Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.27. 11:49:33

messideco írta:Hát szinte egy óra alatt kisorsoltam a csoportokat :lol:
Szóval a magyarok nálam Németországgal, Szlovéniával,Bulgáriával, Lettországgal és Izlanddal lennének egy csoportban :lol: Nem lehetetlen, de nagyon nehéz...
Hát ezt most nem igazán értem. Ha brutál csoportot akarsz nekünk, akkor ennél jóval erősebbet is lehetne, de ha gyengébbet, akkor is :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
messideco
Presidente del Barça

2011.07.27. 11:44:13

Hát szinte egy óra alatt kisorsoltam a csoportokat :lol:
Szóval a magyarok nálam Németországgal, Szlovéniával,Bulgáriával, Lettországgal és Izlanddal lennének egy csoportban :lol: Nem lehetetlen, de nagyon nehéz...
S sikerült egy ilyen halál-balkáncsoport: Horvátország,Törökország,Svájc,Románia, Ciprus...
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.27. 11:08:56

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... on-2087890

Ezt a kalapot akartuk elérni, ugye? :D Jó hír, de még így is brutálisan nehéz kijutni. Első kalapból Norvégia, Görögország jöhetne, a másodikból Montenegró, Szlovénia. Ilyennel lehet, hogy lenne reális esélyünk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.27. 20:32:13

messideco írta:Seph11 hozzászólása a képességeimet meghaladják, nem értem.

Más:
http://kozepkezdes.blog.nepsport.hu/arc ... _Csatrbsg/

Nagyon érdekes bejegyzést találtam a magyar válogatottról, és annak -nem túl termékeny- csatárbrigádjáról. Van mit elemezni...
Egervári már a honosítást sem zárja ki, csakhogy csatárt találjon a válogatottba:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... s-2083440/
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.06.27. 19:46:41

Seph11 hozzászólása a képességeimet meghaladják, nem értem.

Más:
http://kozepkezdes.blog.nepsport.hu/arc ... _Csatrbsg/

Nagyon érdekes bejegyzést találtam a magyar válogatottról, és annak -nem túl termékeny- csatárbrigádjáról. Van mit elemezni...
Kép
Seph11
Barça C
Kapcsolat:

2011.06.15. 16:30:50

Casillas - Maicon - Vidic - Ramos - R. Carlos - Iniesta - Xavi - Fabregas - Messi - Rooney - Ronaldo

Real Madrid: 3db
FC Barcelona: 3db
Manchester United: 2db
Internazionale Milano: 1db
Anzsi Mahacskala: 1db
Arsenal: 1db

Szögletek: Xavi
Szabadrúgás: Ronaldo+Carlos
Tizenegyes: Messi
Csapatkapitány: Ronaldo

Cserepad:
Neuer
Piqué
Alonso
Villa
A.Cole
Özil
Ibrahimovic
"Még legalább tíz évre aláírnék, és boldogan vonulnék innen vissza"

By; Cristiano Ronaldo!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.06.12. 20:49:40

Ha már a Görögök vannak a Franciák helyett az első kalapban, ami elég furcsa, imádkozzunk hogy őket kapjuk. Mert az 1. kalapból más ellen nem nagyon van esélyünk. A Spanyolok ellen kimennék! :)
A 2. kalapból szinte mindenkit kikerülnék. A Szlovén válogatottat tudnám mondani aki ellen van esélyünk de ott is a legjobb formánkat kell hozni, mert bizony jelenleg mind a stlovák minda szlovén válogatott előrébb tart mint mi sajnos. :roll: Egy Szlovák-Magyar meccs érdekes lenne...
4.kalapból jó lenne valaki a Grúz,Albán,Litván hármasból.
5. és 6. kalapból nemí rok senkit mert az az elvárás hogy onnan azért mindenki ellen favoritok vagyunk.

Egyébként ennek nincs realitása. Pl: Elrőébb tartunk mint a Skót, Román, Lengyel, vagy osztrák válogatott?!. Végülis teljesen mindegy örüljünk hog megcsíptük a 3. kalapot és bízzunk egy szerencsés csoportban.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.06.12. 20:10:50

Legjobb lenne:

görög-szlovén-mi-albán-azer-san marino/andorra

legbrutálisabb:

spanyol-francia-mi-román-finn-wales
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.12. 20:05:08

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... 90?nocache

ennek azért lehet örülni...

el tudnék viselni egy Norvégia, Szlovákia, Mi, Albánia, Feröer, Andorra csoportot :D
Azért a norvégok helyett inkább a görög vénembereket... (Vagy, már elkezdtek fiatalítani?) Tök mindegy, így is inkább őket. :D Albánia helyett meg Észak Írországot, vagy Litvániát. Így a 2. kalapos csapattal küzdenénk az 1. helyért. 8) :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
messideco
Presidente del Barça

2011.06.12. 20:02:37

Én meg egy holland-francia-cseh-román-macedón-walesi csoportot néznék meg :?
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.12. 19:57:40

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... 90?nocache

ennek azért lehet örülni...

el tudnék viselni egy Norvégia, Szlovákia, Mi, Albánia, Feröer, Andorra csoportot :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 12:24:45

