Segítség kéne
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Digisek! Nálatok van SportKlub? Itt már lassan egy hete nincs, csak egy szivárvány színű kép, meg egy ritka idegesítő pittyegő hang.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tesóm valahogy megoldotta, ő se tudja hogyan, de sikerült bekapcsolnia, aztán onnantól már tudtam én is hogy mit és hogy... Azért köszi szépen.Bob_Marley írta: Most olvasom csak, ha sikerült megoldanod, akkor tárgytalan, de csökkentett módban indítsd újra, olyankor internet sincs, így letölteni sem tudja!
mi a video formátuma?barca 1986 írta:letöltöttem az 5:0 első félidejét, 1,8 G.
WMP nem igazán tudja kezelni a nagyobb méretű fájlokat, ennek éppen a sebességét nem tudja követni, vagy lassul, kb. 1/3-ra vagy felgyorsul 2*, a hang is ilyen. + van olyan fájl, aminek a hangját bírja, de a kép kockázódik.
Mit csináljak? Nem ezeréves a gépem, tavaly dec-ben vettem, 200 ér laptop.
Loser user vagyok, szóval, segítséget kérek. Köszi!
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most olvasom csak, ha sikerült megoldanod, akkor tárgytalan, de csökkentett módban indítsd újra, olyankor internet sincs, így letölteni sem tudja!palesz77 írta:
Én is ezt akartam... Csak ha leállítom, és újraindítom, nem tudom behozni a rendszer visszaállítása "menüt", mert rögtön feljön ez a frissítés... És nem tudok vele mit csinálni. Még újrarakni se tudom, mert a dvd-t se érzékeli... Meg vagyok lőve.

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
letöltöttem az 5:0 első félidejét, 1,8 G.
WMP nem igazán tudja kezelni a nagyobb méretű fájlokat, ennek éppen a sebességét nem tudja követni, vagy lassul, kb. 1/3-ra vagy felgyorsul 2*, a hang is ilyen. + van olyan fájl, aminek a hangját bírja, de a kép kockázódik.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- palesz77
Én is ezt akartam... Csak ha leállítom, és újraindítom, nem tudom behozni a rendszer visszaállítása "menüt", mert rögtön feljön ez a frissítés... És nem tudok vele mit csinálni. Még újrarakni se tudom, mert a dvd-t se érzékeli... Meg vagyok lőve.Bob_Marley írta:leállítani, rendszer visszaállítás
és a windowsban állítsd be, hogy ne szedje le automatikusan a frissítéseket, hanem kérdezzen rá, s nézd meg mi az a frissítés, ami eddig tart KB 4564564 ilyen nevük szokott lenni!
Nem normális, ha 2 óráig frissít!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
leállítani, rendszer visszaállításpalesz77 írta:Lenne egy kis gondom. Tesóm laptopján már reggel 8 óta megy a frissítés telepítése... 2 frissítés volt, a másodikat nyomatja azóta... Ez gondolom nem normális. És ha kinyomta, aztán visszanyomta, ugyan ez ment tovább, nem lehet csinálni semmit. Valakinek valami tippje nincs esetleg hogy mit lehetne tenni?
és a windowsban állítsd be, hogy ne szedje le automatikusan a frissítéseket, hanem kérdezzen rá, s nézd meg mi az a frissítés, ami eddig tart KB 4564564 ilyen nevük szokott lenni!
Nem normális, ha 2 óráig frissít!!!

- palesz77
Lenne egy kis gondom. Tesóm laptopján már reggel 8 óta megy a frissítés telepítése... 2 frissítés volt, a másodikat nyomatja azóta... Ez gondolom nem normális. És ha kinyomta, aztán visszanyomta, ugyan ez ment tovább, nem lehet csinálni semmit. Valakinek valami tippje nincs esetleg hogy mit lehetne tenni?
nőőkFirefox írta: A vacsit jó ötletnek tartom, de az utolsó mondatod azt ugye csak viccnek szántad?

ki tud kiigazodni rajtuk.

A vacsit jó ötletnek tartom, de az utolsó mondatod azt ugye csak viccnek szántad?daffy írta:töltsd le neki a 24 című sorozatotkanty írta: Mondjuk, ha veszel neki 25 szál rózsát az azért nem gyenge, de szerintem valami személyesebb kellene. Pl én barátnőmnek 2 éves évfordulóra írtam egy 24( 2 év) szakasos verset, abszolút nincs tehetségem, de mivel tudtam, h ez örömet okoz neki, ezért megvariáltam.![]()
Szerintem valami olyan kell, ami köthető a kapcsolatotokhoz, ehhez a két évhez.
vicceltem
a rózsa szerintem is jó ötlet,esetleg vacsi étteremben. a nők általában szeretni szokták a fülbevalókat. azok jó árban vannak. vagy a tiéd nem szereti?

