Nekem azért kicsit fura ez az egész. 4 millió egy fiatal játékosért a B-csapatba? Lehet amúgy, hogy tehetséges a srác, de amennyire tudom jobb oldali középpályás, nem tipikus szélső, tehát elvben a szisztémába is kevéssé illik, ráadásul drága. Meg ott van az Andradas hír is, ha igaz ő is 4-be kerülne (bár hogy ő is minek, amikor Oier és Mino is ott van...). Az a már 8 millió az egyébként szigorú büdzsénkből. Meg elvben ott van José Angel is, aki 3-5 között lett volna, ott mégis fukarkodtunk, pedig ő az első csapatba ment volna.kilibarca írta:Én azt olvastam a B csapatba szeretnénk. Mert elég sok távozó várható és ő már egy tapasztaltabb játékos.albicelesteX írta:Erről a Kikó Femenía-ról tudna valaki mondani olyat ami miatt le akarjuk igazolni?Ilyen mint ez a srác van az akadémián 12 egy tucat...vagy még sem?
Egyébként sem gondolom, hogy drága pénzen kellene feltölteni az Atletic keretét, a közelmúlt jól példázza, hogy éles szemű vezetőkkel olcsón is lehet minőségi igazolásokat végrehajtani (lásd Nolito vagy Soriano). Őket is 22-23 évesen hoztuk, ráadásul jó példával járnak, hogy érdemes a Barca B-t akár ugródeszkaként is használni. Nem kellene nekem a B-csapatba ilyen áron se Kiko, se Andrada.