Sajnos nem láttam a meccset, de látom szépen „forrt” a topik!Majd az ismétlést meglesem, a game6 normális időpontban van, s ha lesz Game 7 akkor erőt veszek magamon és leszek!Tocy igazad van (Írd fel magadnak, hogy ilyet írok

)!A megfogalmazással volt baj, nem Wade nyeri Jamesnek a gyűrűt, de ugyanaz a probléma, ami évek óta, tele lesz a gatyesz, amikor oda kellene pörkölni!Chicago-Boston ellen pont ez jött ki, „hiába” dobált Wade is pl ellenünk 30-40 pontokat, James vállalta magára a kritikus szituációkat, s még mindig előttem van az a pár dagger trííí, vagy 4ik meccs betörése!Ezeket „hiányoljuk”!Game90-nek volt egy jó statja, hogy Nowitzki-James mikor pályán van mennyit dobnak, de ami szembetűnő, amikor Wade pihen, s James-Chalmers-Miller-Haslem-Bosh 5ös van fent, vagy Anthony, Haslem helyett, s egyértelműen LBJ-nek kellene magára vállalni a dolgokat, nem megy!Minket pont ez a sor végzett ki!Persze ezért is nehéz összehozni, mert 2 szupersztár 1 csapatban, valaki „háttérbe” szorul, de mikor lehetne „Clevelandesen” támadni, akkor a megszokott forgatókönyv, összezár a védelem, megy az erőlködés!
A Mavs tripláiról, meg a Lakerseseket kelle megkérdezni

„Brutális” stat, de nem szokatlan a Dallastól!Következő meccs kritikus, a helyzet hasonló, mint velünk tavaly, egyértelműen a 2 hátralévő meccsből az elsőt könnyebb lesz elhozni, mert egy esetleges Game7-n repkedni fognak a starcallok!
És nagyon halkan megjegyzem, s tudom nincs ha, de ha

ezt a döntőt nem a Miami nyeri, akkor fognak kapni hideget-meleget, s bizony James lesz a céltábla, mert akár 4:0 is lehettet volna, csupán a 2ik és 4ik meccsen kellett volna figyelni!De ezért is szép ez a sport, mert a Dallas csapatjátékának köszönhetően küzd, hajt, s nincs elveszett meccs!
Messifan amúgy Nowitzki-t mi akartuk anno a 98as Drafton, mert ugye a Boston előszeretettel választ európai játékosokat, s fehéreket!De 9ikként elvitte előttünk a Bucks, s továbbadták Dallasba, nekünk meg „maradt” PP

És ezen a drafton tűnt fel az örök kedvenc Olowokandi (minden idők legrosszabb 1/1-e)
Ezt a Lewis sztorit nem is tudtam, de West pl megdugta James anyját, látva a képeket James mamáról, azért West valóban fenegyerek, nem lehetett egyszerű elkapni!Nem egy Miss Bahama, na

Ment is az osztás, a Boston-Miami sorozatban, állítólag volt, olyan, hogy West kérdezte Jamestől, hogy anyád hogy van?De ez lehet csak városi legenda

Ha már Jamesnek gyűrűje nicns, legalább hálótársai vannak

Hazamegy, ágyikóban Savannah mellett édesen fekszik, Rashard, átmegy anyjához, ott meg West, gondolom ilyenkor felhívja Bosh-t, hogy "kényeztesse"
off: nem akarom ugyanazokat leírni, de az átigazolási topikban is egyet értek veled Tocy

Csak már nincs kedvem leírni 100ra is, és kialakult a nem kell Cesc kontra Cesc tábor!A legfontosabb megállapítás, hogy ennyiért nem kell!Az alap kezdőn meg blődség lenne változtatni!