egy mintapélda.
-Bojan Djordjiccal,(ő a másik 'svéd') tegnap szerződést bontott a klub, ezt végképp nagyon sajnálom, szvsz egy nagyon képzett játékos ő, egy esélyt megérdemelt volna.
-Marko Andic Cipruson játszik majd, a Famagustában.
-Milanovic pedig tényleg csak epizódszereplő volt, sosem derült ki, hogy mit tud valójában.
És ugye továbbra is legnagyobb kérdőjel Alvesnél van, továbbra is vinné állítólag a Betis, a Wisla, szerbiából is többen, a Rostock, és szinte minden nap van egy török klub akivel szóbahozzák. De még az sem kizárt, hogy marad...