OFF: Azért így általánosságban semmi nem igaz és nem is lehet. Vagy akkor lehet itt más népet is szidni? Azt hiszem, hamar kitiltanának. Az ország jelenlegi helyzetéről és akár a népről is lehet mindenkinek véleménye, de állapítsuk meg, hogy ezek érzetek csak és teljes egészében biztosan nem igaz általánosítások. Persze, ha más népet szidunk, akkor az rasszizmus egyből, vagy még rosszabb.... ( én nem szoktam, csak jelzem a kettős mércét!)
Vito! A pesszimizmus mára kicsit igazzá vált ( ez sem általánosságban), de a percemberség és a hitetlenség semmiképp. E kettő a mai nyugat-európai és amerikai "kultúra" hozadéka és nem nálunk a leginkább elterjedt ( máshol sem általánosítva, csak arányok tekintetében) Egyébként a történelem sok mindenre választ ad...
Off vége: Dzsudzsák elmehet a jó francba, maximum akkor látok a karrierjében még reményt, ha nagyon alkot az orosz csapatnál és leigazolja egy tényleg nagy orosz csapat. Akkor sem a legjobb bajnokságban lesz, de legalább egy Európában is jegyzett csapatban és lesz esélye esetleg felnőni, 2-3 év múlva egy jobb országban igazolni. És ez nem az oroszokkal kapcsolatos előítélet, csak a futballjukról beszélek!
Vito
Llegenda del Barça

2011.06.08. 11:58:11

Kalap1988 írta: Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
azért off-ként és széljegyzetben annyit, hogy a magyarnál nem sok pesszimistább, hitetlenebb percember létezik a földön.
daffy
Madridista

2011.06.08. 11:57:07

Kalap1988 írta: Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
nem sértődöm meg és remélem te sem teszed,így elnézésedet kérem. a magyarság tekintetben nem értettünk egyet és nem is fogunk,de nem is kell. bocsánat!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.08. 11:53:46

daffy írta:
há micsináááááász?! :roll:
ennyit a karrierről,pedig egy európa ligára esélyes csapatba bőven jó lenne,sőt. gratulálok neki,hogy a pénzt választotta a foci helyett,de annyira nem lep meg,magyar.
Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
daffy
Madridista

2011.06.08. 10:44:21

há micsináááááász?! :roll:
ennyit a karrierről,pedig egy európa ligára esélyes csapatba bőven jó lenne,sőt. gratulálok neki,hogy a pénzt választotta a foci helyett,de annyira nem lep meg,magyar.
d
Entrenador del Barça

2011.06.08. 10:22:17

Egyáltalán Juhásznak miért kellett játszania tegnap, ha tudtuk, hogy eltiltást gyűjthet be a lényegesen fontosabb svédek elleni meccsre?
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.06.08. 00:27:23

Messa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?

Szerk.: Bingó, Kádár Tomi! Mondjuk őt messze nem tartom Newcastle szintű játékosnak, meglátjuk Sanyibá bedobja-e.
Egyszer Hajdú B. mondta Gyepesről, h jó-jó, csak mindig rá kell állítani egy védőt, h ne lőjön öngólt! :lol: nem igaz a pali... :twisted:

MÁS:

Tudom sérülések meg mittom én, de valaha fogok 3 egyforma kezdőt látni a válogatottban, egymás követő 3 meccsen!? :oops:

Visszatérve még, az előző meccsre, elég nagy baj az a magyar labdarúgásnak, h Kecskeméti TE játékosát Tököli Attilát kell kezdetni, sztem egy nem rossz állományból.....a baj sztem vhol itt kezdődik sajnos :shock:
Kép
Adam Philip
Barça B

2011.06.07. 23:49:10

looka írta:
Messa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?
Kádár Tamás :wink:

Lötyögtek egyet a srácok, a 3 pont megvan, ennyi elég. Svédek nagyon megszórták a finneket, nem tudom, mit alkotunk majd ellenük...
A keretből kiindulva valószínűleg a Lipták-Pintér páros játszhat majd a svédek ellen.

Juhász miatt most annyira nem szomorkodnék, az utóbbi pár válogatott meccsen (ezt a kettőt leszámítva, nem mértékadó) az én szememben Lipták jobban teljesített, jobb formában van.

Juhászt láttam vhol nyilatkozni, nagyon fásultnak tűnt, kezd teljesen beleszürkülni a belga bajnokságba.

Kár persze, hiszen ő a legjobb magyar védő így is, viszont sokkal nagyobb pozitívum hogy Vanczák nem játszik.

Vele mindig emberhátrányban vagyunk komoly csapatok ellen....már lassan 5 éve....
looka
Capitá del Barça

2011.06.07. 23:14:33

Kádár Tamás :wink:

Lötyögtek egyet a srácok, a 3 pont megvan, ennyi elég. Svédek nagyon megszórták a finneket, nem tudom, mit alkotunk majd ellenük...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.07. 23:10:45

Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?

Szerk.: Bingó, Kádár Tomi! Mondjuk őt messze nem tartom Newcastle szintű játékosnak, meglátjuk Sanyibá bedobja-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2011.06.07. 23:16:00-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kardi
Capitá del Barça

2011.06.07. 22:18:31

Fecooo írta:egyik szemem sír, a másik röhög :D :lol:

Juhász és vilike is kisárgult, nem játszhatnak a svédek ellen
legalább lesz mire fogni a vereséget! :lol:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
PCsabi
aka Game90

2011.06.07. 22:17:28

Fecooo írta:egyik szemem sír, a másik röhög :D :lol:

Gondolom Vanczák miatt sírsz... :lol:

Egy lájtos meccsen csak sikerült hármat lőni San Marinonak. Szabics megint betalált.

Juhászért nagy kár.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.07. 21:57:35

egyik szemem sír, a másik röhög :D :lol:

Válasz küldése