Inkább te mondd el nekem hogy miért lenne a Barca tette erkölcsösebb mint az hogy a Real igazságtalan avagy (igazságos) döntésben szeretné megtudni hogy mi az felsöbb ítélet?Bapszi írta:Ha már ilyen komolyan kialakult erkölcsi eszmerendszerrel rendelkezel akkor biztos vagyok benne,hogy képes vagy elmesélni nekem azt,hogy a barca Hol viselkedett a helyzethez nem megfelelően.Köszönöm előre is.Oda írhatod,hogy szerinted mi lett volna a helyes,mert szívesen elolvasnám.
Barça vs. Real
-
- Barça C
odaírhatod
-
- Eurobarca Staff
Nekem jár a Stár Spor tde már régóta csak Real sportnak hívom ha nyer a real akkor azár írnak róla ha nem akkor meg azér.Nem is tom h miért járatom még mindig?!Ó vások(és itéletek): mint már írtam üres laporta pénztárcája Eto'o gólját is azér nem láthatta m büfében árúsított h ezzel is pénzt spóroljon a Real elleni biztos sikerre.
Ha már ilyen komolyan kialakult erkölcsi eszmerendszerrel rendelkezel akkor biztos vagyok benne,hogy képes vagy elmesélni nekem azt,hogy a barca Hol viselkedett a helyzethez nem megfelelően.Köszönöm előre is.Oda írhatod,hogy szerinted mi lett volna a helyes,mert szívesen elolvasnám.
-
- Barça C
én sem értek egyet az Real óvásával de azért ne dobálozzunk sértő dolgokat egymásra főleg miután a Barca csöppet sem etikusan elkezdte a rinyálást a Beckham ügy miatt. Ez amúgy sem mi döntjük el mi helyes és mi nem.
-
- Director del Fútbol
Szánalmas a Real Madrid...
A Sztár Sportban még hétvégi Real-Valencia-ra is azt mondják,hogy vitatható körülmények között kapott ki a margit.Ez annyira undorító,egyértelműen nekik fújt a bíró!
Asszem ma fogalmazok egy szép kis emailt annak a szennylapnak!
Az ilyen csalások miatt utálom egyre jobban a margót!
Pereznél patkányabb ember nem is nagyon van a foci világában!
A Sztár Sportban még hétvégi Real-Valencia-ra is azt mondják,hogy vitatható körülmények között kapott ki a margit.Ez annyira undorító,egyértelműen nekik fújt a bíró!
Asszem ma fogalmazok egy szép kis emailt annak a szennylapnak!
Az ilyen csalások miatt utálom egyre jobban a margót!

