Leo gólja: http://www.youtube.com/watch?v=0YTOmkpV ... r_embedded
Leo álompassza: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fGsidofRoU
Most nem azért, hogy bántsam szegényt, de egy ilyen helyen, ahol a bulit is szexpartinak nevezik, kár szárazon hagyni a cerkát. Jó, értem én, hogy nem az a fajta, hogy feljön egy jó nő és azonnal le kell rántani a bugyit, de azért kicsit az is cink, hogy mindenki orgiázik, ő meg játszik. Valahogy az egyensúlyt meg kéne tartani, figyelni rá és ha alkalom van, akkor egy-két testcselt bedobni.gergo9 írta:Azért Messi is egy epic tag. Körülötte jobbnál jobb csajok, ő meg playstation-özik![]()
Az argentin bulvárlapok már tegnapelőtt megszellőztették a sztorit erről az állítólagos " sexo y alcohol" party-ról.messibarca írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... artin.html
messi-nek jól kezdődik a nyár, a mázlista, micsoda videójáték csata lehetett ottvalószínűleg a csajok is csak azért néztek be h játszanak egyet
Ja. Számszerint 29nem volt. özilé a legtöbb gólpassz
nem volt. özilé a legtöbb gólpasszLeomessi14 írta:MesutMessiFan írta:Észre sem vettem, hogy más is hozzászólt ehhez a Messi vs. CR témához
Én is egyetértek palesszal.
Lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki a választ.
Mennyi volt ebben a szezonban a legtöbb gólpassz 1 játékostól? Nem a spanyol bajnokságban hanem egész euban.
Mert Messi 24-et osztott ki..25 golpasszt adott,ugy tudom.De lehet volt aki meg tobbet.
nekem a második helyezett,mikor Alvessel szét passzolják a védős sortChino írta:Nekem akkor is az Arsenalnak akasztott gólja tetszik leginkább. Azt soha sem fogom elfelejteni.S.Agüero írta:Messi tíz legszebb gólja ebben a szezonban
MesutMessiFan írta:Észre sem vettem, hogy más is hozzászólt ehhez a Messi vs. CR témához
Én is egyetértek palesszal.
Lenne egy kérdésem, hátha tudja valaki a választ.
Mennyi volt ebben a szezonban a legtöbb gólpassz 1 játékostól? Nem a spanyol bajnokságban hanem egész euban.
Mert Messi 24-et osztott ki..
Ezt nyugodtan írhatod lassan jelen időben is...LG írta:...a jövő nagy játékosainál már nem a zsenialitás fog érvényesülni, hanem a jó fizikum, az erő, a gyorsaság, és a hatékonyság. Kevesebb hiba, ugyanakkor kevesebb szép megoldás is. Olyanok lesznek mint egy gép.
Igen, és attól félek, h ez majd egyre rosszabb lesz. Messi e tekintetben azért jobb mint Ronaldo, ő mondjuk az átmenet egy Ronaldinho és egy C. Ronaldo között. Az igazi labdaművészek egyre nehezebben érvényesülnek a mai labdarúgásba, a jövő nagy játékosainál már nem a zsenialitás fog érvényesülni, hanem a jó fizikum, az erő, a gyorsaság, és a hatékonyság. Kevesebb hiba, ugyanakkor kevesebb szép megoldás is. Olyanok lesznek mint egy gép.kanty írta:így vagyok én is ezzel.LG írta: Nekem amúgy igazából sem Messi, sem Ronaldo játéka nem jön be annyira. Mármint jelenleg ők a legjobbak, ez biztos, DE! Ha már itt voltak ez a top 10 gólos videók, kedvet kaptam, és megnéztem pár ilyet Zidane-ról, és R10-ről is. Na számomra ők az etanol. Rúghat ez a két gyerek 100 gólt szezononként, nekem azt élményt nem tudják adni, amit az emlitett két zseni.![]()
Messi jelenleg a legjobb, ez azt hiszem nem lehet kérdés, utána pedig Ronaldo jön a sorban. Mindketten ipari mennyiségben termelik a gólokat, meccseket, sorozatokat döntenek el, de mégis van bennem egy elég nagy hiányérzet velük kapcsolatosan.
Ha a hatékonyságot nézzük, akkor ők a legjobbak egyértelműen, de összességében számomra sokkal kevesebbet nyújtanak, mint egy Ronaldinho, Zidane, Berkamp, Rivaldo, Ronaldo stb.
így vagyok én is ezzel.LG írta: Nekem amúgy igazából sem Messi, sem Ronaldo játéka nem jön be annyira. Mármint jelenleg ők a legjobbak, ez biztos, DE! Ha már itt voltak ez a top 10 gólos videók, kedvet kaptam, és megnéztem pár ilyet Zidane-ról, és R10-ről is. Na számomra ők az etanol. Rúghat ez a két gyerek 100 gólt szezononként, nekem azt élményt nem tudják adni, amit az emlitett két zseni.
Freudi elszólás?LG írta:Nekem amúgy igazából sem Messi, sem Ronaldo játéka nem jön be annyira. Mármint jelenleg ők a legjobbak, ez biztos, DE! Ha már itt voltak ez a top 10 gólos videók, kedvet kaptam, és megnéztem pár ilyet Zidane-ról, és R10-ről is. Na számomra ők az etanol. Rúghat ez a két gyerek 100 gólt szezononként, nekem azt élményt nem tudják adni, amit az emlitett két zseni.
Nekem amúgy igazából sem Messi, sem Ronaldo játéka nem jön be annyira. Mármint jelenleg ők a legjobbak, ez biztos, DE! Ha már itt voltak ez a top 10 gólos videók, kedvet kaptam, és megnéztem pár ilyet Zidane-ról, és R10-ről is. Na számomra ők az etanol. Rúghat ez a két gyerek 100 gólt szezononként, nekem azt élményt nem tudják adni, amit az emlitett két zseni.Bob_Marley írta:Tökéletesen egyet értek, Messiben meg van az irányító képesség is!Ronaldo a kapu előtt meg életveszély, fizikailag is erősebb az argentinnál, s betudja gyötörni!Két kivételes játékos, halál lenne ha egy csapatban játszanának, 2 különböző játékstílus de gyorsaságuk, labdakezelésük páratlan, s ontják a gólokat!palesz77 írta: Először a Ronaldos részhez szólnék hozzá. Nekem benne az tetszik, hogy szinte bárhonnan megtalálja az utat a kapuhoz. Gondolok itt a Villarreal(?) elleni góljára, amikor háttal állt a kapunak, egy lábon fordult 180°-ot, és rögtön beverte az alsóba hajszál pontosan. Félelmetes mennyire érzi a kaput...
De nekem amúgy egyértelműen Messi "jön be jobban". A 06/07-es szezon Ronaldoja pl sokkal jobban tetszett mint a mostani Realos "énje" - ne mazért mert a riválisnál játszik... Akkor még nem volt ilyen gól centrikus a játéka, és szebben is tolta szerintem - a színészettől eltekintve. Ma már csak a gól érdekli, és ez kihatott a játékára is. Viszont ha Messi góljait elnézem, rajta nem látszik az a nagy akarás, hogy mindenképp gólt szerezzen, nála ez természetesen jön. Ilyen elegánsan és lazán játszó gólvágót csak Henryt és a Brazil Ronaldot láttam... Gondolom neked is feltűnt, ahogy nézted a két játékos góljait, hogy Ronaldo sok gólja "izzadtság szagú", míg Messinál a legtöbb eszméletlenül elegáns... Bár lehet csak én látom így.