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
töltsd le neki a 24 című sorozatotkanty írta: Mondjuk, ha veszel neki 25 szál rózsát az azért nem gyenge, de szerintem valami személyesebb kellene. Pl én barátnőmnek 2 éves évfordulóra írtam egy 24( 2 év) szakasos verset, abszolút nincs tehetségem, de mivel tudtam, h ez örömet okoz neki, ezért megvariáltam.![]()

vicceltem
a rózsa szerintem is jó ötlet,esetleg vacsi étteremben. a nők általában szeretni szokták a fülbevalókat. azok jó árban vannak. vagy a tiéd nem szereti?
Van benne valami ...Lehet meg is próbálom.Nagyon köszi!kanty írta:Mondjuk, ha veszel neki 25 szál rózsát az azért nem gyenge, de szerintem valami személyesebb kellene. Pl én barátnőmnek 2 éves évfordulóra írtam egy 24( 2 év) szakasos verset, abszolút nincs tehetségem, de mivel tudtam, h ez örömet okoz neki, ezért megvariáltam.Firefox írta:Sziasztok!
Holnap lesz a 2. házassági évfordulónk, de fogalmam sincs mit vegyek a páromnak.Tudnátok mondani valami ötletet?Szerintem egy csokor virág az olyan snassz lenne, valami más kellene.
![]()
Egyébként már 5 éve vagyunk együtt, csak 2 éve házasodtunk

Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Mondjuk, ha veszel neki 25 szál rózsát az azért nem gyenge, de szerintem valami személyesebb kellene. Pl én barátnőmnek 2 éves évfordulóra írtam egy 24( 2 év) szakasos verset, abszolút nincs tehetségem, de mivel tudtam, h ez örömet okoz neki, ezért megvariáltam.Firefox írta:Sziasztok!
Holnap lesz a 2. házassági évfordulónk, de fogalmam sincs mit vegyek a páromnak.Tudnátok mondani valami ötletet?Szerintem egy csokor virág az olyan snassz lenne, valami más kellene.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sziasztok!

Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- levproff
- Director del Fútbol
Már sok videót próbáltam és mindegyiknél ez volt a probléma.davi10 írta:Az én tudomásom / tapasztalataim alapján :levproff írta:Hali!
Valaki nem tudja megmondani, hogy az miért van, hogyha pl meg akarok osztani facebookon egy youtubevideót, akkor azt nem lehet lejátszani face-n, csak ha rákattint egy ismerős és megnézi a youtobon. De nem azt írja, hogy a "videó kérésre letiltva..megtekintés a youtubon.blabla", hanem alapból nincs is ott az a lejátszás ikon a videó bal alsó sarkába.
Remélem azért érteni mit akarok kérdezni.
Ez nem mindegyik videóval van így, és ha feltöltesz egy videót, akkor le tudod tiltani a beágyazást, és gondolom akkor a feltöltő letiltotta, ,és csak akkor tudod megnézni hogyha a youtubon nézed.
Röviden : A feltöltő miatt.
Most pl. megpróbáltam egy olyat, amit valaki kirakott az előbb és ott volt az ikonka neki a bal alsóba..nekem meg nem.

Nem értem..
Szerk: Internet Explorerrel sikerült.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- davi10
- Llegenda del Barça
Az én tudomásom / tapasztalataim alapján :levproff írta:Hali!
Valaki nem tudja megmondani, hogy az miért van, hogyha pl meg akarok osztani facebookon egy youtubevideót, akkor azt nem lehet lejátszani face-n, csak ha rákattint egy ismerős és megnézi a youtobon. De nem azt írja, hogy a "videó kérésre letiltva..megtekintés a youtubon.blabla", hanem alapból nincs is ott az a lejátszás ikon a videó bal alsó sarkába.
Ez nem mindegyik videóval van így, és ha feltöltesz egy videót, akkor le tudod tiltani a beágyazást, és gondolom akkor a feltöltő letiltotta, ,és csak akkor tudod megnézni hogyha a youtubon nézed.
Röviden : A feltöltő miatt.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- levproff
- Director del Fútbol
Hali!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Sajna semmi, várható volt, de érdekel az ilyesmi, és gondoltam rávetem magam. Ha van megoldás, érdekelne.
-
- Director del Fútbol
Előre is köszi.Messidona10 írta:
Dolgozom az ügyön. Egyébként hanyadik osztályban adtak ilyet házinak?
Automatika 6.féléves tárgy egyik feladatának egyik része. Igazából elég alap(mármint nekünk persze) dolog lenne nem is ez a feladat igazán copós része de enékül nehéz tovább haladni.
Csoporttársakat is kérdeztem már bőven , de náluk is az van mint a Torreses videóban 0:16-tól
http://www.youtube.com/watch?v=jtcU4p-1 ... page#t=16s
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Azért csak próbálkozom. Majd meglátjuk, mire jó a matek fakt.Fecooo írta:ez nem középiskolás feladat, ez egyetemi

ez nem középiskolás feladat, ez egyetemi, tartok tőle, h ez nehéz lesz neked
(de hajrá
)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.07. 21:50:55-kor.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Dolgozom az ügyön. Egyébként hanyadik osztályban adtak ilyet házinak?gergo9 írta:
Lenne egy problémám ezt le kéne egyszerűsíteni vagy C(s)* [1/1+C(s)] alakba vagy 1/1+C(s) alakba.
teljesen leszívattam az agyamat estére , képtelen vagyok kihozni jó alakra.
- vargaakos
- Capitá del Barça
Próbáltam a program régi verziót. Erre nem találok olyan verziót amit fel lehetne telepíteni. Tudsz küldeni linket esetleg?Fecooo írta:http://symbiansmartphone.blogspot.com/2 ... ebcam.htmlvargaakos írta:Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem. Nokia 5230-as telefonnal akarok bluetooth-on keresztül (vagy adatkábelen) webkamerázni. Már egy csomó programot kipróbáltam, de nem sikerül megoldani. Vki tud valamilyen megoldást?? (Fontos lenne, remélem tud valaki segíteni.) Köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=p5c0q65KiOQ (az 5800-nak egy butított változata az 5230, tehát sztem menni fog)
sőőt tuti, amikor symbian-em volt, én is a mobiolát használtam