Pereznél patkányabb ember nem is nagyon van a foci világában!
Lehet,hogy jobban képbe vagyok mint te!!Szerintem nem igazán tudnál nekem mostanság újat mondani!Ha már ilyen okos vagy akkor mondj nekem valami újat mert biztos vagyok benne,hogy nem foglalkozol annyit a La Ligaval mint én.Mond meg nekem,hogy melyik ez az eset mert nem emlékszem most hirtelen.Légyszíves TANÍTS.
Robinho_10 írta: Mellesleg az azt megelőző 3-4 fordulóban is rendre hibáztak az ellenfél javára a bírók.
2. fordulóban volt az eset
látom képbe vagy
robinho!1 konkrét pédát írj a meg nem adott 11-es szituhoz!KÖSZi!
Szerintem nektek már inkább az tűnik úgy,hogy ellenetek van a bíró ha nem részrehajló felétek!
A következö az lesz majd,hogy keres a madridi "független sajtó" ISMÉT 3 olyan esetet amikor a Barca kapott 11-est nem egyértelmű szituban!Volt már erre példa tavaly amikor nem ment a realnak!Aztán ha elveszítik a bajnokságot megóvják azt mondván Messi még csak 8 éve élt Barcelonában amikor megkapta útlevelét és ezért újra kell játszani az idényt.Ja!Mégsem,hiszen olyan nagyvonalú ember ez a perez gyerek,hogy inkább mártírként próbál hatni ISMÉT a szövetségre és a világ sajtójára!Megszoktuk.
Szerintem nektek már inkább az tűnik úgy,hogy ellenetek van a bíró ha nem részrehajló felétek!
A következö az lesz majd,hogy keres a madridi "független sajtó" ISMÉT 3 olyan esetet amikor a Barca kapott 11-est nem egyértelmű szituban!Volt már erre példa tavaly amikor nem ment a realnak!Aztán ha elveszítik a bajnokságot megóvják azt mondván Messi még csak 8 éve élt Barcelonában amikor megkapta útlevelét és ezért újra kell játszani az idényt.Ja!Mégsem,hiszen olyan nagyvonalú ember ez a perez gyerek,hogy inkább mártírként próbál hatni ISMÉT a szövetségre és a világ sajtójára!Megszoktuk.
-
- Llegenda del Barça
nem kell idegeskedni. évekig azt néztük, h ezeknek mindent lehet, most kicsit visszajött ez a fíling.
robinho 10, a főnökeiteknek mindig is volt pofájuk felemelni a hangukat, pláne, ha másként nem ment a bugi, csak rosszul esik ezt végignézni. most te bocsáss meg azért, h itt nem ünneplik a bekem visszaengedését.
reméljük, h nem ezeken, v ezekhez hasonló szitukon fognak múlni a dolgok majd a bajnokság végén.
robinho 10, a főnökeiteknek mindig is volt pofájuk felemelni a hangukat, pláne, ha másként nem ment a bugi, csak rosszul esik ezt végignézni. most te bocsáss meg azért, h itt nem ünneplik a bekem visszaengedését.
reméljük, h nem ezeken, v ezekhez hasonló szitukon fognak múlni a dolgok majd a bajnokság végén.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Bocsásd meg nekünk,hogy volt pofánk felemelni a hangukat egy olyan gólért,amit a bíró hülyeségének köszönhettünk.Azon a meccsen ment el 1 pontunk,ami a végén még nagyon sokat érhet.Morminho írta:persze Messi sárgágját nem trörölték el![]()
na menjenek ám a .....igen, ti vagytok nevetségesek, mert nem mi tehetünk róla, h a bírok tiziket adtak meg nekünk. de ti folyamat fellebeztek mindenért, mert azt hiszitek, h ti vagytok európa királyai és nektek mindent szabad. hát bekaphatja az összes. Nekem az teccet a legjobban amikor a perec azt mondta, h: Igazunk van de becsületsek vagyunk (vagy vmi lyesmi). nah akkor fordultam le a székről a nevetéstől....és akkor még mi vagyunk a nevetségesek
Mellesleg az azt megelőző 3-4 fordulóban is rendre hibáztak az ellenfél javára a bírók.Meg nem adott tizenegyes,meg nem adott szabályos gól...számold össze,hogy ezek hány pontot vettek el tőlünk.
Florentino Perez,hogy van pofád ezek után kinyitni a szádat,hangot adva a nemtetszésednek?Hogy ezek a madridiak milyen pofátlanok is tudnak lenni

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
A Reál óvott hogy játszhasson beckham
A Barcelona óv mert Beckham játszhat a Depor ellen.
A Depor Óvott hogy Messi játszik a bajnokságban.
Óvnék...
A Barcelona óv mert Beckham játszhat a Depor ellen.
A Depor Óvott hogy Messi játszik a bajnokságban.
Óvnék...

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Ezzel a valamelyest enyhülni látszó viszályt a 2 klub között ismét csak sikerült feléleszteni.
Nem kellene megint a rangadó előtt egy hónappal csinálni ezeket a dolgokat,de most nem tudom kit kell ezért okolni, de "kissé" fura.
Az Én madridos haverom is csak mosolyogni tudott ezen...hmm
Nem kellene megint a rangadó előtt egy hónappal csinálni ezeket a dolgokat,de most nem tudom kit kell ezért okolni, de "kissé" fura.
Az Én madridos haverom is csak mosolyogni tudott ezen...hmm
Messi sárgájára még a Real-drukker öcsém is azt mondta hogy "vannak még szánalmas dolgok...".
Hát most az egyszer tökéletesen egyetértek vele...
Nevetséges
Hát most az egyszer tökéletesen egyetértek vele...

Nevetséges

persze Messi sárgágját nem trörölték el
na menjenek ám a .....

na menjenek ám a .....
igen, ti vagytok nevetségesek, mert nem mi tehetünk róla, h a bírok tiziket adtak meg nekünk. de ti folyamat fellebeztek mindenért, mert azt hiszitek, h ti vagytok európa királyai és nektek mindent szabad. hát bekaphatja az összes. Nekem az teccet a legjobban amikor a perec azt mondta, h: Igazunk van de becsületsek vagyunk (vagy vmi lyesmi). nah akkor fordultam le a székről a nevetéstől....és akkor még mi vagyunk a nevetségesek
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."