Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lavezzinek is adott egy gólpasszt, tehát 1 gól 2 assist.ab1daL írta:Argentína vs Albánia barátságos meccsen Leo lőtt egy gólt, és adott egy szenzációs gólpasszt Agüeronak. Messi, Milito, és Masch és végigjátszott.![]()
Leo gólja: http://www.youtube.com/watch?v=0YTOmkpV ... r_embedded
Leo álompassza: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fGsidofRoU
Most nem azért, hogy bántsam szegényt, de egy ilyen helyen, ahol a bulit is szexpartinak nevezik, kár szárazon hagyni a cerkát. Jó, értem én, hogy nem az a fajta, hogy feljön egy jó nő és azonnal le kell rántani a bugyit, de azért kicsit az is cink, hogy mindenki orgiázik, ő meg játszik. Valahogy az egyensúlyt meg kéne tartani, figyelni rá és ha alkalom van, akkor egy-két testcselt bedobni.gergo9 írta:Azért Messi is egy epic tag. Körülötte jobbnál jobb csajok, ő meg playstation-özik![]()
Az argentin bulvárlapok már tegnapelőtt megszellőztették a sztorit erről az állítólagos " sexo y alcohol" party-ról.messibarca írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... artin.html
messi-nek jól kezdődik a nyár, a mázlista, micsoda videójáték csata lehetett ottvalószínűleg a csajok is csak azért néztek be h játszanak egyet
Ja. Számszerint 29nem volt. özilé a legtöbb gólpassz
nem volt. özilé a legtöbb gólpasszLeomessi14 írta:MesutMessiFan írta:Észre sem vettem, hogy más is hozzászólt ehhez a Messi vs. CR témához
Én is egyetértek palesszal.
Lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki a választ.
Mennyi volt ebben a szezonban a legtöbb gólpassz 1 játékostól? Nem a spanyol bajnokságban hanem egész euban.
Mert Messi 24-et osztott ki..25 golpasszt adott,ugy tudom.De lehet volt aki meg tobbet.
nekem a második helyezett,mikor Alvessel szét passzolják a védős sortChino írta:Nekem akkor is az Arsenalnak akasztott gólja tetszik leginkább. Azt soha sem fogom elfelejteni.S.Agüero írta:Messi tíz legszebb gólja ebben a szezonban
MesutMessiFan írta:Észre sem vettem, hogy más is hozzászólt ehhez a Messi vs. CR témához
Én is egyetértek palesszal.
Lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki a választ.
Mennyi volt ebben a szezonban a legtöbb gólpassz 1 játékostól? Nem a spanyol bajnokságban hanem egész euban.
Mert Messi 24-et osztott ki..
Ezt nyugodtan írhatod lassan jelen időben is...LG írta:...a jövő nagy játékosainál már nem a zsenialitás fog érvényesülni, hanem a jó fizikum, az erő, a gyorsaság, és a hatékonyság. Kevesebb hiba, ugyanakkor kevesebb szép megoldás is. Olyanok lesznek mint egy gép.
Igen, és attól félek, h ez majd egyre rosszabb lesz. Messi e tekintetben azért jobb mint Ronaldo, ő mondjuk az átmenet egy Ronaldinho és egy C. Ronaldo között. Az igazi labdaművészek egyre nehezebben érvényesülnek a mai labdarúgásba, a jövő nagy játékosainál már nem a zsenialitás fog érvényesülni, hanem a jó fizikum, az erő, a gyorsaság, és a hatékonyság. Kevesebb hiba, ugyanakkor kevesebb szép megoldás is. Olyanok lesznek mint egy gép.kanty írta:így vagyok én is ezzel.LG írta: Nekem amúgy igazából sem Messi, sem Ronaldo játéka nem jön be annyira. Mármint jelenleg ők a legjobbak, ez biztos, DE! Ha már itt voltak ez a top 10 gólos videók, kedvet kaptam, és megnéztem pár ilyet Zidane-ról, és R10-ről is. Na számomra ők az etanol. Rúghat ez a két gyerek 100 gólt szezononként, nekem azt élményt nem tudják adni, amit az emlitett két zseni.![]()
Messi jelenleg a legjobb, ez azt hiszem nem lehet kérdés, utána pedig Ronaldo jön a sorban. Mindketten ipari mennyiségben termelik a gólokat, meccseket, sorozatokat döntenek el, de mégis van bennem egy elég nagy hiányérzet velük kapcsolatosan.
Ha a hatékonyságot nézzük, akkor ők a legjobbak egyértelműen, de összességében számomra sokkal kevesebbet nyújtanak, mint egy Ronaldinho, Zidane, Berkamp, Rivaldo, Ronaldo stb.
így vagyok én is ezzel.LG írta: Nekem amúgy igazából sem Messi, sem Ronaldo játéka nem jön be annyira. Mármint jelenleg ők a legjobbak, ez biztos, DE! Ha már itt voltak ez a top 10 gólos videók, kedvet kaptam, és megnéztem pár ilyet Zidane-ról, és R10-ről is. Na számomra ők az etanol. Rúghat ez a két gyerek 100 gólt szezononként, nekem azt élményt nem tudják adni, amit az emlitett két zseni.